שאלות גילאים

../images/Emo65.gif יום הולדת שמחחחח!!../images/Emo65.gif

מיטללל

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

אז באמת שיהיה המון מזל טוב
שמתי לב בין השורות (והאמת, גם בשורות עצמן) שאת נמצאת עכשיו בתקופה מעולה. אז אני מאחלת לך שרק תמשיך ותשתפר :) רק בריאות, אושר, שמחה, הצלחה ואהבה :) מיטל

תשובותי...

1. אני בן 22, בקרוב 23. 2. כשאני על מדים קשה מאוד להבחין בזה שאני קצת יותר מבוגר מחייל סדיר ממוצע. כשאני בבגדים אזרחיים עוד מבקשים ממני תעודת זהות בכניסה לפאבים, קוראים לי "ילד" ברחוב, ונותנים לי בערך 16-17. 3. בסביבות יום הולדתי ה22, יצאתי עם מישהי בת 23. 4. כשהייתי בן 19 יצאתי עם בחורה בת 16. בגיל 20 קבעתי דייט עם מישהי בת 15, שהתבטל מכל מיני אילוצים, ובסופו של דבר לא יצאנו בכלל. 5. מבחינתי הגיל לא כל כך משנה, אבל אם כבר מדברים על זה אז הטווח הסביר שלי הוא משהו כמו בין 15 ל28.

עם מנטליות מתאימה זה יכול להתאים...

מישהי מהשכבה שלי הכירה בגיל 15 בחור בן 24, וזה התפתח לקשר רציני וארוך, ששרד גם אחרי שהיא סיימה את התיכון.

Paranoid Eyes

New member
אז הם מקרה נדיר..

אבל בחייאת זה לא נתפס.. גיל 15 ו22.. זה.. עבירה על פי החוק קודם כל. מעבר לזה, בתור אמא, לא הייתי נותנת לבת שלי בגיל כזה לצאת עם מישהו בגיל שלך... תאכלס מה יש לך לחפש אצל ילדונת בת 15?

Paranoid Eyes

New member
להההה?? באמת?!

ולא נראה לך שיהיה סקס בקשר הזה מתישהו? חוצמזה זה מעוות לחלוטין לדעתי.. זה לא ההפרש עצמו.. 7 שנים זה בקטנה.. אבל אם זה 20 ו27 לעומת 15-22 זה קצת הזוי ..

זה כן...

אחרי גיל 16 זה לא עבירה כל עוד אין הפרש של יותר משנתיים (אולי קצת יותר, אבל בטח לא שבע שנים)

טעות בידך

מתחת לגיל 14 זו עבירה של אינוס קטינה , בין 14 ל-16 זה מותר כל עוד ההפרש הוא שלוש שנים אחרת זו עבירה של בעילה אסורה בהסכמה. מעל 16 הכל חוקי ומותר, כל עוד אין ניצול של יחסי תלות או מרות, חינוך או השגחה או תוך הבטחת שווא לנישואים. ראי סעיפים 345-346 ו- 353 לחוק העונשין.

נועם m

New member
אכן, "ידע הוא כוח" ../images/Emo6.gif

אני לא חושבת שעוד היה מישהו שציטט פה מחוקים...

למעלה