שאלות גילאים

וד"א

אם בציטוטים עסקינן - אהבתי את הציטוט שבחתימה שלך

../images/Emo124.gif קובייייי

אתה רואה? סתם חיכית ליומולדת 18 שלי
למדתי משהו חדש.. תודה

כוונתי לאותן הנדירות...

שהן בוגרות מאוד גם בגיל כזה. במקרה כזה הפער העצום כביכול כמעט לא יורגש בגלל כל מיני סיבות, כמו למשל המראה הצעיר שלי, הבתולים שלי, או העובדה שאני עדיין חייל בסדיר.

Cobe Anan

New member
אנוכי...

בן 24. אני נראה הרבה יותר צעיר, במיוחד עכשיו, עם השיער המבולגן שלי.. הכי מבוגרת שיצאתי איתה.. 3 שנים מעלי, זה היה לפני הרבה זמן. הכי צעירה שיצאתי איתה היתה בת 8. מצד שני, אני הייתי בן 7, אז זה לא נחשב.. מישהי שיצאתי איתה כשהייתי בן 21 היתה בת 16 באותו הזמן. היום אני ממילא לא מתכוון לצאת עם אף אחת חדשה, אז השאלה האחרונה לא ממש רלוונטית..

תשובות

1. 29 2. 21-22 3. היא היתה בת 27 אני הייתי בן 28 4. אני הייתי בן 27 היא היתה בת 17 5. 26 6. 18 מישהי עונה לקריטריונים ?

../images/Emo13.gif

אני סתם נדחפת 1. בני כמה אתם? 19 וחצי כמעט 2. בני כמה אתם נראים ? לא יודעת, קצת יותר נראה לי. 3. מי הבן אדם הכי מבוגר שיצאתם איתו? בן כמה הייתם? אמ לפני שנה בערך, והוא היה גדול בשנתיים נראה לי. 4. מי הבן אדם הכי צעיר שיצאתם איתו? ובן כמה הייתם? לא יצאתי איתו, סתם היה בינינו קטע, והוא היה קטן ממני בשנה וחצי. הייתי בת 16 והוא 14 וחצי אם אני לא טועה 5. מה הגיל הכי מבוגר שתסכימו לצאת איתו כיום? ומה הכי צעיר? הכי מבוגר זה.. נראה לי 25, נראה לי. אני לא בטוחה, לא יודעת. והכי צעיר, 17 בערך זה הגבול שלי. נראה לי נו לא יודעת ;[

נדחף גם ...

בן כמה :עוד מעט 20 ... בן כמה נראה :מתאר לעצמי ש 22-23 הכי מבוגרת שיצאתי איתה :26 כשאני 18 . בערך שלושה חודשים. היה קשר מוזר מאוווווד . הכי צעירה :באופן מוזר לעולם לא יצא לי לצאת עם צעירה ממני . תמיד הייתי הקטנטן בתיכון . הכי צעירה הייתה האקסית המיתולוגית שהייתה גדולה ממני ביומיים . הגיל הכי מבוגר וצעיר שאני אסכים :הכי מבוגר - בערך 22-23 . הכי צעיר - 18 . אבל אין חוקים ממש ...

עתודאית

New member
גילאים

לא כותבת פה הרבה אבל זה דוקא נושא שיש לי מה להגיד עליו :) בת 20, מניחה שנראת כמה שנים יותר. כשנתיים האחרונות חיה עם בחור שהיום בן 29. הכי צעיר? יחסית אליי כאילו? כניראה שזה היה מישהו שהיה שבועיים קטן ממני וזה היה קצת לפני יומולדת 18. היום, אחרי הקשר עם הנוכחי אני יודעת שלאהבה אין גיל (עד כמה שזה נשמע נדוש וכן בטח וכאלה) אבל כניראה שלא הייתי יוצאת עם מישהו מתחת לגיל 16 (זה כבר פדופילי מידי).

דיקלה21

New member
../images/Emo172.gifאני..../images/Emo26.gif

1.בת 21 2. טוב,זה קטע מצחיק,אני נראית בת 16 ככה.. אני עולה לאוטובוס ועדיין הנהגים חושבים שאני בתיכון, לפני כמה זמן קניתי חופשי-יומי והנהג שואל אותי "נערה נכון?" (מתחת גיל 18..)..אני כולי כזה "לא..אני בת 21..." הוא צחק...וזה משהו די שכיח,אני ממש נראית קטנה מגילי.. 3.טוב,בגיל 17 יצאתי (בעוונותי) עם מישהו בן 26 זה היה השיא שלי... 4. לא יצאתי עם אף אחד צעיר ממני 5.גיל הכי מבוגר היום? 30...נראה לי..צעיר ממני..אולי 19-20..

Piren

New member
גם

1. בני כמה אתם? 22 2. בני כמה אתם נראים ? 18-22 3. מי הבן אדם הכי מבוגר שיצאתם איתו? בן כמה הייתם? היא הייתה 28, הייתי בן 20. 4. מי הבן אדם הכי צעיר שיצאתם איתו? ובן כמה הייתם?היא שאפה ל-17, הייתי בן 21. 5. מה הגיל הכי מבוגר שתסכימו לצאת איתו כיום? ומה הכי צעיר? לא חושב על זה... אבל כרגע החברה בת 25, אז אני מתקרב לממוצע שלי חחח

למעלה