שאלות

• פותח הנושא nickd
  • פורסם בתאריך

nickd

New member
עבודה כעצמאי מהמשרד בו עובדים גם כשכירים-שאלה

שלום, אני עובד במשרד עורכי דין ובמקביל מתחיל לעבוד כעצמאי מאותו המשרד בו אני עובד כשכיר. יש לי שיחה עם הבוס בנוגע לסיכום תנאי עבודתי כעצמאי מהמשרד. מה מקובל במקרה כזה - האם מקובל להעביר אחוז מסויים מההכנסות למשרד בו אני מועסק כשכיר ועובד ממנו גם כעצמאי? אודה מאוד לתשובותיכם

לכטר

New member
שיווק עורכי דין חדש

שלום לכולם, אני עו"ד שכיר וזה עתה מתחיל לעבוד כעו"ד עצמאי. תחום העיסוק שלי הוא טיפול בנפגעי גוף כתוצאה מתאונות. בשלב זה המטרה שלי היא לגבש חוג לקוחות, דבר אשר לוקח בממוצע בין 3 ל- 5 שנים. משום שאני רק מתחיל את דרכי העצמאית, ובשלב זה אין לי לקוחות וסכומי כסף גדולים, אני נמנע משכירת שרות מקצועי של משרד יחסי ציבור. הוצאתי כרטיסי ביקור, הודעתי לקרובים, לחברים ולמכרים, הכנסתי את שמי למאגרי מידע מקצועיים, מקים אתר אינטרנט והציעו לי גם להקים איזה בלוג. דברים אלה ידועים... כיצד אני מתחיל לשווק את עצמי כעו"ד? אני מעוניין גם לשווק את עצמי בקרב מגזר דוברי רוסית (בין היתר, משום שאני יוצא בריה"מ ודובר השפה) באילו אנשי מקצוע כדאי לי להעזר בשלב זה ובאילו תחומים? אודה מאוד לתגובותיכם :) ושבוע טוב

נוטריון בירושלים

כמה אמורה לעלות לי חתימה מול נוטריון על כך שאני ובן זוגי ידועים בציבור? אני זקוקה לכך לצורכי הטבה בביטוח לרכב שנמצא על שמי, כאשר להטבה בן זוגי זכאי, ואני מתבקשת להביא אישור מנוטריון על היותנו ידועים בציבור. (מתגוררים יחדיו מאז נובמבר) אשמח להמלצה, עבור נוטריון שלא יקח ממני סכום מופרז בירושלים, מפני שלא הייתי ממציאה מסמך שכזה אם לא הדרישה הביטוחית.

עומר40

New member
מאחל לעצמי בהצלחה :)

אני יודע שקהילת עורכי הדין אוהבים לנהוג בביואיק לקרוס, רכב שאני כשכיר לא יכול להרשות לעצמי. אולם אם יש עורך דין או משפטן שקצה נפשו בביואיק , אני מעוניין להחליף איתו את ריכבי שברולט אופטרה מור 2008 רכב תמורת רכב. אני בטוח שיהיו רחבי לב וכיס שיסכימו
האימייל שלי [email protected] תודה

24sharon

New member
קהילת עורכי דין - חינמית

יש לי קרוב משפחה ת קרוב מאוד שנקלע לחובות מאוד גדולים, עסק בפשיטת רגל עם הוצאה לפועל, ולצערי הרבה מאוד באז מסביב. אין להם בשלב זה אפשרות ללכת לשכור שרות של עורך דין. קראתי באיזשהי כתבה שיש שרות של עורכי דין מאוד טובים ומתמחים שמייצגים אנשים בהתנדבות. אשמח לדעת איך אפשר להגיע אליהם. המון תודה שבוע טוב

koko992

New member
../images/Emo4.gifשאלות בקשר לבית משפט ועניינים!!

