שאלות לקובי

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

PowerFul

New member
טלי חמודה

זה נמצא במאמרים... שם תראי את הקטגוריה הזאת יום עצמאות שמח קובי

PowerFul

New member
תודה...

גאיה עשתה את רוב העבודה באופו מסויים הפורום שלכן נפלא וממש כיף להבנס לכאן יום עצמאוש שמח

gaia20

New member
תודה תודה...../images/Emo9.gif

זה מה שיוצא במאמץ משותף..... גאיה.

gaia20

New member
לספר לכם משהו?

היה לי פעם מחזור במשך 3 שבועות!!! 3 שבועות של דימומים קשים וכמובן... איך לא? אנמיה שהתלוותה לאורך כל הדרך.... בכל מקרה, שקלו לתת לי גלולות כי היו חייבים להפסיק איכשהו את הדימום. אבל אז הוא התחיל להחלש עד שהפסיק מעצמו... גאיה.

ל3

New member
איך יכולת?

אלוהים, שלושה שבועות? איך החזקת מעמד? הבעיה אצלי שהמחזור אינו מופיע בגלל בעיה בהורמון שקשור ליותרת הכיליה ולכן אני לא יכולה להגיד נחקה ונראה. ומצד שני אם ימליצו לי על גלולות אני מפחדת לקחת אותם

gaia20

New member
איך החזקתי מעמד? אין לי משץ של מושג

ת´אמת- המחזור עצמו לא כל כך הפריע לי- עם זה די הסתדרתי אבל האנמיה זה מה שהפיל אותי, עם זה היה לי מאוד קשה לתפקד וכמובן שכחתי לציין שקבלתי שתי מנות דם...(תחשבי כמה יש במנת דם- תדעי בערך כמה דם איבדתי...). שזה לא יחזור שנית
.... גאיה.

gaia20

New member
הי קובי... רוצה לשמוע משהו מוזר?

בדרך כלל אני לא קוראת את העלון לצרכן, אני סתם שוכחת את זה בתוך הקופסא אבל כשאחותי הציעה לי לקחת אדוויל לכאבי מחזור קשים ביותר, סתם התיישבתי וקראתי את העלון הזה...פתאום אני רואה את האזהרה שאסור את זה לחולי לופוס.... אמרתי לעצמי שמזל שקראתי...
גאיה.

gaia20

New member
קובי, האם אתה רופא או משהו כזה?

ראיתי אותך בפורום סוכרת, אתה חולה סוכרת? אתה לא חייב לענות לי אבל אני רואה שיש לך ידע בתרופות ואולי תוכל לשתף אותנו בידע הזה. גאיה.

PowerFul

New member
גאיה...

אני רוקח ומתעניין מאוד בלופוס וגם בסוכרת ובטיפולים תרופתיים בכלל. יש לי ידידה טובה מאוד שהיא חולת לופוס, כך שאני מכיר את המחלה הזאת מקרוב קצת. אני ממש מעריץ אתכם על ההתמודדות שלכם עם מחלה זאת... שיהיה לך יום נפלא קובי

gaia20

New member
אני מקווה שתוכל להשאר

ולתרום לנו מהידע שלך. ההתמודדות שלנו היא אכן קשה אבל יש יותר גרוע מהמצב שלנו, הידיעה הזאת מחזקת מאוד, לפחות אותי. גאיה.

שני 4

New member
קובי, אם אני לא הייתי חולת לופוס

הייתי אומרת בדיוק אותו דבר " הייתי מעריצה מי שמתמודד איתה אבל גם לא מקנה במי מי שמתמודד. מה לעשות אני חולת לופוס ולפעמים אני מודה לאלוהים שנתן לי את זה, ולא משהוא אחר...... אבל דע לך חייבים להתמודד, ואנחנו חייבים להיות חזקים וחוץ מיזה אפשר לנהל חיים תקינים עם לופוס ועם המגבלות שיש(אם יש)

PowerFul

New member
טלי...

לעיתים אם הרופא/ה חושב שאפשר להשתמש בתרופה הוא רשאי לעשות כן... אכן נותנים תרופה מהמשפחה של אדוויל לטיפול בכאבי מפרקים אצל חולי לופוס. תרופות כגון : Naxyn, Voltaren, Vioxx. אני מניח שלקחת תרופה זאת בהמלצת הרופא/ה שלך ולכן אין לך מה לדאוג. לא מומלץ לקחת את התרופות ללא התייעצות מהרופא. קובי

1ט ל י

New member
אבל...

זה היה רופא צבאי, לפני ששלחו אותי לר"מ 2, לפני שהתחילו לחשוד שמה שלא בסדר איתי זה לופוס.

PowerFul

New member
טלי...

לדעתי אין מה לדאוג אבל על מנת שתהיי בטוחה במאה אחוז אני מציע לך גם לשאול את הרופא/ה המטפל/ת שלך לגבי הארטופן שנטלת והלופוס. שיהיה לך יום טוב
קובי

למעלה