שאלות, הערות, תלונות וכל השאר, נא לשרשר לפה!

• פותח הנושא ompel
  • פורסם בתאריך

Rejo

New member
אז זהו ש..תשמע שחף!!! XD

אז תשמעעעע!!!:]]] פשוט מתה על העיתון שלכם בחיאת תמשיכו איך שאתם.. וממש נקרעתי מצחוק מהדייטים של תום.. 18 בנות פחחח.... !!! טוב אתם פשוט מצחיקים אותי בטירוף כל שבוע מחדש !!:D באמת תמשיכו איך שאתם ו.. מתע עליככם !!!:D נב ..ממש שמחה שאבריל לווין לקחה את זמרת השנה מגייע לה.. וגם אני מעריצה שרופה של טוקיו הוטל אבל.. הגזמתם עם הפוסטרים.. באמת.. הקיר שלי עכשיו מלא מהם ..סתאאם סתאאם..אבל ארבעה פוסטרים בכמה חודשים ועוד כמה וכמה כתבות לא דיי !!:p... יאללה מספיק עד לפה. בטח נמאס ממני XD !!:D.. יאללה שיהיה בכייף !!:p.. אני לעפההה !!:p

Rejo

New member
בקשר לאח המכתבים שהגיעו למערכת..

אחד מהמכתבים שהגיעו למערכת בגיליון האחרון.. לפני 2008 ... אחת הקוראות "הנכבדות".. הגיבה על הפוסטר אשר פרסמתם בגיליון שלפני של אבריל לווין כשהיא לבשה צלב.. טוב מותק יש לי שאלה בשבילה ובשביל כולם..אם זמר לובש צלב והוא נוצרי את חייבת להחרים אותו ?!?!?! כאילו מאמי.. מה זה יהודים.. טוב כאילו בסדר את יהודיה גאה אם יש לך בעיה נגד נוצרים זה בעיה שלך.. לעיתון יש המון קוראים נוצריים וערבים שקוראים את העיתון וממש מכבדים את זה שאין לעיתון שום דבר נגד נוצרים או בכלל ערבי ישראל.. אני די נפגעתי בשם כמה וכמה נוצרים.. אני שמחה שאת גאה שאת יהודיה אבל חמודה אני גם נוצרייה גאה !! ואת לא תכפי לעולם את עצמך על העיתון !!! הוא יוכל לשים כמה פוסטרים של צלבים כמה שהוא רוצה !! ואם זה לא מוצא חן בעיניך את יכולה לקפוץ מעל בניין גבוה או להיחנק ! בעיה שלך !! דיברנו איתך בטונים יפים.. זהו מספיק ! מקווה שהמערכת תגיב גם כן ואני ממש מקווה שלמערכת העיתון שאני נורא אוהבת ומכבדת כמו כן אין לה שום בעיות נגד נוצרים מוסלמים וכו'.. אוהבבבת נורא !!<< קוראת שמ כ ו ר ה לעיתון !!!

תגובה לRejo ולמי שהיא הגיבה...

למה באגרסיביות? לא יפה... אחרי הכל יש שתי אפשריות: א. או שהיא ממש דתיה וממש מאמינה בדת שלנו וזה פעם ראשונה שהיא רואה בעיתון צלב. ב. או שהיא פקצה שהיא עושה כאילו הדת שלנו הכי חשובה לה ובכל זה נוסעת בשבת. [יצא לי אגרסיבי... סליחה אם פגעתי במישהו אני מקווה שלא כי אז יש לי רגשות אשם ואני מתנצלת עשרות פעמיים, מזל שזה לא קורה הרבה (שאני פוגעת במישהו)] אוקי חזרה לנושא: אבל כפי שהזאת מלמעלה אמרה את לא יכולה להחרים מישהו בגלל הדת שלו אחרי הכל כל איש באמונתו אחייה. חוץ מי זה לצלב יצא שם הרבה יותר רע ממה שהוא באמת הצלב הוא סמל לדת הנוצרי כמו שחצי סער זה סמל לדת המוסלמי. בקיצור בתור אחת של מאמינה בשום דבר... אני רק רוצה להעביר נקודה שהרבה אנשים טועים בה הצלב זה סמל לדת הנוצרית אין בזה משהו רע אם נוצרי לובש צלב ו\או אם מפרסמים תמונה של מישהו שלובש שרשרת צלב או עגילים צלב או צלב בכלל (בתור קעקוע אני יודעת מה). בקיצור לנשום עמוק ולא לריב אחרי הכל כל אחד והדעות שלו לא צריך להיות כל כך אלים (ועכשיו יכנס עודד מנשה וישיר את השיר "זה סימן בשבילי").

