שאלות עקרוניות בנושא התקשור:

Lord Chancellor

New member
שאלות עקרוניות בנושא התקשור:

ענין התקשור, היינו, טענת אדם כי הוא משמש ערוץ לתעול (channelling) מסרים מאת ישות - משך לאחרונה שימת לבי חפוש סתמי שבצעתי בסיוע הארגומנטים "Archangel Michael" channelled העלה 55800 ממצאים. מה פרוש מבול זה ? כיצד זה אנשים כה רבים מתעלים מסרים כה שונים מאותה ישות עצמה ? כיצד נדע מי באמת מתעל מסרים ממיכאל, ומי סתם רוצה להתפרנס מהולכת פתאים שולל ? המסרים עצמם, ככל שעלעלתי בהם, הם ממש סתמיים, מעורפלים, מנוסחים באפן שכל אחד עשוי למצא בהם משהו לעצמו (subjective validation) זאת ועוד, במהלך החפושים נתקלתי באשה אחת, Celia Fenn שמה, המציעה תקשור אישי, במחיר של 120USD עד 150USD, תלוי בדרך התקשור איך זה אפשרי ?

eliya-l

New member
כנראה שלא בדקת דברים עד הסוף

בכל מקרה, בין הכותרים שיש באותו חיפוש שערכת גם ספרים, מגזינים וכ'. בעיקרון כל אדם יכול לפנות אל מי מהמלאכים ולקבל תשובה ולכן אין מניעה שתוכל לקבל גם מליון ויותר אנשים שקיבלו מסרים מאת מיכאל, גבריאל, רפאל ואוריאל שלא לדבר על עוד. אך לכל אחד מאותה חבורת מלאכים ישנה קבוצה מצומצמת יותר של אנשים שמקבלים מהם תשובות מעמיקות ונרחבות יותר וישנה קבוצה מצומצמת עוד יותר שיכולה ל"שאת" את האנרגייה המלאכית הזו לטווח ארוך יותר ובצורה ממוקדת יותר מכל האחרים. כיצד לדעת מי ומה - נסה לעבוד עם האינטואיציה שלך ומה מרגיש לך נכון. ולגבי אותה אישה - זו הבחירה שלה, זה מה שנכון ומתאים לה וזה מה שנכון ומתאים למי שפונה אליה כך שממש לא ברורה לי ההתייחסות אליה. בכל מקרה הסכומים שהיא מדברת עליהם אינם בשמיים.

Lord Chancellor

New member
>בעיקרון כל אדם יכול לפנות אל מי מהמלאכים

ולקבל תשובה< אני מניח שאין שום תהיה לאדם המנסה להשיג מסרים לעצמו, ואיכשהו משתכנע כי קבל מסרים, אולם, בבואי לשקול טענת הזולת כי הוא מסוגל לתקשר בעבורי - איך אדע כי לא בדה את המסרים מלבו ? >אך לכל אחד מאותה חבורת מלאכים ישנה קבוצה מצומצמת יותר של אנשים שמקבלים מהם תשובות מעמיקות ונרחבות יותר< מה הוא מקור אינפורמציה זו ? אם אדם טוען כי הוא שיך לחבורה המצומצמת של מלאך X, איך אוכל לאמת טענה זו ? >ולגבי אותה אישה - זו הבחירה שלה, זה מה שנכון ומתאים לה וזה מה שנכון ומתאים למי שפונה אליה< האם, במלים "זו הבחירה שלה", כוונתך "כך בחרה להתפרנס" ? האם, במלים "זה מה שנכון ומתאים למי שפונה אליה", כוונתך "צריך להאמין. הוכחה - אין" ?

eliya-l

New member
היי "לורדי"