שלום הגעתי לאתר "תקדין לייט - המאגר המשפטי הטוב ביותר בישראל" הגעתי לאתר הזה אחריי שהקלדתי שם של מישהו שהכרתי בגוגל והגעתי לאתר של פסקיי דין (תקדין) בקיצור לא הבנתי לגמריי מה המסמך אומר בדיוק ואשמח אם תוכלו להסביר לי .כמו כן יש לי כמה שאלות בסוף. רציתי גם לדעת כמה זמן בדרך כלל זה השמעת ראיות אם זה מתחיל ב11:30 בבוקר. אני מדביקה את המסמך פה .כמו כן טישטשתי את השם של הבחור בכדיי לשמור על פרטיותו.במקום השם שלו רשמתי אלמוני. מסמך : ת"פ (תל-אביב-יפו) 5131-09-10 מדינת ישראל נ ג ד אלמוני נוכחים: ב"כ המאשימה - עו"ד קלייטמן; מתמחה מר שטרייכר ב"כ הנאשם - עו"ד סלומון (ס"צ) הנאשם בעצמו בית משפט השלום בתל-אביב-יפו [11.11.2010] בפני יעל פרדלסקי כב' השופטת החלטה נקבע לשמיעת ראיות בפני כב' השופט דוריאן ליום 21/2/11 בשעה 11:30. המזכירות תזמן את כל עדי התביעה והמאשימה תוודא התייצבותם. הנאשם מוזהר שאם לא יתייצב לדיון ניתן יהיה לשפטו בהיעדרו. ניתנה והודעה היום ד' כסלו תשע"א, 11/11/2010 במעמד הנוכחים. שאלות:
האם יש אפשרות להיכנס להשמעת הראיות הזו ? האם יש דיונים פתוחים לקהל בבית משפט השלום בתל אביב שאפשר לבוא לראות? האם הכניסה של בית המשפט השלום בת"א היא גם היציאה ? הכניסה והיציאה מאותו מקום? האם מי שנשפט נגיד למאסר שם וכו' יוצא עם אזיקים מהיציאה (שהיא גם הכניסה.בהמשך לשאלה הקודמת)או דרך יציאה אחרת.עם זינזנה או משהו כזה מה שזה לא יהיה... אשמח לתשבות..תודה!

Logic4

New member
שאלה משפטית לגבי חוק הספאם

ישנו אתר מסויים שמעמיד לרשות הגולשים כלי שמאפשר להם להכניס מספר פלאפון של חבר, ולמספר הזה נשלחת הודעה פרסומית של האתר. האם זה חוקי?

moransu1

New member
אבקש את עזרתכם אם אפשר.

אני מעוניינת לבנות אתר הגרלות, בכל יום נגריל מוצר אחר ומי שיזכה הוא מי שיכנס ויציע הכי הרבה פעמים. הבנתי שלחברה מותר לעשות רק 2 הגרלות בשנה. יש דבר כזה? ומה זה אומר שהרעיון שלי אבוד ואני לא יכולה להקים את האתר הזה? בתודה מראש.

ויקיטה

New member
צריכה עזרה משפטית באופן דחוף - חתימה על חוזה

שלום לכם, זכיתי בפרס הכולל טיסה לחו"ל ומאורגן על ידי חברה מאוד גדולה. בחוזה הזכיה שמציין שמותר להם לבטל ולשנות את הפרס ושעליי להתנהג בהתאם וכולי מופיע סעיף שאינני בטוחה לגביו. אציין שאני בת 17 וחצי כלומר קטינה "אני מסיר/ה בזאת באופן בלתי חוזר כל אחריות מהחברה ומכל מי מטעמה, ואין לי ולא יהיו לי כל טענות, דרישות או תביעות כלפי החברה או מי מטעמה בקשר עם הטיסות ו/או השהות בארגנטינה ובקשר עם כל מעשה או מחדל שלי בקשר ישיר או עקיף עם הטיסות ו/או השהות בארגנטינה, לרבות אי עמידתי באיזו מהתחייבויותיי כאמור לעיל. למען הסר ספק, הנני פוטר/ת את החברה, מנהליה וכל מי מטעמה באופן סופי ומוחלט מכל טענה, דרישה ותביעה בקשר עם האמור לעיל, כל הנובע ממנה וכל עניין בקשר אליה" מותר לחתום על כזה דבר? תודה :)

