שאלות לGovernor וכל מי שמעונין

תגיד, זה באמת מעניין אותך

או שאתה נמצא פה על תקן המחב"ת ה"תם" השואל שאלות ? תפעיל קצת את המוח בנאדם.

O F I R L

New member
תודה, אבל

א. שוב בבקשה אם תוכל להתיחס רק לטענות עצמן ולא למי שכתב אותם - אפילו אם הם לא עוסקים באותו מקצוע - אתה יודע גם בבגדי המלך החדשים הילד לא היה ראש מחלקת הלבשת המלך ובכל זאת היה כדאי להקשיב לו - אני מחפש התיחסות לטענות עצמן בין אם זה טרופ ובין אם זה וילקובסקי. ב. לגבי עצירת הסיבוב בנס והמשכתו בנס(ושוב אני בכלל לא מדבר על הטענות של ווליקובסקי הבאתי אותו בהקשר אחר בכלל לגבי התיאור של מלך שישק מס 11 בהודעה הראשונה) - האם יש לך הפרכות לגבי המסורות עצמן או שפשוט אתה לא מבין איך נס יכול לקרות ואתה מחפש הסבר מדעי - אם אני מניח שיש בורא - לא אכפת לי להניח שהוא יכול לעשות ניסים גם ללא מטאורים, ברצונו בלבד - ולצורך הדיון בעצירת השמש אני מניח שיש - אלא שמה שאני מחפש הוא השפעתו של אותו מקרה ובנדון הזה - מסורות בעולם על עצירת השמש או התארכות הלילה בתקופה של יהושוע. כך גם לגבי המבול - כל החישוב שלך לגבי כמות מי העולם אינו רלוונתי אם מניחים את כוחו של הבורא - שאר הטענות שהבאת לגבי המבול מובנות.תודה (ושוב בתשובתך לגבי המבול אל תתיחס לטענותיו של וליקובסקי בקשר למבול לא הבאתי אותו בהקשר המבול) ג. אם תוכל לענות לי בבקשה על שאר השאלות מההודעות הקודמות אודה לך מאוד אופיר

O F I R L

New member
עוד שאלות למוכנים לעזור

א. אמנם אינני מאמין כרגע בנושא הקודים (אמנם אינני מומחה במתמטיקה ומעולם לא בחנתי את הנושא באופן רציני, אבל פשוט כרגע יש כמה טענות שנראות לי די חזקות גם בלי שאצטרך להבין טוב סטטיסטיקה) אלא שרציתי לשאול לגבי ממצא אחד והוא הנושא של השם אהרון המופיע כמה עשרות פעמים בקידוד בקטע מסוים, כרגע אינני זוכר את המיקום אבל אני סומך על מי שמתעסק עם הקודים שהוא מכיר את הממצא הזה משום שהוא נראה לי מן הטענות המרכזיות. ב. לגבי נבואות - שתי שאלות(ואני כותב בקיצור משום שאני מאמין שהאנשים פה מכירים את החומר) 1. לגבי מגילת אסתר - מה שבקשה אסתר בסוף המגילה שגם מחר ישארו תלויים בני המן ובשמות עשרת בני המן האותיות ת,ש,ז מופיעות כזעירות וישנה ו' שמופיעה גדולה והטענה היא שבאמת בשנת תשז לאלף ה-ו'(שישי) במשפט נירנברג נדמה לי נשפטו עשרה אנשים (כמספר בני המן) למות בתלייה - והם לפני מותם כולם הביאו תמיהה על זה שהם מתים דווקא בתליה ולא משהו אחר - והאחרון שבהם לפני שנתלה צעק "פורים 194X"(לא זכור לי במדויק) [מצטער על הערפול הענין לא זכור לי היטב אבל מן הסתם אתם מכירים אותו] 2. לגבי מה שכתוב בגמרא "זו גרממיא של אדום שיש בה 300 נסיכויות שאם הם יתאחדו(לא זוכר במדויק) הם מחריבים את העולם(או משהו בסגנון)" ושהגאון מוילנא מתקן לגרמניא ושבאמת כתוב באנצ' העברית שבגרמניה לפני שהתאחדה היו 300 נסיכויות [גם פה אני מצטער על הערפול]. תודה מראש אופיר