מאחר ואיננו עוסקים כאן במדע או במשפט הרי ש: "בבואי לשקול טענת הזולת...." אינה רלוונטית וכך גם כל דבר אחר מאותם דברים שהתייחסתי אליהם לגבי קבוצה כזו או אחרת למעט רקע כללי בלבד. אם באחד הימים יתחשק ללך ללכת למתקשר/ת ולקבל מידע בתחום מסויים של חייך יהא עליך להגיע לאחד או אחת שכזו גם על סמך "רכילות" משמע העברת מידע בין חבריך ומכריך - מי היה אצל מי וההתרשמות שלו או שלה ממנו או ממנה. שיחת טלפון ראשונית בינך לבין המתקשר/ת ובהתאם לאותה שיחה ראשונית אם תוכל להקשיב לאינסטינקטים שלך הרי שהם יעזרו לך בלקבל החלטה של אם אכן ללכת למפגש או שלא וכמובן במפגש עצמו להחליט האם הדברים הנאמרים לך הם בעלי "הגיון" מבחינתך, משמע יש להם משמעות בהתייחס לשאלות ששאלת. לגבי העליות של מפגש כזה או אחר. כשם שאין מחירון קבוע אצל הפסיכולוגים, הפסיכיאטרים, רופאי השיניים ועורכי הדין ואתה הולך אצל זה שנראה לך מתאים והולם לך ולארנקך כך גם כאן ואך ורק לכך היתה כוונתי. הבחירה שלה היא שהזמן שהיא משקיעה בעבור תקשור הוא 150$ והבחירה שלך הינה האם לקבל זאת ולפנות אליה בכדי לקבל תקשור בעבורך או שלא - מאוד מאוד פשוט.

סיריוס1

New member
ההבדל שין שיחה אישית לבין תקשור..

...בשיחה אישית אנחנו דנים עם אדם במסגרת "העולם הנפרד מהאחדות" וכך זה נתפס אצלנו. במסגרת תקשור אנו דנים עם ישות דרך "עולם האחדות", כלומר דרך מישור רוחני שאין לו גבולות של חומר. כמו שיש תקשורים אינספור עם המלאך מכאל, כך יש אנספור שחות בין אנשים שונים על אותו נושא, נגיד הכנת ביציה בבוקר, אם תעשה חיפוש על הכנת ביציה בבוקר, תמצע מאות אלפי שיחות על כך. התקשור הוא מעבר לזמן ולמרחב ולכן השיחה עם הישות היא כמו שיחה "רוחנית" עם אדם אחר, ניתן לשוחח ללא גבול של זמן ומקום ונושא, כל עוד רוחם של המשוחחים נוחה עם זה... כמו שיש אנשים שאינם סובלים נושאים מסויימים, כך יש ישויות שאינם סובלים נושאים מסויימים, לכן יש מתקשרים שבנושא אחד הם כן מצליחים לשוחח ובנושא אחר לא, עם אותה הישות. שכן, דרך הרוח אותו נושא מקבל "נפח" שונה ממתקשרים שונים שהם בעלי "רוח משלהם" שיכולה להעמיס על המשמעות עוד משמעויות נסתרות שונות ומשונות. לכן, לדוגמה תמצע מתקשרים שכן מצליחים לשוחח על נושא "הגהינום" עם המלאך גבריאל ויש כאלו שלא מצליחים לשוחח על נושא זה איתו ולכן יגידו שאין הסכמה או אין תקשור טוב וכו'. תקשור זה השלב הראשון לפני שיחה פנים מול פנים באיזה שהוא עולם ובאיזשהוא זמן ביקום הרב-מימדי האינסופי שבו הכל קיים והכל אפשרי...

