שאלות, בקשות, הארות והערות

SharoNofit

New member
אני ויש לי שאלה ../images/Emo53.gif

נכון בין ג'סיקה אלבה למייק היה סיפור אהבה כזה.....? זה התחיל אחרי הסופת הוריקן..... קיצר אותו זמן שזה שודר נסעתי למלון לשבוע ולא ראיתי את הסדרה וכשחזרתי מייק ואבא שלו נעלמו והביאו אנשים חדשים במקומם ואפעם לא הבנתי למה מייק עזב ומה קרה עם ג'סיקה והוא....... את מבינה למה אני מתכוונת ויכולה אולי לעזור להשלים לי....?

מישהו79

New member
מי זוכר את "בנות מזל"????../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

הסדרה על היתומות שאומצו ע"י ניק פולי העשיר,ועברו לגור בלוס אנג'לס???? היו שם את מיקי,ודיאן ורוז...?זוכרים. החדשנות שבה היה מעצם היותה דרמה ,עם שירים - ולא סתם שירים,אלא שירים מקסימים מאותה תקופה אלוהים כמה שאהבתי את הסדרה הזו ....................

Fairywitch

New member
תסתכלי בהתפקדות שלי- זאת הסדרה

שהכי אהבתי
נדמה לי שיש לי כמה פרקים עדיין בקלטת וידאו

מישהו79

New member
../images/Emo13.gifאני זוכר ומוקיר את נוטס לנדינג

הסדרה שרדה 14 שנה (מ-79 ועד 93) ולמעשה היא סיפן אוף לסדרה "דאלס": גארי יואינג הייתה הדמות המקשרת בין שתי הסדרות,כשגארי עבר לסידרה משלו. היו גם את ואל אישתו ומאק וקארן, ואבי התככנית- מי ששיחק את בנה היה בראיין אוסטין גרין (דייויד מ"בוורלי הילס 90210). וגרגורי סאמנר........ מישהו מפורסמת אחרת היא ניקולט שרידן,ששיחקה את פייג' במשך שבע שנים. היא עברה תקופת אנונימיות של 11 (!!!) שנה,בלי שום תפקיד זכור,עד שקיבלה את הזדמנות חייה ב-2004 ב"עקרות בית נואשות" נוטס לנדינג הייתה סדרה מצויינת ,אחת האהובות עלי כשהייתי קטן קראתי לה בהתחלה נוסט לנדינג...........

ala40

New member
כמו חדווה ושלומיק מ1969

שהיא הטלנובלה הראשונה בארץ

למעלה