G ove r n or

New member
קודים בתורה? אין כאלה.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=12472569 תן דעתך לכך שאף "מדען" דלוגים עדיין לא התגונן מפני הפרכתי לעיל. "האותיות ת,ש,ז מופיעות כזעירות וישנה ו' שמופיעה גדולה" אולי כן ואולי לא. מה אפשר ללמוד מכך? אני בעד _עקביות_ ונגד איפה ואיפה. התליה התבצעה באוקטובר 1946 בתוך שנת _ה'תש"ז_. אם אתה מחליט על שיטת ספירה - עליך להיות עקבי, לכן, אם ו' הוא האלף השישי (כלומר, החלטת להצמיד לאלפים מספר _סודר_, במקום מספר _מונה_), זה מחייב אותך להמשיך ולטפל גם במאות, בעשרות וביחידות במספרים סודרים, לאמור, התליה ארעה באלף הששי, במאה השמינית בו, ובשנה השמינית במאה זו, היינו, ו'תת"ח. האפשרות היחידה האחרת הפתוחה בפניך, היא לטפל בענין בעזרת מספרים מונים, לאמור, התליה ארעה בחמשה אלפים, שבע מאות ושבע, היינו, ה'תש"ז. אתה רואה שאין כאן שום מופת אמיתי? מה שיש כאן זו ס"ה התפתלות פאגאניות/עכו"מית. גרממיא? שטויות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/viewmsg.asp?id=129&msgid=10432348 - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

עד כמה גוברנור מכון לשקר ולזייף

ולשקר את הקוראים בפורום: בערך 15 הודעות מקודם כתב גוברנור שכתבו אתר למענו והוא נתן את הכתובת המזוייפת הזו: http://www33.brinkster.com/emet10/loop.htm ששם שינו גוברנור ושותפיו ה"ישרים" את האתר בעניין הקישורים במקום לאתרי אמונה אז שינו לאתרי שינאת הדת בעוד שהאתר המקורי שמסביר מיהו גוברנור היא הכתובת הזו: http://www33.brinkster.com/emet11/loop.htm (האתר עודכן מעט) ממש שינוי קטן העיקר להטעות ולבלבל את הקורא זו עוד הוכחה ודוגמא לזיוף הגדול של מסתירי האמת שבכל מחיר יטעו ויבלבלו אותך העיקר שלא תידע מה האמת ומה השקר! שוב כתבו פה ונכתב פה כבר שחבל למחפשי האמת לחפש אצל השקרנים המטעים אותם בדרך ערמומית מאוד כי עד שהם יגלו את השקר שהטעו אותם יקח הרבה זמן ידע הציבור וישפוט. מי שמחפש אמת לא הגיוני שיחפש אותה אצל שקרן במיוחד אם הם ערמומי במיוחד שהוא מטעה אותך כאילו הוא "איש אמת" בעוד שהוא רוצה בשקר כי האמת מפריעה לתאוותיו וחיי השקר בהם הוא חי ממש מסוכן לבקש מרופא מזוייף תרשים לתרופה ממש עצוב לבקש דעת מגונב דעת ומטעה ערמומי את האמת ניתן למצוא אצל אנשים ענווים שילכו אחרי האמת עד הסוף למרות שנראה להם ממבט ראשון שעם האמת קשה לחיות ועם השקר זה חיים קלים (האמת היא שזה הפוך) אדם שהוא שחצן לעולם לא תוכל לדעת אם הוא אומר אמת או שגאוותו מסתירה את שקריו ונכליו. אדם גאוותן לעולם לא יודה בטעות ויתרברב בכל דבריו כאילו הוא חכם אדם שחצן לא מוכן להרכין את הראש בפני בורא עולם שמחיה אותו בכל רגע אדם שחצן חייב לקבל סיפוק מזלזול באחרים וביזוי דיעותיהם ועם כינווים וניבולי פה, כי זה לחם חוקו בלעדי זה אין לו "אוכל" לשחצנותו הריקה מתוכן אמיתי וערכי.

