עינתי לא נורא... אני בטוחה שיהיו עוד הזדמנויות..
E einatit4 New member 12/7/06 #20 היא כזאת חמודית בפרומו ובכלל, הם עשו פרומו ממש יפה!! אני רוצה כבר תתחיל העונה החדשה של דוקוסלב
ש שיר חולה על אגמי New member 12/7/06 #22 אממ בקשר לדוקוסלב של אגמי../images/Emo13.gif אל תידאגו אני לא שוכחתת אני מחכה לזה בדיוק כמוכםם אני כל יום ישר שאני קמה אינ הולכת לEPG ובודקת את התקציר של אהבה מעבר לפינה ואם מתחילה העונה החדשהה לצערי לא בשבוע הקרובב מבטיחה לעדכןן
אממ בקשר לדוקוסלב של אגמי../images/Emo13.gif אל תידאגו אני לא שוכחתת אני מחכה לזה בדיוק כמוכםם אני כל יום ישר שאני קמה אינ הולכת לEPG ובודקת את התקציר של אהבה מעבר לפינה ואם מתחילה העונה החדשהה לצערי לא בשבוע הקרובב מבטיחה לעדכןן
ח חולה על אגמוש שלי New member 6/7/06 #4 ../images/Emo207.gifכנסוו... מה עם החנות שצכה להפתח ברמת גן של סקצ'רס עדיין לא ידוע כלום על התאריך [אני לא בקטע של לעצבן אותכם או משו..אבל עבר חודש מאז שאביחי אמר שצכה להפתח חנות..אז זה פשוט מעניין אותי אם היא תפתח בסוף או לע! אביחי לא לקחת קשה!! אני לא רוצה לפגוע באפ'חד פה!פשוט זה מסקרן אותי..] וסורי אם ההודעה לא במקום!! אוהבת מאוד + + פטרי
../images/Emo207.gifכנסוו... מה עם החנות שצכה להפתח ברמת גן של סקצ'רס עדיין לא ידוע כלום על התאריך [אני לא בקטע של לעצבן אותכם או משו..אבל עבר חודש מאז שאביחי אמר שצכה להפתח חנות..אז זה פשוט מעניין אותי אם היא תפתח בסוף או לע! אביחי לא לקחת קשה!! אני לא רוצה לפגוע באפ'חד פה!פשוט זה מסקרן אותי..] וסורי אם ההודעה לא במקום!! אוהבת מאוד + + פטרי
ה הדסי מתה על אגמי New member 7/7/06 #5 היא נראלי נפתחת בסוף החודש../images/Emo204.gif אבל אני לא רוצה להטעות פה אז אני מדגישה נראלי
ה הדסי מתה על אגמי New member 7/7/06 #7 אני לא טבוחה בלכלל זה רק 50% כי שמעתי מחברה ששמעה מזה ומזה.. את מבינה