שאלות, הערות, תלונות וכל השאר, נא לשרשר לפה!

• פותח הנושא ompel
  • פורסם בתאריך

ompel

New member
שאלה חשובה..

איך אני מוסיף את מעריב לנוער לפייסבוק שלי? ואיך אני בכלל מחפש אנשים שם.. תודה מראש..

חנפנים נמאסתם

אוקי ולפני שיתחילו להתנפל עליי ולהגיד הנה עוד פקצה בת 12 אז שני דברים: אני בת 15 ואני לא פקצה למרות שאני מכירה כמה וכמה אוחח (טוב נסחפתי). לפני בערך חצי שנה הייתה להקה ושמה טוקיו הוטל שבאה לארץ (ולא אני לא מעריצה שלהם) והחליטו להוציא דיסק באנגלית היה רעש גדול סביב הלהקה וכמעט בכל מקום היה אפשר לראות "טוקיו הוטל" (בעד או נגד) והעיתון הכמעט יחיד שלא התייחס בכלל ללהקה גם שהיתה בארץ וגם כשהלכה היה מעריב לנוער אבל זכותם. אבל פתאום בסוג של סקר הלהקה שנעלמה מהעיין של מעריב לנוער הנכבדים זכתה במקום ראשון (אוי הזה באסה) אז הם עשו מה שצריך לעשות נתנו פוסטר עשו תחרות ו כתבו עליהם פרטים וחשבנו שיעבור הזו שלא. עכשיו כשפותחים את העיתון בכל מקום כמעט רואים אותם בדברים קטנים ומעצבנים זה כאילו מעריב לנוער יתחיל להחמיא לפריז הילטון (חס וחלילה טפו טפו טפו). אז מה שניסיתי להגיד זה שאם יצאתם רע לא נורא תעשו מה שאתם חייבים ותעברו אלה אל תתחילו להתחנפן זה מראה אותכם יותר רע ממקודם. ובנימה אופטימית זאת אתם אחלה עיתון אני קוראת אותו במשך שנתיים

mor000

New member
קודם כל....

למי אנחנו בכלל צריכים להתחנף?... את יודעת, התחביב של טוקיו הוטל זה לא בדיוק לפתוח את מעריב לנוער בכל יום שלישי ולראות מה קורה איתם בעיתונים הישראלים. דבר שני, מעריב לנוער מעוניין להביא חומר מעניין וטוב לקוראים שלו, בעקבות פניות ובקשות רבות, הבנו שזה מה שהקוראים רוצים. שבוע שעבר טוקיו הוטל היו בשער משום שהם הגיעו למקום הראשון במצעד, אלו היו הבחירות של הקוראים ולא של המערכת ככה שזוהי גם השקפה נוספת על טוקיו הוטל בעיני הקוראים. אני יכולה רק להמליץ לך דבר אחד, אם את רואה משהו שלא מוצא חן בעיניך בעיתון [ראה ערך- טוקיו הוטל], את מוזמנת פשוט להעביר לעמוד הבא. תודה על המחמאות כ"נ מור הבדלה. המשך יום מעולה!

אוקי

אבל כל מה שניסיתי לומר שבתקופה הכי בולטת שלהם שהיה להם הכי הרבה מעריצות וכמעט כל עיתון שהיה קשור עליהם נמכר תוך כמה שניות (המעריצות השרופות) אתם התעלמתם מהם לגמרי... אין לי שום דבר נגד טוקיו הוטל רק אמרתי שזה נראה מוזר מהצד. חוץ מי זה רק אמרתי את דעתי הכנה. תודה רבה והמשך יום מדהים גם לך!

תודה

אבל לא זה הכל אין לי יותר מי די מה להגיד כי אחרי הכל אם לא הייתי אוהבת את העיתון הזה לא הייתי קוראת אותו...

שחף שלר

New member
היי

לא מסכים עם אלה לגמרי, כתבנו בעיתון על הלהקה גם בעבר וגם על הביקור בישראל. יש להקות מצליחות יותר ופחות ואי אפשר להתייחס לכולן כל הזמן, לפי דעתי כל הכבוד שטוקיו הוטל הגיעו לארץ והם העלו את עצמם על המפה והמעריצים מעריכים אותם ועושים הכל בשביל להצביע להם שיגיעו למקום ראשון ועובדה שהצליחו. התחנפות? לא ממש, זה מצעד שהקוראים בוחרים בו. והם הצביעו והשפיעו

ואוו זה מדהים

אני מנסה להסביר את עצמי ואתם לא מבינים... *יאוש* אני לא אמרתי שאתם גרמתם להם לזכות במקום ראשון ואני יודעת שהתחנפות זה מוגזם. ואני לא מסכימה עם מה שאמרת כשהם הגיעו לארץ וכשהם היו להיט במצעד פזמונים הייתה מהצד של מעריב לנוער התעלמות טוטאלית.

שחף שלר

New member
אהממ

בלבלת אותי... אל תתיאשי מאיתנו. מה שחשוב זה שבסוף הלהקה זכתה למקום נכבד בעיתון. אגב, אם את חושבת שצריך להתייחס יותר לאמן/להקה/סדרה תכתבי לעיתון, תמיד מתייחסים לבקשות ב`מכתבים למערכת`. שיהיה לך אחלה יום ותודה על הביקורת הבונה!

...

