שאלות ובקשות על אגם

חחח היא ככה גם בחייםם../images/Emo204.gif

לפחות ככה אנשים מפה מספרים. תחשוב גם שזה קשה כל הזמן להיראות נחמה עם חיוך מושלם.. היא כבר 4 שנים בתעשייה הזאת *המצליחההה* אתה באמת חושב שכל ה4 שנים האלו היא רק שיחקה את צעמה מול המצלמות?

המממממממ../images/Emo110.gif

אני יכולה להגיד לך שהמפגשים שלי איתה זה היה ממש משהו מיוחד, זה לא ייאמן כמה היא יכולה להיות נחמדה לכולם ולהתייחס לכולם כמו לילדים שלה.. ממש ככה.. אני זוכרת שכשהיא הכניסה אותי למאחורי הקלעים בשיר נולד.. היא התייחסה אלינו ממש יפה.. הכירה אותנו לאנשים וכאלה, גם אח"כ נכנסו עוד כמה בהפסקה והיא דברה עם כל אחד והצטלמה.. דברה בטלפון עם אנשים.. פשוט מדהימה
חוצמזה שאחרי כל כך הרבה זמן אם זה לא היה ככה הינו יודעים את זה..:)

יקיר15

New member
אני חושב שכבר אמרו לך הכל

ואין הרבה מה להוסיף לאגם יש אישיות מדהימה כי למרות כל הפירסום שלה בגיל כל כך צעיר היא נשארה חמודה סימפטית ומדהימה היא מעניקה לכולם יחס חם ואוהב היא פשוט מדהימה ונכוחכתי לראות את זה בעצמי

......

לאגם יש בלוג רק שעכשיו הוא פחות מעודכן (מאז שהוקם הפורום) את הכתובת תבקשה מאביחי ופעם הבאה תישתדל לשרשרר

אביחי 33

New member
הבלוג

היה את הבלוג הרשמי של אגם עד שהוקם הפורום. מכשהוקם הפורום, לא ראיתי צורך לההמשיך לעדכן עקב האתר והפורום הרשמיים. בכל מקרה, תוכל/י לסייר בו ולהינות. http://blog.tapuz.co.il/agam

אביחי הגיב אבל הרשו לי להסיף../images/Emo204.gif

שפה תוכלי להתעדכןן ושם יש ממש את כמעט כל מקבץ התמונות של אגם, וכל הכתבות שהיו בעבר, אז ככה..שזה "אתר" טוב אם את רוצה תמונות\כתבות וכו'. *נוסטלגיייההה:p*

TOUSH

New member
לא ניראלי כיוון..

שהעונה השלישית משודרת בטיוי. אבל אולי יש סיכוי שהיא להתארח בפרק,בכל זאת חצי מהאומנים/שחקנים הגיחו לפרק או שתיים.

למעלה