כשאני לפחות קוראת עיתון נוער...
אני מעוניינת שהם יכתבו על נושאים שמעניינים אותי ועל להקות, זמרים, שחקנים וכו' שאני אוהבת... מעריב לנוער עשו את מצעד הכוכבים (מעריב לנוער stars) והם ראו שהלהקה האהובה על הקוראים (לפחות אלו שהצביעו) היא טוקיו הוטל. אז מכיוון שכמוני אני בטוחה שרוב האנשים רוצים לקרוא על הלהקות שהם אוהבים והסתבר שרוב האנשים אוהבים את טוקיו הוטל => נכתוב על טוקיו הוטל כי הם עכשיו הלהקה שאנשים הכי אוהבים והלהקה שכמה שפחות קוראים יעבירו דף שהם יראו שכתוב עליה. אני לא מדברת בשם מעריב לנוער, אני מדברת בשם עצמי, עד לפני כחודשיים רק קוראת של מעריב לנוער בלי לכתוב אליו, שרצתה שיכתבו על האנשים שהיא אוהבת ועדיין קוראת של העיתון ורוצה שיכתבו על האנשים שמעניינים אותה ושהיא אוהבת... ושמדברים על הלהקה הכי פופולארית יש סיכוי שהכי הרבה אנשים יהיו מרוצים מזה שכותבים על הלהקה שהם אוהבים. זה לא שמעריב לנוער הוא עכשיו "טוקיו הוטל לנוער", כותבים בו עדיין והרבה על מפורסמים אחרים ועל נושאים אחרים לגמרי... בעיתון של שבוע שעבר הם די כיכבו בעיתון כי זה היה מצעד הכוכבים והם זכו במקום הראשון... מכיוון שהם הלהקה האהובה ביותר עכשיו ייתכן וגם יהיו עליהם כמה אייטמים בעיתונים הבאים אבל, ושוב בעיני, זה לא לוקח את "אור הזרקורים" מאף כוכב אחר מבחינת פרסום בעיתון וממש לא כותבים רק עליהם... אם לומר את האמת גם אני לא ממש אוהבת את טוקיו הוטל ואני הצבעתי לאנשים אחרים וללהקות אחרות במצעד, אבל זה כמו המשפט הזה שלימדו אותנו כבר מהגן "הרוב קובע". הרוב קבע שטוקיו הוטל תהיה להקת השנה...אבל יש למצעד גם מקום שני, שלישי וכו' ואני כמעט בטוחה (מההיכרות שלי עם מעריב לנוער, עזבי כתבת אני קוראת את העיתון כבר 4 שנים!!!) שגם עליהם, וגם על כוכבים שקיבלו דירוג נמוך יותר או שאולי אפילו לא קיבלו דירוג, ייכתבו. אז זה לא התחנפות כי זה לא שבעקבות הפרסום במעריב לנוער טוקיו הוטל עכשיו יבואו לארץ ויחלקו לכל כתבי מעריב לנוער כרטיסים חינם להופעות שלהם (
) וזה לא שהם יקראו את זה בכלל (לפחות לא נראה לי בהתחשב בזה שהם אפילו לא יכולים לקרוא את זה!). זה פשוט לגרום לקוראים להיות מרוצים... שזה בעצם המטרה של מעריב לנוער (ככה לפחות אני הבנתי...). ואני חייבת להוסיף שגם לפני הזכייה שלהם היו עליהם אייטמים גם אם הם לא הופיעו בשער... ואת יודעת איך אומרים...זה הדברים הקטנים שעושים את ההבדל, פה במדור מוזיקה, שם במדור רכילויות וכו'... טוב זו הייתה החפירה שלי, מקווה שנהניתם