תודה על הסבלנות. אתה צודק סוף טוב הכל טוב אה? (זה היה קצת קלישאי) ערב טוב ושנה אזרחית טובה (עדיין אפשר להגיד את זה לא?)

mor000

New member
facebook [=

אתה פשוט נכנס לדף שלנו בפייסבוק שהוא: http://www.facebook.com/profile.php?id=650679095&ref=nf או פשוט שתלחץ כאן. בצד ימין אני חושבת יש לך את האפשרות של add to friends תלחץ על זה פעם אחת והנה, מעריב לנוער חברים שלך בפייסבוק. בקשר לחיפוש חברים, יש כמה וכמה אפשרויות, אני חושבת שהכי קל זה ללחוץ על friends שנמצא למעלה וללחוץ אח"כ על Find people you know with the Friend Finder שנמצא בצד ימין... בהצלחה וברוכה הבאה לפורום.

mor000

New member
צודק, לא שמתי לב שמדובר בבן.

ברוך הבא
תהנה פה [=

amit678

New member
כשאני לפחות קוראת עיתון נוער...

אני מעוניינת שהם יכתבו על נושאים שמעניינים אותי ועל להקות, זמרים, שחקנים וכו' שאני אוהבת... מעריב לנוער עשו את מצעד הכוכבים (מעריב לנוער stars) והם ראו שהלהקה האהובה על הקוראים (לפחות אלו שהצביעו) היא טוקיו הוטל. אז מכיוון שכמוני אני בטוחה שרוב האנשים רוצים לקרוא על הלהקות שהם אוהבים והסתבר שרוב האנשים אוהבים את טוקיו הוטל => נכתוב על טוקיו הוטל כי הם עכשיו הלהקה שאנשים הכי אוהבים והלהקה שכמה שפחות קוראים יעבירו דף שהם יראו שכתוב עליה. אני לא מדברת בשם מעריב לנוער, אני מדברת בשם עצמי, עד לפני כחודשיים רק קוראת של מעריב לנוער בלי לכתוב אליו, שרצתה שיכתבו על האנשים שהיא אוהבת ועדיין קוראת של העיתון ורוצה שיכתבו על האנשים שמעניינים אותה ושהיא אוהבת... ושמדברים על הלהקה הכי פופולארית יש סיכוי שהכי הרבה אנשים יהיו מרוצים מזה שכותבים על הלהקה שהם אוהבים. זה לא שמעריב לנוער הוא עכשיו "טוקיו הוטל לנוער", כותבים בו עדיין והרבה על מפורסמים אחרים ועל נושאים אחרים לגמרי... בעיתון של שבוע שעבר הם די כיכבו בעיתון כי זה היה מצעד הכוכבים והם זכו במקום הראשון... מכיוון שהם הלהקה האהובה ביותר עכשיו ייתכן וגם יהיו עליהם כמה אייטמים בעיתונים הבאים אבל, ושוב בעיני, זה לא לוקח את "אור הזרקורים" מאף כוכב אחר מבחינת פרסום בעיתון וממש לא כותבים רק עליהם... אם לומר את האמת גם אני לא ממש אוהבת את טוקיו הוטל ואני הצבעתי לאנשים אחרים וללהקות אחרות במצעד, אבל זה כמו המשפט הזה שלימדו אותנו כבר מהגן "הרוב קובע". הרוב קבע שטוקיו הוטל תהיה להקת השנה...אבל יש למצעד גם מקום שני, שלישי וכו' ואני כמעט בטוחה (מההיכרות שלי עם מעריב לנוער, עזבי כתבת אני קוראת את העיתון כבר 4 שנים!!!) שגם עליהם, וגם על כוכבים שקיבלו דירוג נמוך יותר או שאולי אפילו לא קיבלו דירוג, ייכתבו. אז זה לא התחנפות כי זה לא שבעקבות הפרסום במעריב לנוער טוקיו הוטל עכשיו יבואו לארץ ויחלקו לכל כתבי מעריב לנוער כרטיסים חינם להופעות שלהם (
) וזה לא שהם יקראו את זה בכלל (לפחות לא נראה לי בהתחשב בזה שהם אפילו לא יכולים לקרוא את זה!). זה פשוט לגרום לקוראים להיות מרוצים... שזה בעצם המטרה של מעריב לנוער (ככה לפחות אני הבנתי...). ואני חייבת להוסיף שגם לפני הזכייה שלהם היו עליהם אייטמים גם אם הם לא הופיעו בשער... ואת יודעת איך אומרים...זה הדברים הקטנים שעושים את ההבדל, פה במדור מוזיקה, שם במדור רכילויות וכו'... טוב זו הייתה החפירה שלי, מקווה שנהניתם

ואוו

זאת היתה תגובה ארוכה!!!! לא קראתי את כולה סליחה... אבל אני יהיה ישירה אז תתכונני נפשית: סבבה:)

amit678

New member
העיקר שהבנת לפחות את העיקר ../images/Emo13.gif

אם הרבה אנשים אוהבים את טוקיו הוטל עכשיו והם להקה יותר פופפולארית כרגע סביר להניח שיפרסמו עליה יותר... זה קורה הרבה אבל אם אנשים אחרים, לפעמים אתה אוהב את זה יותר, לפעמים פחות אבל תיהיי סבלנית כי (לי לפחות נראה
) שההיסטוריה סביב טוקיו הוטל לא תימשך לנצח (וסליחה לכל מעריצי הלהקה...). וזה לא קשור לשום התחנפות אלא למה שהסברתי לך עכשיו...ככה לפחות אני רואה את זה...

ברור!

ברור שהיא לא תמשיך לנצח לכל דבר יש סוף.... אני גם יכולה להגיד שפעם האבתי אותם אפילו מאד אבל זה נמאס מתישהו...

mor000

New member
שאלות, הערות, תלונות וכל השאר, נא לשרשר לפה!

[=

matane12

New member
שלום לכולם! אני מתן חיון. מי מכיר אותי?

מהעיתון כמובן :]]] לילה טוב

למעלה