שאלות, הערות, תלונות וכל השאר, נא לשרשר לפה!

• פותח הנושא ompel
  • פורסם בתאריך

angelclaw

New member
אז ככה-איך לעזאזל נרשמים לפייסבוק?!!../images/Emo129.gif

אני לא מצליחה, יש לי כל מיני שטויות על בצפר ואימייל של בצפר..WTF?!;~ עזרה ;______;~ בבקשה ;______;~

mor000

New member
תשובה וברוכה הבאה!

facebook.com כנסי לכתובת הזו ואז תלחצי על sign up תמלאי את הפרטים שלך, תלחצי על ok או מה שכתוב שם ותחכי לאי-מל שמאשר את ההרשמה. בהצלחה.

mor000

New member
תחרות 'סיפור בשעה'

הזוכים יפורסמו בעיתון פרומו של מעריב, במעריב לנוער ובתפוז....

אז....

מה זה עיתון פרומו? מעריב לנוער זה העיתון ובתפוז הכי טוב לי אבל אני לא יודעת איפה בתפוז תודה =]

אבלבושי

New member
שאלה למנהלים!../images/Emo66.gif../images/Emo3.gif../images/Emo206.gif

אפשר לשלוח הודעות לנעמה בפורום??? אם כן אז: אבאלבושי מוסרת לך שמחר יש לה מומולדת! ולך אין! נהנה בננה!

אבלבושי

New member
לא נורא../images/Emo198.gif../images/Emo215.gif

לא נורא.אבאלבושי תתגבר. היא ילדה גדולה- מחר יש לה מומולדת!!!

hili האחת

New member
זאת שכתבה את ההודעה ההיא למעלה הייתה נעמה../images/Emo79.gif

XDD מזל טוב.

Rejo

New member
בקשר לאחד המכתבים שהגיע למערכת..

אחד מהמכתבים שהגיעו למערכת בגיליון האחרון.. לפני 2008 ... אחת הקוראות "הנכבדות".. הגיבה על הפוסטר אשר פרסמתם בגיליון שלפני של אבריל לווין כשהיא לבשה צלב.. טוב מותק יש לי שאלה בשבילה ובשביל כולם..אם זמר לובש צלב והוא נוצרי את חייבת להחרים אותו ?!?!?! כאילו מאמי.. מה זה יהודים.. טוב כאילו בסדר את יהודיה גאה אם יש לך בעיה נגד נוצרים זה בעיה שלך.. לעיתון יש המון קוראים נוצריים וערבים שקוראים את העיתון וממש מכבדים את זה שאין לעיתון שום דבר נגד נוצרים או בכלל ערבי ישראל.. אני די נפגעתי בשם כמה וכמה נוצרים.. אני שמחה שאת גאה שאת יהודיה אבל חמודה אני גם נוצרייה גאה !! ואת לא תכפי לעולם את עצמך על העיתון !!! הוא יוכל לשים כמה פוסטרים של צלבים כמה שהוא רוצה !! ואם זה לא מוצא חן בעיניך את יכולה לקפוץ מעל בניין גבוה או להיחנק ! בעיה שלך !! דיברנו איתך בטונים יפים.. זהו מספיק ! מקווה שהמערכת תגיב גם כן ואני ממש מקווה שלמערכת העיתון שאני נורא אוהבת ומכבדת כמו כן אין לה שום בעיות נגד נוצרים מוסלמים וכו'.. אוהבבבת נורא !!<< קוראת שמ כ ו ר ה לעיתון !!!

שחף שלר

New member
מכתבים למערכת

לא הייתי משתמש במילים שכתבת, אבל כולנו יודעים שאבריל לא יהודיה, לי אישית זה ממש לא מפריע. אם משהוא חושב שהצלב מפריע לו אז שלא יתלה את הפוסטר, יש יופי של פוסטרים אחרים שמתפרסמים כל שבוע...

למעלה