שאלות, שאלות, גדולות, וקטנות

tsameretarusi

New member
אתה יכול להביא מישהו שיגור אצלך..

מקרה דומה היה לידיד שלי שנסע לחו"ל לחצי שנה. גרתי אצלו בדירה וטיפלתי בשני החתולים שלו. זה התאים גם לי וגם לו. תוכל אולי למצוא מישהו שמתאים לו לגור לבד לתקופה של חודש... אני בטוחה שזה לא יהיה יותר מדי קשה. איפה אתה גר?

feline9

New member
אז תגיד למישהו שיבוא פעם ביום-יומיי

יומיים. אין לך חברים שיכולים לעזור לך?

העקשנית

New member
|מהיי לך. אני מוכנה לשמור על חתולים

או כלבים כביביסיטר תמורת תשלום נוח.(בתנאי שהם נקיים , בריאים, מחוסנים, וללא פרעושים) עשיתי זאת בעבר. אני מהמרכז. אתה יכול לשים מודעות בסביבת מגוריך ולבקש ביביסיטר לחתול. אתה יכול לכתוב גם שמדובר בתשלום סמלי. יש מספיק אוהבי חיות שיסכימו לעזור. מה עם העמותות למיניהן?

Michelle1

New member
תכנסי

לפורום חיות מחמד, לקישורי הפורום תקישי על טלפונים וכתובות חשובים ותקבלי רשימה הכוללת מספרי טלפון של האגודות השונות. "תנו לחיות לחיות" הקרוב ביותר לנתניה ממוקם בעין אילה (כביש החוף הישן קצת אחרי זכרון יעקב). בכל מקרה, כדאי להרים טלפונים מראש לכל המקומות הפוטנציאלים, לוודא שיש מקום ולוודא שאינם ממיתים כלבים (תנו לחיות לחיות וצב"ח חיפה אינם ממיתים לפי מיטב ידיעתי אבל צב"ח ת"א כן). בהצלחה

shanty.G

New member
דף הטלפונים

נמצא גם פה בקישורי הפורום
המכלאות בימים אלו מלאות עד אפס מקום, ומאוד קשה להיעזר בהן לצורך מסירת בע"ח נטושים. הדבר הטוב ביותר שניתן לעשות הוא להגיע עם החבורה לימי האימוץ הנערכים בשבתות של SOS חיות -בכפר שמריהו בהרצליה, או בתנו לחיות לחיות - במשק דרור בכניסה לרמלה. (טלפונים/מפות/פרטים- בדף הטלפונים)

tipid

New member
שנטי תודה!

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! וחודש טוב לחודש אלול הבא עלינו לטובה תמר

lilithmm

New member
אין שום קשר בין שתי העמותות

תנו חיפה ותנו ת"א הן עמותות נפרדות. ראו דיון אם אתי אלטמן יו"ר תנו לחיות לחיות ת"א

shirilik

New member
למסור גור

יש את הכלביה של הערייה באזה"ת הישן מול בי"ס אורט ליבוביץ רק לידיעתך שאם אף אחד לא יאמץ את הגור אז מרדימים אותו והסיכוי שהוא ימסר הוא 10% מתוך 100%

lin23

New member
המון המון תודה על התגובות ../images/Emo13.gif

באם יהיו התפתחויות (מן הסתם...) אני אעדכן אתכם.[ תודה וביי

shadowlord

New member
אני חושב!

נראה לי שעושים הרדמות גם בארגונים אחרים... (אני לא בטוח)

lin23

New member
מצאנו לו בית!!!

תודה לכולם על ההתעניינות- נמצא בית (לנסיון של שבועיים, בשל העובדה שהמאמץ הנו בחור עיוור אך מלווה בכל שעות היום בחונך. באם זה לא יצליח, יש כבר מתנדבת נוספת שתשמח לטפל בו). ושאלה נוספת- אולי כדאי שנתארגן, אנשים מאזור השרון(זאת בשל העובדה שבאזור כמעט ולא פועלות אגודות/מתנדבים)ע"מ שבשעת צרה נוכל לעזור אחד לשני. מחכה לתגובות. ביי

Flames

New member
אל תמסרי אותה למכלאה, ../images/Emo42.gif

התקשרי אלי, ונראה איזה פתרון אפשר למצוא. במכלאה היא יכולה להיות שנים. (אגב, בשום פנים ואופן לאט לצער בעלי חיים, הורגים שם חיות) קרן 053-583374

shanty.G

New member
חשוב לציין: מדובר בצב"ח ת"א

שאצלם אחוז המתה הוא למעלה מ 85(%) מבעלי החיים הנקלטים אצלם.

dylan

New member
בקשר לנעלי ספורט

לכל החברות יש נעליים (אפילו רוב הדגמים לדעתי) שלא עשויות מעור..

מור ד

New member
אני מחפש בנרות ד"ר מרטינס שלא מעור

או פדאלפונים לבנים! איפה אפשר למצוא?

m_shy

New member
ד"ר מרטינס לא מעור

מישהי בוואללה פעם סיפרה שהזמינה מחו"ל, מוג´טריאן שוס את הד"ר מרטינס לא מעור. היא הלכה לחנות בארץ, מדדה ד"ר מרטינס מעור כדי לדעת איזו מידה היא צריכה, והזמינה. מור... מה זה פדאלפונים?! (פדאלים המשמשים כפלאפונים לעת מצוא..?)

fnord0

New member
פדאלפון

למכנסיים המתרחבים כלפי מטה שהיו פופולריים (?) בשנות השבעים של המאה הקודמת, קראו בארץ ´פדאלפון´. המקור הוא מצרפתית: patte d´elephant = כפו של הפיל.

האפי לי

New member
פאדלפון לבן יש בציפי וד"ר מרטינס

של וג´י שוס הוא דיי יקר, אבל יש מבחר צבעים בדוגמה במקורית וההכי פחות יפה של הנעל וזה עובד לפי מידות אנגליות ולא ישראליות והאמת שלי קנו בחו"ל והנעל הימנית יותר צרה מהשמאלית שאין לי מושג אם זה פאק מיקרי או שזה קורה הרבה

למעלה