שאלות ובקשות על אגם

אם זה יוצא על הקורס..לונורא אבל אני

במילא לא יוצאת לקורס... כי אני בפרדסס חנהההה אויייייייייש שייייט!! אני בפרדסס חנה אז אני לא יבואא
אוויש איזהה פיצוול אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף מקווה שזה לא יהיה בסווף החודשששששששששששששששש!!

שירוש 221

New member
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את היומן

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את היומן החדש שלה?? כיי עםם כןןן איפה אני רוצה לקנות ולא מוצאת אותו...

אייללוש

New member
לשירוש היקרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אממ תקשיבי ותביני,
אני לא ממש יודעת איך כבר לומר לך,נכון את חדשה אבל זה לא מונע ממך לשרשר...!! תביני יאיר יכול לחזור אולי עייף או משו מהעבודה שלו[
]או כל דבר אחרר אז במקרים כאלה למה סתם לפתוח אלף שרשורים
במקרה זה זה ממש חריג תראי זה בעמוד הזה או הבא אפילו
אפשר לקנות באופס דיפו,סטימצקי וכל חנות אחרת של ספרים ויומנים וכו' וזה כתוב... אממ אבל תבקשיי עזרה פה מאנשים שילמדו אותך כי זה לא הגיוני שעל כל שאלה קטנה תפתחי שרשור ועוד שיש אותו אולי באותו עמוד או מקסימום עמוד אחרי
גם את יכולה לשרשר ל
...ואם את רואה שאין של היום אז תפתחי שרשור
מקווה שתביני
אנחנו רק רוצים לשמור על סדר
ובייחוד להקל על יאיר
אני
[[[[[אם נעלבת סליחה אבל אני לא יודעת ממש איך לבטא את מה שאני רוצה להגיד ואני בטוחה שיתקנו או משו אותי
]]]]]

שירוש 221

New member
../images/Emo192.gifלאילה ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני הבנתי וסליחה אבל מי זה יאיר ומה זאת אומרת מפריעה לו השרשר משו כזה אני לא כועסת אוו משהו אבל תאמיני לי שהרבה יותר ילדים מימני משרשרים מקווה שתיכחי את זה לתומת ליבך ותאני לי בבקשה מי זה יאיר זה מעניין!??!

אני בעיקרון לא מצאתי בסטימצקי

עוד לא הביאו לשםם יביאו בתחילת אוגוסט ניראה ליי אני קניתי באופיס דיפו תיקני שםם...

einatit4

New member
לאאא ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

יוו איזה פדיחותת
אני יותר גבוהה ממנהה אני שונאת להיות יותר גבוהה מאנשים

חלי 66

New member
אז מה אני 1.70+

זה יפה להיות גבוהה כמובן עם פרופורציות אני ממש גבהתי ביגלל שאני משחקת כדורסל

למעלה