שאלות לגבי נושא הפקעת קרקעות..

מוחמד5

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif ברוך הנמצא

תמיד פה ההמשך >> איזור כפר ויתקן ובית ינאי > ירושלים > רחובות> ת"א > הוד השרון (תקופה קצרה מאוד כמה חודשים)> כפר סבא > פ"ת (14 שנה)> חיפה.

מוחמד5

New member
לא תאמין

אבל היום היה מזג אויר נפלא ,לא רק שניתן לראות את הים וליהנות ממנו , אלא גם היה ניתן לראות את הפסגה הלבנה של החרמון (אני לא אוהב את הכבישים בחיפה, צרים וצפופים, והכל שם זה עליות וירידות .. לא ממש מתלהב מהנסיעה ברחובות העיר)

אנת שופתו החרמון בשתי עינייך? מדהים!

דבר כזה אני לא זוכר.. והסתובבתי הרבה בכל פסגות הכרמל (גג אוניברסיטת חיפה, מרכז הכרמל, מנארה). או שאולי פשוט לא ידעתי לזהות שזה החרמון
... איך בכלל קוראים להרים האלה שרואים מצפון לעכו?
והכבישים בחיפה.... נו בטח... לפני שנתיים הרימו את כל הרחובות בעיר התחתית, ועד היום כשאני בא לבקר אצל ההורים אני רואה אותם הפוכים..... והעליות והירידות - מה נסגר איתך? זה כל הכיף!! כשקיבלתי את הרשיון בדקתי את ביצועי המזדה שהיתה להורים שלי בשד' הציונות/אלג'בל.. 100 קמ"ש בעליה ואפילו לא קיבלתי דו"ח

מוחמד5

New member
רואים בצורה ברורה ביותר

כשתהיה בחיפה תקפוץ לבקר ,כשעברתי להתגורר שם אמרו לי שניתן לראות את החרמון ביום בהיר לא האמנתי עד שקיבלתי טלפון היום מאשתי,וסזפרה לי שהיא והצוות של המעבדה צופים בחרמון ,יצאתי למרפסת וקיבלתי תדרוך טוב. אין על המאזדה , סוס עבודה.. דלק וסע.

יאללה, מספיק להיום.. זזתי ../images/Emo1.gif

אה, ושאלה אחרונה - מה ההבדלים בין הפורום הנחמד הזה לפורום "ערבים"?

כלומר פה תוכן פוליטי ושם לא?

יענו מי שרוצה להעלות קליפ של ג'וליה בוטרוס.. צריך לעשות את זה שם? ואם הוא מבקש לספח את לבנון ולחטוף אותה... אז זה פה? טוב... זה מסביר למה לא ענו לי שם...

סלוניק

New member
מעבר לכך,

הנושא הפוליטי - זהותם של ערביי ישראל (או פלשתינאים אזרחי ישראל, איך שתרצה) הוא ראוי לדיון בקרב יהודים ולכן אין טעם לתחום אותו לפורום חברתי כמו זה של פורום ערבים.

אוקיי, אני חושב שהבינותי.

פשוט תהיתי איך לחלק ביניהם את זמן הכתיבה... כאדם ענייני המחפש חברה

THE WIZARD 55

New member
גם פה לא חסרים עניינים חברתיים

מלבד פוליטיקה:) אפשר לעלות כל נושא, חברתי, פוליטי, ואפילו סתם שרשורי שטויות. אבל כן, כמו שמוחמד אמר, כאן יש הרבה פוליטיקה. למכורים:)

fifanowftw

New member
פה יש ערבי אחד ו9 יהודים

אתה מודע בכלל לסכסוך הפורומים-קומונות?

אני בקושי יודע מה זה קומונות בכלל..

איזה סכסוך? אנשי הקומונות דורשים זכות שיבה לפורומים?

THE WIZARD 55

New member
לא לעניין פיפא,

לא צריך להדליק אש כל פעם מחדש. אין סכסוך, ונגמר הסיפור.

למעלה