אחד מהמכתבים שהגיעו למערכת בגיליון האחרון.. לפני 2008 ... אחת הקוראות "הנכבדות".. הגיבה על הפוסטר אשר פרסמתם בגיליון שלפני של אבריל לווין כשהיא לבשה צלב.. טוב מותק יש לי שאלה בשבילה ובשביל כולם..אם זמר לובש צלב והוא נוצרי את חייבת להחרים אותו ?!?!?! כאילו מאמי.. מה זה יהודים.. טוב כאילו בסדר את יהודיה גאה אם יש לך בעיה נגד נוצרים זה בעיה שלך.. לעיתון יש המון קוראים נוצריים וערבים שקוראים את העיתון וממש מכבדים את זה שאין לעיתון שום דבר נגד נוצרים או בכלל ערבי ישראל.. אני די נפגעתי בשם כמה וכמה נוצרים.. אני שמחה שאת גאה שאת יהודיה אבל חמודה אני גם נוצרייה גאה !! ואת לא תכפי לעולם את עצמך על העיתון !!! הוא יוכל לשים כמה פוסטרים של צלבים כמה שהוא רוצה !! ואם זה לא מוצא חן בעיניך את יכולה לקפוץ מעל בניין גבוה או להיחנק ! בעיה שלך !! דיברנו איתך בטונים יפים.. זהו מספיק ! מקווה שהמערכת תגיב גם כן ואני ממש מקווה שלמערכת העיתון שאני נורא אוהבת ומכבדת כמו כן אין לה שום בעיות נגד נוצרים מוסלמים וכו'.. אוהבבבת נורא !!<< קוראת שמ כ ו ר ה לעיתון !!!
לא הייתי משתמש במילים שכתבת, אבל כולנו יודעים שאבריל לא יהודיה, לי אישית זה ממש לא מפריע. אם משהוא חושב שהצלב מפריע לו אז שלא יתלה את הפוסטר, יש יופי של פוסטרים אחרים שמתפרסמים כל שבוע...