שאלות למחשבה - שלוש

spectacular

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני תמיד מאוד מקוה לשמוע משהו שלא חשבתי עליו, משהו שיקפיץ אותי לגמרי,או שלפחות יעורר אותי, אני מאוד אוהבת רעיון שמציב אתגר לחשיבה שלי, אם בגלל שהוא מטורף,הפוך,מדהים,מזעזע, או ובעיקר מאוד חכם לדעתי, זה משעמם אם מסכימים על הכל,ואז אין אפילו על מה לדבר, אני חושבת שכל אחד הוא "לבד" עם דעתו,וזה בסדר.

spectacular

New member
חג שמח לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

גם אתם מתלהבים מהמספר,04-04-04 ?

יוצא פעם בשנה עד שנת 2009. ואחרי זה המתנה של שנה עד ל, 10-10-10 ואחרי זה 11-11-11 ואחרי,12-12-12. וזה נגמר....

תוספת ראשונה,לא יודע אם יהיו עוד

אנשים שואלים שאלות,ואני זוכר שגם אני,כי הם רוצים לחזק אמונות שהם מחזיקים בהם,או ערכים,ודעות. קורה שרוצים "לאמת" הרגשה,אז שואלים. וקורה שרוצים לגשש,מה קורה אצלו,ולכן שואלים. מי ששואל מתוך בסיס של בדיקה,או נסיון לחזק ערך שנמצא אצלו במצב רופף, עלול ליפול בפח שהוא טומן לעצמו... זהו. ואם אני חושב שמישהו אחר הוא נהדר,אז בדרך כלל אני אנסה להשוות אותו אלי,אם הוא אוהב לעזור כנ'ל,חם כנ'ל,וכל מה שאני מזדהה איתו. ההשוואה היא לפעמים משהו שאין עליו שליטה.... זהו,סופי.

סמסרה1

New member
לא מבינה כ"כ כרגיל :)))

לאביבה ולכולם בוקר טוב לדעתי שואלים שאלות כי: רוצים לדעת משהו שלא יודעים. מתעניינים. ולפעמים רק מתוך נימוס. לגבי תשובות: גם אני אוהבת תשובות קצרות ועינייניות. תשובות ארוכות מביאות לי החלסטרה. אני אוהבת שכשנשאלים שאלה עונים בקיצור ולעניין. ולא מספרים סיפור ומתחילים להתפלסף - אוי כמה שזה מעייף אותי. אך כל אחד עם האישיות שלו. ושכך אחד יעשה מה שהוא רוצה. וגם אני אעייף אתכם בדוגמא: פעם התלוויתי עם חולה לרופא. הרופא שאל שאלות במטרה לקבל תשובות עינייניות וברורות. מה גם שבחוץ חיכו עוד חולים. אך אותו חולה התחיל להיכנס לפרטי פרטים וראיתי במו עיניי כיצד הרופא מתפתל בכיסאו בחוסר סבלנו עד שנאלץ לקטוע את החולה. וגם בעבודתי, אני עובדת עם קהל, וכשנכנסים למשרדי אנשים אז מנסיום, תאמינו לי, שכבר בהברה הראשונה אני יודעת מה הם רוצים ומה אני צריכה לעשות, אך ישנם אנשים שמתחילים לספר לי סיפורי סבתא מה היה ומה יהיה ומי היתה אמא שדלהם וסבתא שלהם ומה לא. ואני מ ת ה מזה. פשוט זה מיותר, כי הטיפול הוא אותו טיפול באלה שעונים בקצרה ולעניין לבין אלה שמזבלים במוח. להיפך יש יותר אמפתיה לאלה שמקצרים. ובכלל, אלה שמתחילים לענות בפילוסופיה, ברוחניות, ואני מדברת על דשברים פשוטים ברורים... אופס, תראו כמה "קיצרתי".

רשע/ה

1-כדי להבין וללמוד. 2-נעזרת בהם. 3-שהוא כזה. בוקר טוב

עשר/ה

1) מה את מבינה ולומדת מתשובה של אדם אחר עליך? 2) במה/איפה בחייך את נעזרת בתשובות של אנשים אחרים? 3) האם אפשר להסיק מתשובה שלוש שלך, שכשאני חושבת שאת ממש מפגרת אטומה ומטומטמת, זה אומר שאת כזו? יום נעים

אחחח....זֶר ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

לא ענית על שאלות 1 ו-2. 1, שאלה "מה" לא כמה 2, שאלה "איפה/במה", ואת מתחמקת... 3, אם את מתנה את קבלת התשובה, במה שאת חושבת, למה לך לשאול?

