שאלות....

אתה צריך לסכם

את החובות שנוצרו לך בגין החסימה של כרטיס האשראי ותדרוש את הסכום הזה. בנוסף נושא הגניבה הינו הלבנת פנים ולפי החוק מגיע לך 50.000 שקל ללא הוכחת נזק בגין הלבנת פנים. תבקש מהם סכום זה פלוס נושא החובות. תפרט את שני הנושאים ותגיש להם במכתב רשום. הם מכירים את החוק ויש לך סיכוי טוב..

מנסיון אני ממליצה לך

לעשות מהלך פשוט יותר תברר אצל המתחרים מה העלויות אם תמצא ספק זול יותר תפנה לשכנים הם ירצו לבחור בספק זול יותר. אני בטוחה שתמצא מבין כארבעה ספקים עיקריים במדינה מישהו זול יותר. אם אתה רואה שהתשלומים זהים פחות או יותר לספק שלוקח סכום גבוה, זכותך לחזור לספק פרטני שיוזיל לך את העלות של גז מרכזי. אני מציעה לך לא ללכת על חאפר חלילה אלא רק על חברה מוכרת. היו כתבות מחרידות על אנשים שהשתמשו בשירותי מישהו מוסמך שלא ממש עבד בחברה מוכרת זה מסוכן ביותר...

milch

New member
חו"ח חאפר

א. אני אעשה "סיבוב" בין חברות הגז. ב. לא הבנתי: "זכותך לחזור לספק פרטני שיוזיל לך את העלות של גז מרכזי". לא ברור לי הקשר בין ספק פרטני וגז מרכזי. ג. שאלתי טכנאי גז מוסמך בעוספיה (אני גר בחיפה) שהוא גם ספק מורשה של "דורגז", בדבר אפשרותו לחבר אותי באופן פרטי לגז כמו שהייתי קודם למרות החיבור המרכזי. לטענתו אין שום בעיה, אני אמור לבקש להתנתק מאספקת הגז המרכזי ואז הוא יבצע את החיבור הפרטי כולל אספקה בבלונים של 12 ק"ג. הבלונים אמורים להיות ממוקמים בגומחה ששם היו פעם כל הבלונים של יתר הדיירים וכרגע נמצאים שם שעוני הגז המרכזי. התשובה שאני מחפש היא מעבר לחדוות החיבור של אותו טכנאי שעל ידיעתו את החוקים אני לא סומך. אני מציין שאין לשכנים התנגדות.

הכוונה שלי הייתה שאם אתה תעשה סבב בין חברות

הגז המרכזיות והמחירים שלהם זהים לאלה שהחברה הנוכחית נותנת אזי תחזור לעבוד מול ספק גז פרטני כפי שהיה מקודם זה זול יותר כמובן וזו זכותך המלאה.

תכינו מכתב למנהל בית הספר

תשלחו לו עותק לבית הפרטי כי יש חופשה..ועותק למשר החינוך ותתריעו שאם לא יפתר העניין בתוך מספר ימים אתם תגישו תביעה ייצוגית, בנוסף יש בכל איזור מגורים שוטר שכונתי מאוד יעיל. תבררי באזור מגורייך במשטרה מה הנייד של השוטר המשטרתי הוא יגש לאיש התחזוקה של בית הספר ובדרך כלל הוא אמור לפתור את הבעיה שכן אחרת יהיה קנס..וזה ירתיע את בית הספר מיידית...

asi199

New member
זהו שלא קצת נרדמתי

לצערי 10 שנים לאחר שמכרתי וסיימתי משכנתא קטנה רציתי להסיר את הערת האזהרה לבנק וראיתי שאני גם מופיע רק כהערת אזהרה והמוכרת רשומה עדיין כבעלים. כל הניירת ברשותי ובשיחה עם העו"ד נראהכי הוא לא לוקח אחריות לנ"ל ומציע לטפל בעניין תמורת תשלום -הייתכן?

השאלה מה סיכמת איתו?

שכרת את שירותיו לפני עשר שנים? היה ביניכם הסכם? אתה חייב להסדיר את נושא ביטל הערת אזהרה דחוף

asi199

New member
טיפול בקניית הדירה

תודה דוקטורית, פניתי לעורך הדין שהכרתי , אמר ששכר טרחתו הוא 1.5% וכך שולם לו. לא היה שום הסכם כתוב בינינו,הוא טיפל בחוזה,עשה את הערת האזהרה נכח בפגישת הסכום בה שילמתי למוכרת וזהו. לא ידעתי שצריך הסכם עם עו"ד לגבי מה הוא צריך לעשות, להבנתי,המעטה, הוא היה צריך לרשום גם בטאבו . או שלא??. האם זה טיפול נפרד? אז הוא היה צריך לומר לי כנראה. מה מקובל?? תודה לך דוק.

אני מבינה שהכול נעשה לפני עשר שנים

ואז שילמת משכנתה ולכן נרשמה הערת אזהרה. כיום אתה סיימת לשלם חובך ואתה רוצה להעביר את הדירה על שמך. לעיתים פקיד יכול לסייע לך בכך. אם זה אותו עו"ד מן הראוי שיסיר את הערת האזהרה אותה רשם מדובר בסך הכול במסמך של שתי שורות. שאל אותו מדוע הוא לא יכול לטפל לך בנושא. נסב לקבל תגובה אולי בגלל שחלפו עשר שנים הוא מצפה לתמורה נוספת. שאל אותו כמה הוא רוצה לאחר מכן ותנסה לגשת לטאבו עם הניירת המוכיחה שאתה לא חייב שקל עבור הבית ואולי הפקיד יסיע לך ברישום הבית באופן מלא על שמך

תביעה רחבה טובה יותר

עבור חברה אינובטיבית היא מפרטת יותר את מהות הנזקים וקשהיותר לפסול אותה בשל היקף הנזקים והראיות . אם תרצי יותר פנה במסר. זה בקצרה

למעלה