Rejo

New member
סבבה חיחי

חחח טוב בסבבה !!!:p.. נחמד שיש מי שמבין !:]

mor000

New member
אין לך מה להתעצבן...

מעריב לנוער מודע לכל הקוראים שלו ומלבד זאת שבהחלט אין לנו בעיה עם נוצרים או מוסלמים חס וחלילה... אין לך מה להתייחס לכל תגובה של קורא מעריב לנוער ביתר רצינות, סמכי עלינו שאנחנו עושים את העבודה, הקוראת קצת שכחה שבמדינה שלנו חיים 3 דתות ולא רק אחת וגם חלק נכבד מהמפורסמים עליהם היא קוראת במעריב לנוער, הם בהחלט לא יהודים. ד"א אני זוכרת שקראתי את זה והמערכת ענתה כבר לאותה המתלוננת. המשיכי לקרוא ולהנות

פול אאוט בוי- שאלות.. תודה לעונים.

אני לא בטוחה אם זה המקום הנכון, אבל יש לי כמה שאלות אולי תענו: 1. מה זה בעצם השם פול אאוט בוי? 2. מישהו יכול בבקשה להראות לי תמונה של פיט מפול אאוט בוי כשהוא היה קטן (16-18)? אני לא מוצאת. 3. לפטריק יש קרחת או שהוא סתם שם כובע? 4.פול אאוט בוי יגיעו לארץ מתישהו? 5.כמה בדר"כ עולה כרטיס להופעה של להקה מח"ול? (פול אאוט בוי למשל) *תודה!*

אמ..

אממ.... חח רעיון טוב איך לא חשבתי על זה :S אבל בכ"ז שם כל אחד יגיד משהו אחר, אני סומכת על מעריב לנוער שיגידו מה שבאמת נכון. כי חלק אומרים ככה וחלק אחרת. :]

Just Anna

New member
עובדה שחוץ ממך רוב הקוראות מרוצות .

ואיך לעזעזאל את מעזה בכלל להשוות טוקיו הוטל לפריז הילטון ?

טוב

ארבעה דברים: 1) את בדילאי... כתבתי את ההודעה הזאת מזמן. 2)זה מה שקורה שמשהו מתעצבן בלי לקרוא עד הסוף ולנסות להבין אז אני הסביר לאט וברור סבבה? יופי! לא השוותי את טוקיו הוטל לפריז הילטון מקווה שלכל אחד יש רמה (חוץ ממנה... היא נייתה מפורסמת בגלל שהיא מפורסמת לטוקיו הוטל יש בסוג של כישרון) 3)לפני שאת זורקת עובדה שיקרית לאוויר תבדקי אותה (תראו מי שמדברת...) יש המון שזה מפריע להם. 4)ולא אמרתי שטוקיו הוטל הם דבר רע רק אמרתי שלהכניס אותם בכל מקום אפשרי ולא אפשרי זה מעצבן... אבל שיהיה אינ פשוט העביר את הדף והמשיך לקרוא בהנה כהרגלי. תודה ויום טוב:)

אה ומשהו חשוב ששכחתי

את סוטרת את עצמך במשפט: "עובדה שחוץ ממך לרוב הבנות זה לא מפריע"

mor000

New member
ואווו

העיתון שלנו מאד לא רוצה לגרום למריבות ובמיוחד שמדובר על מה שיש בו או אין בו... יש מספיק עיתון לכולם, תרגעו

לא לא

אני לא באתי בהגרסביות באמת שלא... אני בן אדם די רגוע ואני גם נמצאת בתנועת נוער בשם "צמרת" - ציונות מנהיגות רעות ותרומה לחברה (פרסומת סמויה מה לעשות כמה שיותר חניכים יותר טוב). ושם יש שילוב בין דתיים לחילונים ודרוזים ושילוב בין דעות (למשל רק בסניף שלי יש את הבן אדם שהדעות שלו הכי ימניות שאפשר ומישהי יפת נפש שהיא ממש שמולאנית). אז באמת שלא באתי לריב... וכל מה שאמרתי שהיא סטרה את עצמה כי היא אמרה את הסמיכות "חוץ ממך" בתחילת המשפט- שאומר שכולם לא כולל אני חושבים משהו מסוים ואז היא הוסיפה מילת כמות שנוגדת את ההתחלה (יש לי בגרות בלשון השנה יש לי זכות לחפור על זה לא?) ובאמת שלא באתי בכעס בציניות אבל לא בכעס...

למעלה