עד כדי כך! להתנהג בשקר וערמומיות

אני מזמין את כל מי משעוניין להכיר עוד יותר טוב את גוברנור עיינו לאן גוברנור שלח ללינק של הכתובת של יוסי לןפ, במקום יוסי לופ מישהו כנראה גוברנור או חביריו לא התביישו ובעזות מצח גם זייפו אתר למען להטעות את הציבור וגם זייפו את השם יוסי לופ וכתבוהו עם נו"ן סופית כדי שלא תשימו לב! תראו עד כמה הצביעות והשקר חוגג תראו כמה משקרים אותכם ומטעים אתכם תראו איזו ניבזות של זייפנים מקצועיים המסקנה היא כל מה שכותבים שונאי הדת היהודית זה שקר אלא אם כן אתה בדקת ב- 100% שזה אמת! גוברנור במקום להודות בשקר שלך שזייפת אתר או שחבריך זייפו את האתר אתה מעיז להתכחש ולהתמם! אני מקווה שכל אחד הזיק את המסקנות וידע את האמת כמובן שגוברנור יגיד "לא ידעתי" שזה לא אתה יוסי לופ אלא יוסי לןפ לא שמתי לב, מכירים אותך ואת הנכלים שלך גוברנור. אבל כבר שקריך נתגלו ורואים לאן אפשר להתדרדר ללא כניעה לבורא עולם

G ove r n or

New member
האם אני מזהה יאוש?

אני רואה שחדלתם מהצגת "מופתי הידיעות השמימיות של חז"ל בעניני-טבע". מה קרה, נשברתם? קצתם בהשפלה? עברתם עכשיו להטפות מוסר? אתם, בוגרי ישיבות נכלים (לא טעות כתיב!), אשר כחש/כזב/מרמה/הטעיה הם טבע שני לכם וכעור לגופכם? "אבל כבר שקריך נתגלו ורואים לאן אפשר להתדרדר ללא כניעה לבורא עולם" איני עומד מאחרי האתר ה"כפיל". סתם השתמשתי בקשור מהודעה של יוסי לןפ, כיוון שחשבתי ששכחת סיסמא ונרשמת מחדש בשם דומה. אפילו לא שמתי לב לקשורים הפנימיים, אלא סתם הצבעתי לחברים על האתר כאות וכעדות לטרוף שגרמתי לכם. אינך חיב להאמין, ולא מענין אותי במה אתה מאמין, אבל דע לך שבוראך עובד בשבילי, ואוכל מכף ידי הפתוחה, הרחבה, והמשביעה לכל חי רצון. אתה רשאי לכתוב בפאניקה ואבדן עשתונות, כל מה שתחפוץ, כל עוד אתה מאיית את שמי ומבטאו כהלכה, גם בסיוטיך, כאשר אתה נלפת, נעור בזעקה רסוקה, מפרכס, שטוף זיעה קרה: Governor. נכון שעד היום לא נתקלת במישהו שהדגים לך את אפסותך ואת חסר-התכלית שבחייך? זה מטריף. אני מודה. חיים כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניך, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניך, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. ואתה מכנה את כל המצביעים על ארח חייך המטופש והמבוזבז בתאר מופרעים...

אתה מתחמק! אתה שלחת לאתר שבנית

או שחבריך שאוהבים כמוך לשקר ולהטעות אז במקום להודות אתה מתחיל לגבב את הדמיונות שלך תבין טוב כבר כתבו לך שוב ושוב תוכיח שאתה שפוי ואתה הגיוני אז יהיה אפשר לדבר אליך בהגיון וכבר עונים אותך שוב ושוב אז מה הטעם לבזבז עוד את הזמן, שלך ושלי?

G ove r n or

New member
מה הקשקוש והכשכוש הזה?

יש לך איזה "מופת" לידיעה שמימית של התורה/חז"ל בעניני-טבע? הצג אותו וארסק אותו. די ללהג, פאגאן/עכו"ם מתוסכל...

אתה מתבקש שוב ושוב תוכיח שאתה שפוי

תוכיח שאתה יודע ומבין בהגיון אלמנטרי כי זה לא נראה כך חבל שתמשיך להטעות כל אחד יכול לקרוא ולבדוק את השפיות שלך ולהחליט כל עוד לא הוכחת שאתה שפוי אין מה להציג לך ותחשוב מה שבא לך

G ove r n or

New member
בס"ד. הצג איזה "מופת" לידיעה שמימית

של חז"ל בעניני-טבע ונפזרה לרוח. מה הקשקוש/כשכוש הזה? הילחם או עוף...

הנהנה

New member
יוסי לופ לא חייב לך כלום

הצג אתה מופת שמימי לשפיותך הילחם או עוף הילחם על שפיות כדי לא לעוף לאי שפיות שבה אתה נמצא רוב הזמן בדוק בעצמך חבל לנבל את הפה בסטיות מיניות כמו שכתבת בראש העמוד זה לא מועיל לכלום רק מזיק לנשמתך האומללה

למעלה