שאלות ותהיות

בונבון1

New member
סופר חדש

ועכשיו חדש!! סופר מדהים בארץ כובש!! הבעיה שלא רוצים להוציא לאור ספרי פנטזיה בארץ כי אין הרבה קוראים מה עושים??

Rivendell

New member
בשביל התחלה, שולחים כל הודעה

פעם אחת בלבד, ולא ארבע
חוצמזה - השאלה היא באמת למה ומי לא רוצה להוציא. האם הסיבה היא העדר קוראים, או שפשוט הטקסט שלך לא נראה להוצאה. זה שאתה מעיד שאתה "סופר מדהים" זה יפה וטוב, כי בטחון עצמי זה נפלא, אבל אתה לא ממש אובייקטיבי, נכון? אם הבעיה היא בטקסט, אז לשכתב במרץ, לערוך ולתת לכמה שיותר אנשים לקרוא ולהביע דעה. אם הבעיה היא בקהל, אפשר לנסות להוציא בחו"ל. goshdarnit מהפורום הוציא בחו"ל והצליח יפה, וכשהוא ישוב אלינו מאייקון הוא בטח יוכל לתת טיפים מצויינים.

goshdarnit

New member
אז ככה.

תבחר מו"ל ותשלח את הספר שלך לעורך. אם הספר באמת טוב סביר שבתנאים הנוכחיים לפחות ישקלו כן להוציא אותו. אבל תן לי לתת לך כמה עצות קודם. לא קראתי סיפורים שלך ולא קראתי ספרים שלך, אבל קראתי שתי שורות, ושוכנעתי שלפני שאתה שולח את הספר כדאי מאוד שתתן אותו לאנשים שמבינים משהו בעריכה. סופרים מקצועיים לא משתמשים ביותר מסימן קריאה אחד. מתוך שלושה משפטים, בשניים מהם היו שגיאות בעברית, ובאחד מהם הייתה חסרה נקודה. אני מבטיח לך שעורך מקצועי שיראה משפטים כאלה יפסיק לקרוא את הסיפור אחרי העמוד הראשון. תהיה מקצועי. תכתוב בעברית. תכבד את העברית. תעבור עריכה. ורק אחרי זה תשלח. כל הכבוד לך על הערכתך העצמית הגבוהה, אבל אני מבטיח לך שהארץ מלאה באנשים עם הערכה עצמית לא פחות גבוהה. בנוסף, לא אחד לא איכפת מדעתך על עצמך. גרוע מזה, אף אחד לא יאמין למה שאתה אומר על עצמך. ככה זה בחייך. אף אחד לא יאמין לדעות שלך על עצמך. למה שלא תפרסם סיפורים קצרים פה בפורום או בפורום של האגודה ותקבל ביקורות. למה שלא תנסה לשלוח משהו ל'חלומות באספמיה'?

Rivendell

New member
אין לי מושג

ומזה אתה יכול להבין שאני לא אהיה נוכחת
(וגם אם כן, סביר שלא הייתם רואים אותי, אני מתבצרת בחומות האנונימיות שלי כבר יותר מדי זמן
).

Boojie

New member
אני לא ממש הצלחתי להבין

מה הוא כתב. זה לא אומר דברים טובים על יכולת ההתנסחות שלו.

noy levin

New member
דמויות מעולם הפנטסיה

אני כותב עבודה על דמויות מאגדות (ממעשיות האחים גרים) ועד פנטסיות מודרניות.אני מכיר דמויות רבות והעבודה שלי בעצם מסכמת את אופיין ותפקידן של דמויות כמו שדים, דרקונים, ענקים, מפלצות, ננסים, מלאכים, פיות, קוסמים, מכשפים וכו'. אשמח לשמוע מה דעתכם וכיצד תוכלו לתרום לי בכך שתספרו כיצד אתם מאפיינים את הדמויות שאתם בוחרים לכתוב עליהם וכן הלאה. עבודתי תתפרסם ברשת עם סיומה. תודות לכולם.

cwen

New member
נסה לשאול שאלות יותר ספציפיות

כי אני למשל לא הבנתי בכלל מה אתה רוצה.

OSHAYR

New member
הצילו!!!!!!

אני כותב בעיקר באנגלית ספת אם שלי, האם מישהו יקרא את זה פה? או יודע לינק? או שאלי אני ינסה בעברת? טוב..... "ההורגונס פרק א" בקרוב עליכם.

Rivendell

New member
בעקרון הפורום מיועד ליצירות בעברית

אני יודעת שיש, ברמת העקרון, פורומים באנגלית שעוסקים בזה, אבל לא יודעת איפה. אתה יכול לנסות להריץ חיפוש לכזה דבר. בכל מקרה, אנגלית היא בין השאר גם שפת האם שלי, ואם תשים כאן את הסיפור אני יכולה לקרוא אותו ולתקן. אני רק לא מבטיחה שיהיה לי הסבר לכל תיקון - אני יודעת מה נכון, אבל לא תמיד "למה"
.

אסתר 1984

New member
אתה יכול לנסות.

אני בטוח לא אוכל לתקן לך את האנגלית, אבל אם אני אצליח להבין מה קורה, אולי אני אוכל להגיד משהו על העלילה (ושוב, זה בתנאי שאני אבין בכלל...).

למעלה