תודה, ומה לגבי השאלה השנייה- על השכרת הסדרות?
M M i k e s F a n New member 5/8/06 #46 ../images/Emo222.gifלא נראה לי שאפשר.. בטח לא בארץ, אבל אפשר לנסות באתרי הקניות כמו "Ebay" ו- "Amazon". חפשי ברשת.
../images/Emo222.gifלא נראה לי שאפשר.. בטח לא בארץ, אבל אפשר לנסות באתרי הקניות כמו "Ebay" ו- "Amazon". חפשי ברשת.
C Conviction New member 7/8/06 #77 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif אני כ"כ שומרת את זה במועדפים . תודה!
יוליקה Member מנהל 5/8/06 #47 הסוכריה המסתובבת זהו סימן היכר למספרות בארה"ב. לפני כל מספרה יש את "הסוכריה המסתובבת". זה כמו הסימן של בתי מרקחת "נחש על חרב הפוכה"
הסוכריה המסתובבת זהו סימן היכר למספרות בארה"ב. לפני כל מספרה יש את "הסוכריה המסתובבת". זה כמו הסימן של בתי מרקחת "נחש על חרב הפוכה"
S sparx New member 8/8/06 #85 ../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהיה לי את השם של זה ביפנית פעם [כי זה יפני במקור.. אנימה..] ואפילו מאיפה להוריד כמה פרקים [אבל ביפנית בלי תרגום] אני אנסה לחפש לך.. אולי זה יעזור לך למצוא על זה מידע חח
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהיה לי את השם של זה ביפנית פעם [כי זה יפני במקור.. אנימה..] ואפילו מאיפה להוריד כמה פרקים [אבל ביפנית בלי תרגום] אני אנסה לחפש לך.. אולי זה יעזור לך למצוא על זה מידע חח
S SimsY New member 5/8/06 #44 דווקא אהבתי אבל הסוף דפוק לא עושים דבר כזה לצופים - כי כאילו - מה הרציונל???
ה הגקט של עליזה1 New member 5/8/06 #50 אני גם לא אהבתי ממש.. בעיקר בגלל כל ההחלפות שחקנים.. ואת ג'רי אוקונל החליפו שזה הכי מעצבן!!!
B Batelg New member 5/8/06 #57 גם אני.. ברגע שהחליפו את ג'רי.. אני די הפסקתי לראות כי זה עיצבן אותי שכל המקוריים הוחלפו (חוץ מרמברנט כמובן..) אבל ג'רי היה השיא!
גם אני.. ברגע שהחליפו את ג'רי.. אני די הפסקתי לראות כי זה עיצבן אותי שכל המקוריים הוחלפו (חוץ מרמברנט כמובן..) אבל ג'רי היה השיא!
L Legacy of Honor New member 6/8/06 #67 ג'רי זה קווין? אני דווקא חושב שכול ההחלפות היו מעניינות, זה הוסיף הרבה נופך לסידרה. הסוף היה בסדר גמור, קצת מעצבן, אבל בסדר.
ג'רי זה קווין? אני דווקא חושב שכול ההחלפות היו מעניינות, זה הוסיף הרבה נופך לסידרה. הסוף היה בסדר גמור, קצת מעצבן, אבל בסדר.