סליחה??
מתכנת שעבר מC++ לC# הוא מתכנת לא מוצלח? איזה משפט מתנשא, סלח לי. נתחיל מזה שיש כאלו שמתכנתים ביותר משפה אחת (למשל עבדך הנאמן), במשך תקופות ארוכות למדי וזה לא אומר שהם לא טובים בשפות האלו אלא שאלו הצרכים של החברות שהם עובדים בהם או עבדו בהם. מתכנתי WEB מתכנתים בדרך כלל בימינו ב.net וחלקם מתכנתים מבריקים גם אם הם לא מתכנתים בC++. אני מכיר הרבה מתכנתים מבריקים בC++ שאם היית מפיל עליהם אפליקצייה בC# הם לא היו מוצאים את הידיים ואת הרגליים שלהם בכלל, ולעומתם אני מכיר לא מעט מתכנתי C# שבקלילות רבה יעברו לC++, הכל תלוי ברקע שלהם. אני שמח שמצאת חברה שהייתה מוכנה להשקיע עבורך וכו', לא כולם כאלו ברי מזל (ולא אני לא כולל את עצמי, לי יש עבודה ובתכלס אין לי בעיה למצוא עבודה בכל מקרה). אני למשל, לא אוהב לתכנת בVB.NET אבל בניגוד אליך אני לא אגיד למתכנת VB.NET שהוא מתכנת נחות ממני או משהו כזה, בעיקר מכיוון שאני לא יודע מה הוא מתכנת. ואף אחד לא טען שאין עבודה למתכנתים, רק שלמתכנתים בלי PR יהיה יותר קשה עד בלתי אפשרי למצוא עבודה (מה שנכון). ד"א גם בC++ יש מתכנתים שטובים בתחום אחד אבל אם היית מעביר אותם לתחום אחר הם היו מתקשים, וזאת משום שהם עושים את מה שהם עושים במשך שנים (למשל אפליקציות גרפיות), אבל אין להם מושג איך עושים דברים אחרים (למשל בסיסי נתונים).