שאלות גילאים

מיטללל

New member
שאלות גילאים

1. בני כמה אתם? 2. בני כמה אתם נראים ? 3. מי הבן אדם הכי מבוגר שיצאתם איתו? בן כמה הייתם? 4. מי הבן אדם הכי צעיר שיצאתם איתו? ובן כמה הייתם? 5. מה הגיל הכי מבוגר שתסכימו לצאת איתו כיום? ומה הכי צעיר?

pain is MY love

New member
לא רוצה לישון!

רוצה לענות
1. אני בת 20 2. ש כאלה שנותנים לי 23-24 ויש כאלה שנותנים לי 16-17 תלוי מה אני לובשת ואיך אני מציגה את עצמי... 3. כשהייתי בת 17 יצאתי עם מישהו שנולד איתי באותו יום רק עשור לפניי... חודש אחרי אני חגגתי 18 והוא חגג 28. אגב הוא אחד האנשים המדהימים! בגיל 17 גם יצאתי עם אחד בן 26 ואחד בן 29.. הייתה לי תקופה מופרעת. 4. לא יצאתי עם אף אחד צעיר ממני... כשהייתי בת 19 וחצי נדלקתי על מישהו שחגג יומולדת 18 באותו יום... אבל מיותר לציין שלא יצא מזה שום דבר... 5 אין לי בעיה לצאת עם כל בחור בכל גיל (יש לי חייל מילואים שמחזר אחאיי נואשות והוא בן 43. טוב זה כבר קצת חולני...) אני חושבת שהכל בראש... מה שכן אני לא אצא עם בחור שהוא פחות מ20. אין מה לעשות בנים מתפתחים מאוחר יותר...

עונהההה

1. בני כמה אתם? עוד מעט 19 2. בני כמה אתם נראים ? תלוי בהופעה.. לרוב יותר מבוגרת =/ אבל באוטובוסים מאמינים שאני נוער
3. מי הבן אדם הכי מבוגר שיצאתם איתו? בן כמה הייתם? יצאתי עם מישהו בן 26 כשהייתי בת 17 4. מי הבן אדם הכי צעיר שיצאתם איתו? ובן כמה הייתם? עכשיו יצאתי עם מישהו קטן ממני בחודשיים וזה טעות הוא כזה י-ל-ד
5. מה הגיל הכי מבוגר שתסכימו לצאת איתו כיום? ומה הכי צעיר? עם צעירים ממני לא יוצאת
מבוגר- אממ עד 25 בערך .

נועם m

New member
../images/Emo13.gif

1. גיל: 18 2. תמיד נותנים לי סביבות ה-20 (אבל נראה לי שזה הולך ומצטמצם, כי בערך מגיל 15 כבר שאלו אותי איפה אני משרתת...). אמא שלי טוענת שחושבים שאני מבוגרת יותר כי אין לי את המבט הטיפשי בעיניים שיש לבנות בגילי.
3. הכי מבוגר: 24, לפני איזה שבועיים 4. הכי צעיר: בגילי 5. אני מניחה ש 6-7 שנים הפרש זה המקסימום שאני אסכים. לא נראה לי שאני אצא עם צעירים ממני: הם מספיק אינפנטילים גם בלי להיות יותר קטנים ממך!
אבל, כמובן, אף פעם אי אפשר לדעת...

T a u r u s

New member
אוהבים פה סקרים ושאלונים

אני 22. וככל הנראה גם נראה 22 (התמונה בקישור לא עדכנית). יצאתי עם בת 16 כשהייתי בן 15, לא לזמן רב. טווח הגילאים מבחינתי גמיש, בערך 18-23.

Paranoid Eyes

New member
אההמ

1. בני כמה אתם? 24, ואם להיות מדויקים, 24 ו7 חודשים בערך 2. בני כמה אתם נראים ?חלק אומרים שאני נראית לגילי, חלק נתנו לי פחות 3. מי הבן אדם הכי מבוגר שיצאתם איתו? בן כמה הייתם? 28 הייתי בת 20 4. מי הבן אדם הכי צעיר שיצאתם איתו? ובן כמה הייתם?18, הייתי בת 21 חחחחחחח 5. מה הגיל הכי מבוגר שתסכימו לצאת איתו כיום? ומה הכי צעיר? הכי מבוגר? לא יותר מ5- שנים מעליי, הכי צעיר ? שנתיים פחות ממני זה מספיק..

