שאלות קבלה

nis original

New member
נצל"ש

תוכלו גם לייעץ לי? (אודה לכם מאוד!). אנגלית (5)-93 מתמטיקה(5)-100 פיזיקה(5)-95 כימיה(5)-91. מדעי המחשב(3)-98 ספרות-92 תנ"ך-96 לשון והבעה-97 היסטוריה-91 אזרחות-88

אין לך הרבה מה לשפר

רק אולי להרחיב את אחד ממקצועות החובה (ספרות, תנ"ך או היסטוריה) ל5 יחידות, ואם יש לך כוח, אז לנסות לשפר את אנגלית. אבל באמת, יש לך ממוצ די טוב. אם הסכם שלך עדיין לא מגיע לסף של רפואה, כדאי לחשוב לשפר פסיכומטרי. אושרית.

nis original

New member
תודה

וחג שמח לכולם! כנראה שאשפר כמה בגרויות, אלא אם כן אצליח לסדר ם האונ' לגשת לפסיכומטרי ביולי (סיכוי די צולע).

nis original

New member
לא

קראת נכון. תיקנתי את המשפט "לסדר ם האונ'". התכוונתי לרשום "עם האונ'". "אלא אם כן" רשמתי נכון לפי מה שאני יודע. חג שמח וכשר לכל בית ישראל.

morancho1

New member
היי

קשה שלא להתרשם שיש לך בגרות פצצתית. מדוע לא לעשות פסיכו ולמה להתעסק בכלל עם הבגרות? אם אתה נרשם לשנה הבאה יש לך 2 מועדים לנסות ולשפר את הפסיכו... שיהיה חג שמח:)

nis original

New member
כרגע

אני עומד בסכם של אב"ג כפי שהיה שנה שעברה (757). אם אני משפר בגרות אחת או שתיים זה ייתן לי סיכוי טוב יותר להתקבל השנה לא?!

anabioein

New member
אם תתקבל לראיונות, הסכם לא משנה.

אתה בטוח שתספיק לעשות בגרויות, לקבל תשובות ולעדכן את האונ' לפני שועדת הקבלה תתכנס?

nis original

New member
אני

לא יודע בוודאות. אבל זה מסתדר לעתודאים (שמתמיינים בי"ב), אז חשבתי שאולי גם לי זה יאושר.

anabioein

New member
יש הבדל. עתודאים מתקבלים על תנאי

על סמך הבגרויות שכבר יש להם והפסיכומטרי. כעקרון כיום יש מקומות תקן שמורים לעתודאים ואני לא חושב שמישהו מועף מה"תנאי". סטודנטים "רגילים", צריכים לעמוד בתנאי הקבלה מלכתחילה.

סיון87

New member
אני מקווה שאתה יודע

(רק למקרה שזה רלוונטי אליך כמובן..) שאב"ג לא מקבלים מועמדים לרפואה מתחת לגיל 20 (חוץ מעתודאים)

למעלה