שאלות לקובי

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

1ט ל י

New member
יהיה טוב...

אני משתדלת להאמין בזה בכל כוחי. במה אני אאמין אם לא בזה שיהיה טוב? אני מחוסנת נגד דלקת קרום המוח, ולכל שאר הדברים גם ככה עושים לי בדיקות. תודה, טלי.

1ט ל י

New member
../images/Emo21.gifעקרונית...../images/Emo78.gif

במאמרים של האתר של האגודה קראתי שאם מאכל מסויים גורם לנו להרגיש טוב יותר, אז לא להרגיש אשמים, ולאכול אותו כשאנחנו רוצים. לגביי התגובה של דליה ודוד, מה שהם מציעים, זה גם נקרא דיאטה, וגם לפי מה שהם מציעים, אסור לנו לאכול מה שאנחנו אוהבים. בעיקר אם זה במבה.

כי הם מבינים ולמדו 8 שנים רק להרעי

ע"י הרעלת הגוף פותרים בעיות אך בשנים האחרונות חלה תפנית משמעותית של הרפואה הקונבנציונלית מכוון ש כ 50% מהצרכנים בעולם אחלו לאבין שלרפואה הקונבנציונלית אין כול הצלחה בדרך טיפולם וכן היא מקצרת את חיי האדם ותוכלת חייב ופנו לרפואה המשלימה ו/או התחליפים לרפואה סימו לב בשנים האחרונות תמצאו את כול תוספי המזון בקופות החולים כי מחירת התרופות הקונבנציונליות ירדו עד כ 70%- 80%

gaia20

New member
פירות, ירקות, זרעים ואגוזים....

בסוף יחשבו שזהו פורום של מכרסמים........

אתה מסוג חייה שרק אוכל פרות ירקות

זרעים ואגוזים ישנם חיות תורפות שלהם אינזימים בגוף המפרקים נבלות ותרפות כמו האריה הדוב והנשר חייה כמוך אין בגופה אינזים שיודע לפרק למשל בשר ואתה אוכל את הבשר שנהפך בגופך לריקבון ומי ריקבון ועד ללופוס ולמחלות הסרטן המרחק קצר מאוד חומר למחשבה

מה כדאי לאכול?

בעיתון ארגון הלופוס הישראלי - "פרפרון 10", שייצא בימים הקרובים, יופיע מאמרו של פרופ´ שינפלד שמתייחס למאכלים מועדפים לאנשים בריאים ועל אחת כמה וכמה לאנשים חולים. ניתן יהיה להגיע אל המאמר דרך האתר שלנו, בלחיצה על הקישור: פרפרון - דף קשר. מניחה שיופיע ברשת בתוך 10 ימים. כוכי

נועה בת

New member
דיאט ... עשיתי והצלחתי !!

אחרי 3 שנים של סטרואידים במינון גבוהה שלא שמעו עליו במרפאות בתי חולים עליתי כ-30 קג המישקל .... וירדתי הכול !!!!!!!!!!! ירדתי יחסית מהר .. פחות מחצי שנה, ועכשיו שנה אחרי אני עדייו שומרת ובלי סטרואידים !!!!!!! בהצלחה לדיאטה !!!!!!!

ל3

New member
כל הכבוד. איך עשית את זה

ראשית כל הכבוד לך אולי תגלי לי את נוסחאת הפלא? איך עשית את זה? אני רוצה להשיל מעלי בערך 15 ק"ג ואני לא יודעת אם אני יעמוד בזה. איך עשית את זה בזמן כל כך קצר. איזה מינון של סטרואידים לקחת.

PowerFul

New member
דיאטה

תבקשי מרופא המשפחה שלך הפניה לדיאטנית. רוב קופות החולים מממנות את הטיפול והיעוץ שתקבלי יהיה מקצועי וראוי. יעוץ דיאטני יוכל לענות לך על הרבה דברים, גם על קושי בדיאטה. פרט לכך שתלמדי על אכילה נכונה וכיצד למנוע עלייה במשקל עתידית. בהצלחה בדיאטה

ל3

New member
שורדת

כן כבר עשיתי את זה ואני בדיאטה דרך רפואה משלימה. בנתיים אני שורדת שבוע ויום בלי קולה ושוקולד שהם אהבות חיי. נראה בהמשך תודה על הטיפ

1ט ל י

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה משמימים כשלוקחים סטרואידים? זה הדבר האחרון שחסר לי עכשיו... לעלות במשקל. כל החיים שלי אני אהיה בדיאטה בין סטרואידים לסטרואידים?

ל3

New member
אפשר לשלוט

חלק מההשמנה היא בגלל שסטרואידים מעוררים תאבון וחלק אחר היא בעקבות נוזלים שמצטברים בגוף . בכל אופן אם המינונים אינם גבוהים אז אפשר לשלוט בהשמנה ע"י אכילה נכונה ומבוקרת ותמיד אפשר להוריד

1ט ל י

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה משמינים כשלוקחים סטרואידים? זה הדבר האחרון שחסר לי עכשיו... לעלות במשקל. כל החיים שלי אני אהיה בדיאטה בין סטרואידים לסטרואידים?

gaia20

New member
תראי, לכל תרופה יש תופעות לוואי

חלק מהתופעות לוואי של הסטרואידים זה תאבון מוגבר ולפי החוויה האישית שלי עם התאבון הזה, קשה מאוד להתנגד לו... חוץ מזה שכשאת לוקחת את זה הגוף מתחיל לאגור נוזלים (אני לא כל כך יודעת למה)וכתוצאה מזה -עולה משקלך. תראי, זה לא נורא כל כך... כי ברגע שמתחילים להוריד לך במינון גם הנוזלים מתחילים לרדת וגם התאבון המוגבר יורד לאט לאט... גאיה.

שני 4

New member
מה אתם מצפים שלא ניקח את הכדורים

יאאלה זה ממש חוצפה להגיד דבר כזה פה. מי אתם חושבים שאתם?סתם אנשים שרוצים להחליף את הרפואה. אהיה גסת רוח ואגיד : שתלכו לעזאזל אתם והתורה שלכם לדעתי אתם סתם מפליצים סיבות

למעלה