../images/Emo3.gif מתאים לי

1. בני כמה אתם? 23 וחצי
2. בני כמה אתם נראים ? 18
3. מי הבן אדם הכי מבוגר שיצאתם איתו? בן כמה הייתם? הייתי בת 22 והוא 28
חחעח 4. מי הבן אדם הכי צעיר שיצאתם איתו? ובן כמה הייתם? גיל 23 חח לפני כמה חודשים עם בן 19
וזה נגמר 5. מה הגיל הכי מבוגר שתסכימו לצאת איתו כיום? ומה הכי צעיר? יוצאת עם החבר של הבן 19 חחחח סחבקים כולנו

היי מיטלי../images/Emo140.gif עונה:

אני בת 21 נראית בת 16 (אם שומעים משהו כל יום...כמה פעמים ביום...כנראה שהוא נכון) האדם הכי מבוגר שיצאתי איתו..יצאתי או קטע או קשר או מה? נראה לי 29, זה קרה לפני כמה חודשים. הכי צעיר- היה צעיר ממני בשנתיים, והוא שיקר לי בגיל שלו, חודש וחצי האמנתי שהוא בגיל שלי. חודש אחרי שנפרדנו הוא החליט לנקות את מצפונו. הייתי בת 20 הכי מבוגר, 29 משהו כזה, והכי צעיר-19 וגם זה רק אם יש שם משהו באמת מיוחד שאני לא יכולה לוותר עליו, כי קשה לי עם דברים כאלה. לא חשובת שיש חוקים בדברים האלה

galit2510

New member
עונה

1. בני כמה אתם? 13.7 [אתמול..] 2. בני כמה אתם נראים ? תמיד אומרים לי בין 14 ל 15.5 3. מי הבן אדם הכי מבוגר שיצאתם איתו? בן כמה הייתם? אחד שגדול ממני בערך בשנה.. 4. מי הבן אדם הכי צעיר שיצאתם איתו? ובן כמה הייתם? אחד שקטן ממני בחצי שנה .. 5. מה הגיל הכי מבוגר שתסכימו לצאת איתו כיום? ומה הכי צעיר? הכי מבוגר היום זה 15 או 16 והכי צעיר 14... או עוד מעט 14.. [חודש חודשיים..]

Zoharrr

New member
תשובות

. בני כמה אתם?17 2. בני כמה אתם נראים ?יש שיגידו 25 יש שיגידו 19 ויש שיגידו 17. 3. מי הבן אדם הכי מבוגר שיצאתם איתו? בן כמה הייתם? המממ נראה לי שגל, הוא היה בן 20 ואני הייתי בת 16. 4. מי הבן אדם הכי צעיר שיצאתם איתו? ובן כמה הייתם?הוא היה בן 15 ואני 15 ו 3 חודשים. 5. מה הגיל הכי מבוגר שתסכימו לצאת איתו כיום? ומה הכי צעיר? הכי מבוגר יהיה 24 והכי צעיר זה 18.

איזה כיף של שאלון ../images/Emo13.gif

1. בני כמה אתם? כמעט 24 2 בני כמה אתם נראים ? אולי 20... 3. מי הבן אדם הכי מבוגר שיצאתם איתו? בן כמה הייתם? הפרש של חצי שנה יותר ממני 4. מי הבן אדם הכי צעיר שיצאתם איתו? ובן כמה הייתם? שהייתי בן 22 עם מישהי בת 19 5. מה הגיל הכי מבוגר שתסכימו לצאת איתו כיום? ומה הכי צעיר? אני אעדיף לא יותר משנתיים לכל כיוון

זכוכיות

New member
1. בני כמה אתם? 21, מחצות ../images/Emo13.gif

2. בני כמה אתם נראים ? "שי בת כמה אני נראית?" "16.5"- שאלתי במיוחד בשבילכם
מצחיקה אותי החצי שנה שהוא הרגיש צורך לציין... אבל בדרך כלל זה הגיל שנותנים לי, פלוס מינוס... 15-17 כזה... מיותר לציין שבלי ת.ז לא מכניסים אותי לשום מקום, לא מגישים לי אלכוהול ולא מוכרים לי סיגריות :( 3. מי הבן אדם הכי מבוגר שיצאתם איתו? בן כמה הייתם? בן 25, הייתי בת 19.5. 4. מי הבן אדם הכי צעיר שיצאתם איתו? ובן כמה הייתם? אם את מדברת על גיל תכל'ס... אז בן 15, הייתי בת 12 :) אם על הפרשי גילאים, אז שי צעיר ממני בחודש. 5. מה הגיל הכי מבוגר שתסכימו לצאת איתו כיום? ומה הכי צעיר? בעיקרון אני מעדיפה בחורים שהם פלוס מינוס בגילי, כי אני מתחברת יותר לכאלה, אין לי גבול ברור- אבל אני יודעת שעם בן ה25 ההוא הרגשתי ממש מוזר, אני דיי ילדותית וטוב לי ככה, והוא הרגיש לי כבד מדי.

למעלה