מניאק/ית

וואלה לא מתחמקת מקסימום לא הבנתי אנסה שוב 1-עלי/אלי? אני לומדת אם הובנתי אני לומדת מה אני הצלחתי לעורר אצלו אני לומדת מחשבות של אחרים אני מבינה שיש ימבה של אפשרויות אני מבינה פתאום אחרת אני מבינה את השאלה מספיק? 2 בדילמות קשות בעיות שלא הצלחתי לפתור בחילוקי דעות בכל תחום 3 אם אני אומרת אז אני חושבת ככה עליו באותו רגע. אם אומרים עלי אז חושבים ככה עלי באותו רגע. זה יכול להשתנות ויכול גם לא להשתנות. זה אומר כלום על האדם ואומר הכל בעיני האומר

אי- נקם, אניקם,

קחי הפסקה, וחדשי את אספקת החמצן למוח... יש בלבול גדול במה שאת כותבת. זה בסדר, לא נורא. אבל כדאי שאת תמצאי אותו. נסי לא לכתוב עכשיו, אלא לחשוב... ובעיקר להרגיש. ראי מה מתחולל בבטן, ובלב. נסי לחשוב איך זה ש"פתאום" את מבינה. מה קורה בדיוק בשנייה, רבע שניה הזאת. נראה אם תוכלי לפשפש שם במעמקים כדי להעלות רגע קטן כזה. אחה"צ נעים

חחחחחחחחחחחחחח טוב ../images/Emo6.gif

אחחחח עכשיו אני יכולה להתחיל מחדש
תודה שאיפשרת לי
זה היה ג ד ו ל עכשיו מתחולל הרבה עבודה ולא מחשבה חחחחחחחחח הולכת,הולכת ביי ביי שבת שלום חג פסח שמח
סליחה אם זה כאב

אין בלבול במה שכתבתי

אני רוצה להעיר/להאיר לך על סגנון התגובה שלך א-את כותבת "קחי הפסקה, וחדשי את אספקת החמצן למוח" אני כותבת רק בתנאים טובים עם הרבה חמצן במוח. ב-"יש בלבול גדול במה שאת כותבת" אין בלבול במה שכתבתי....יש סדר וחשיבה ברורה. ג-"זה בסדר" אין צורך לאשר לי מה בסדר ומה לא ...לא ביקשתי שתאשרי לי. ד-"לא נורא" נורא למי? ה-"נסי לא לכתוב עכשיו, אלא לחשוב" מה גורם לך לחשוב שאת יודעת יותר טוב ממני איך? ומה? ואחרון אחרון תנסי את לחשוב איך זה ש"פתאום" את מבינה. מה קורה בדיוק בשנייה, רבע שניה הזאת. נראה אם את תוכלי לפשפש שם במעמקים כדי להעלות רגע קטן כזה. קראתי אותך כותבת שהמטרה שלך בכתיבה זה לעזור ולהועיל תגובה כזו מעוררת סלידה עוד לפני שהתעסקתי בתוכן. אני לא כועסת וכל מה שאני מבקשת שתקחי את זה לתשומת ליבך.

איי איי איי

לא הבנת כלום.קראת הכל הפוך. אל תתאפקי עם הסלידה , לכי להקיא. אולי סוף סוף תרד ממך שכבה אחת... מי יודע. ועוד דבר קטן, כשאת שואלת אותי שאלות את לא קובעת איך אני עונה. רק אני. לא מתאים לך הסגנון, את יכולה לפנות לכל אחד אחר. הסגנון שלי הוא שלי.חבל לך לבזבז את הזמן עם מי שהסגנון שלו לא לרוחך. אני לא כועסת, אני רק מבקשת שתיקחי את זה לתשומת ליבך.

חבל

באמת חבל להמשיך באותו סגנון הבנתי את מה שהבנתי אם רצית שאבין אחרת...אז כנראה שהיית צריכה לכתוב אחרת. אחריות ההבנה על המשדר "לכי להקיא. אולי סוף סוף תרד ממך שכבה אחת"
מה קרה לך אביבה?????? אני לא שאלתי אני הגבתי לשאלות שאת העלית...וגם במקרה הזה אני לא אקבע לך איך להגיב לי לעיתים הסגנון שלך מתנשא ולא משאיר מקום . אני לא מבזבזת את הזמן אני יודעת לקחת ממך דברים טובים ויפים. דרך אגב הגבתי לך בדיוק בסגנון שכתבת שהוא לא הסגנון שלי בדרך כלל ורק מסיבה אחת,כדי שתרגישי מה זה עושה לאחרים. את עוזרת לנו תני לי פעם אחת לעזור לך אולי סוף סוף תרד ממך שכבה אחת
וגם
מכל ה
וזה אמיתי ....לא יודעת להתחנף.....נשבעת לך

Deerest

New member
כדי לשמור על הכושר

של הראש שלי. 1. כדי לחדד את המחשבה. לפתח ולפתוח ערוצי תקשורת פנימיים וחיצוניים. 2. משתמש בהם עבור תשובה 1. 3. זה אומר עלי שיש לי עוד מה לשאול.

ש איילת

New member
הי deerest

לגבי תשובה 3 שלך. לא הבנתי איך זה אומר עליך את זה..ממ וגם השאלה היתה: מה זה אומר ע ל י ו? (לא עליך) את שתי התשובות הראשונות אהבתי מאוד. קצרות ולעניין..

Deerest

New member
אני עבדתי על אביבה

שששש אל תספרי לה, אני יודע שאתן חברות. תשובתי הראשונה לשאלה 3 הייתה: זה לא אומר עליהם, זה אומר עלי אבל אני כבר רואה את השאלה באה: ומה זה אומר עליך? והתשובה המלאה היא: שכך אני חושב שהם, ולדעתי אני לא מכיר אותם מספיק, ז"א שיש לי עוד מה לשאול. ככה הכנסתי לה שתי תשובות במקום אחת. את חושבת שהיא תרגיש?

למעלה