Lord Chancellor

New member
מה שמטריד אותי היא אי-יכלתי לאמת

את טענות המתקשר, כי הוא מצוי בדיאלוג עם הישות, ומה שאני מקבל דרכו הם מסרים אותנטיים מן הישות אני מוטרד מכך שאין לי ברירה, אלא לקבל את דברתו של המתקשר

Lord Chancellor

New member
הביטי בבקשה

בשפע המסרים הללו אין כאן דבר ממשי. הכל להג סתמי על אהבה, שלווה, שלום, ממדים, תדרים, אנרגיות, "מעבר רוחני", מפי רשימה ארוכה של הטוענים שמיכאל והם אוכלים מאותו מסטינג, ישנים באותו אהל סיירים, וחולקים אותה שוחה

eliya-l

New member
"עליך לנסות ולהבין"

אם תרצה כמובן ש: מסרים כדוגמת אלו שאתה מדבר בהם - מסרים כלליים שופעי אהבה, שלום, תדרים וכו' הינם מיועדים אל הכלל ועל כן הם כלליים וכל אחד מאיתנו יוכל למצוא בם דבר מה. ישנם מסרים אחרים שאותם אינך רואה ברשת והם מסרים פרטניים שמיועדים לאנשים יחידים המגיעים לשמוע תקשור העוסק בהם אישית ובסביבה הקרובה להם מסרים אלו הם מסרים פרטיים ואינם מתפרסמים בשל כך ברבים.

Lord Chancellor

New member
האם מותר לי לבקש כאימות, במהלך

תקשור באמצעות מתקשר, עם ישות כמו מיכאל, למשל, יד ימינו של אלהים, שיאמר לי מה הקוד הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי שלי ?

מגי 336

New member
אני חושבת שאתה מנסה להתחכם

למה שישות כמו מיכאל תרצה להוכיח את עצמה בפניך?

Lord Chancellor

New member
>אני חושבת שאתה מנסה להתחכם<

חלילה וחס. אני אך מבקש דרך כלשהי לאמת את טענות המתקשר איני אוהב מצב בו מוצגת לי טענה מיסטית שאינה בת-בחינה, ואין לי ברירה אלא לקבל את דיברתו של הטוען אני מבין כי רבים בפורום זה אינם חשים כלל בבעיתיות אשר בשמיעת טענות שאינן בנות-בחינה, מפי אנשים הטוענים שהם מתקשרים עם ישויות נעלות, והדבר אינו גורם להם אי-נוחות כלל אולי הם ראויים לקנאה בשל יכלתם "לזרום" עם הטענות _____________________________________________________________

אמונה ואמון הם הבסיס להתקדמות בהתעוררות

אם תמשיך לחפש הוכחות, תמשיך לישון עוד הרבה זמן.

Lord Chancellor

New member
מה אומר ומה אדבר,

המקוריות שלך היא second to none אינך יכולה להתרעם עלי על שאני מהסס "לזרום" עם תקשור מדהים כזה, אם כי אין לי שום בעיה לזרום עם "הארי פוטר ואבן הפילוסופים", שכן אני יודע כי מדובר בסיפוֹרת. זאת טוענת המחברת עצמה _____________________________________________________________

Lord Chancellor

New member
>מסרים אלו הם מסרים פרטיים

ואינם מתפרסמים בשל כך ברבים< האם מותר לי לבקש כאימות, במהלך תקשור פרטי באמצעות מתקשר, עם ישות כמו מיכאל, למשל, יד ימינו של אלהים, שיאמר לי מה הקוד הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי שלי ?

eliya-l

New member
מותר לך לבקש

כל מה שתרצה. האמת היא שאולי כדאי לבקש דווקא את המספרים של הגרלת הלוטו הקרובה או אולי את תוצאות משחקי הכדורגל.

Lord Chancellor

New member
דומה כי הסגרת את גישתך החמרנית וחשפת אותה.

לא התכוונתי כלל להטריח את הישויות הנעלות למטרות קטנוניות של הפקת רווחים אישיים (נחושי לוטו, או טוטו). כל שבקשתי הוא אימות פשוט של אותנטיות הנטען, כשרות של סלוק ספקות, למען הכלל, שלא למטרת הפקת רווח כספי אני מאוכזב מן הגישה החמרנית, ואולי לא הייתי צריך להתאכזב, שכן אני נוכח לדעת כי רבים מן הכותבים מפרסמים שירותים בתשלום, ומנסים להתפרנס מאמונות העידן החדש _____________________________________________________________

למעלה