לחברי הפורום הנכבדים

שלום לכולם, אני אורח חדש בפורום ברצוני לקבל פרטים בנושא הבא, אני מחפש עו"ד מאזור ירושלים מהשורה הראשונה בארץ שמתמחה בדיני ירושה וצוואות , חשוב לי מאד שיהיה עו"ד מפורסם ויוקרתי, אם אפשר לקרוא לזה עו"ד סלבס, לא משנה מחיר אשמח לקבל תשובות בהקדם תודה רבה לכולם והמשך יום טוב

newJvm

New member
זקוק להכוונה לפסיקה\חקיקה בנוגע לפטור מהיטל

אודה להכוונה לפסיקה\חקיקה בנוגע לפטור מהיטל השבחה על 140מטר ראשונים בדירה שמיועדת למגורים. האם אכן בוודאות הזכאות לפטור מגיעה לכל משפחה בנפרד (ולא פעם אחת לבניין\מגרש).

liatbo

New member
זקוקה לעזרתכם במציאת עו"ד

שמומחה בתביעות וערעורים מול ביטוח לאומי. באיזור חיפה והקריות בלבד. יש למישהו המלצה? תודה...

erancos

New member
איך מנסחים חוזה של הסכם ברטר?

חברים יקרים! אשמח מאוד אם מישהו יודע איך מנסחים חוזה של הסכם ברטר? אשמח מאוד לקבל דוגמא לחוזה כזה. תודה ערן הפקות וידאו.

האם חוקי לפרסם תוכן של מצלמה דיגיטלית שנמצאה?

שלום לכולכם ביום רביעי האחרון (1.2.11)מצאתי מצלמה דיגיטלית מקצועית בשירותי טרמינל 3 בפורום רשתות חברתיות, סטילס ומילואים ייעצו לי לפרסם את תוכן המצלמה ברשת החברתית - פייסבוק וזאת על מנת שמי מהגולשים יזהה את המצולמים וידע לקשר בינינו גם עובד שלי אמר שזה מה שנהוג ומקובל וזו שיטה נפוצה מאוד, רציתי לדעת אם אין מניעה משפטית לכך בברכה יוסי פורום אספנות

umantravel

New member
סתירה בין חוק הבוררות והמשפט הפלילי

כמו רבים "היסתבכתי" בפיצול דירה, שכן אחד כעס והלשין לעיריה בנוסף תבע אותי לבוררות שהסתיימה בנצחון שלי הבורר קבע שמותר לי לפצע את הדירה והבוררות קיבלה אישור של בית משפט מחוזי העיריה בינתיים הגישה תביעה לבית משפט לעניינים מקומיים, האם אין בכך סתירה? זכות הקניין שלי כפי שקבע הבורר היא לפצל וזו אושרה ע"י המחוזי מנגד תובעים אותי בערכאה נמוכה יותר לפי סדר הדין הפלילי על עבירת בניה האם יש תקדים לסתירה כזו? האם יכל בית משפט לעניינים מקומיים להרשיע אותי? האם יש סיכוי לערעור?

דג סלע

New member
שאלה מקצועית קרן השתלמות/פנסיה

בוקר אור לכולם ,אשמח לעצה לחבר היתה בעבר קרן פנסיה/השתלמות של כלל גמל והוא קיבל הלוואה של 8000 ש"ח ע"ח הקרן בשנת 2000 בסיום עבודתו נעשה על ידי כלל תהליך סגירת חשבון סופית,וכל הכספים מהקרן נפדו . לאחר 8 וחצי שנים כלל פנו לחברי בדרישת חוב של 16000 ,וטענו שהכסף לא הוחזר נשלח מכתב בירור לפשר הדרישה ולאחר שנתיים וחצי ..התקבל מהם הסבר שבשל טעות מחשב <שהיתה לעוד אנשים > לא נגבה מהם הכספים שהתקבלו כהלוואה חברת הביטוח הסכימה לבטל את הצמדת הריביות,אך דורשת את התשלום של 8000 ש"ח. האם יש חוקיות בדבר? לפנות בדרישה כספית לאחר 8-11 שנים? ולאחר שהחברה עצמה ביצעה סגירת חשבון? תודה ואחלה יום

‫כלל פנסיה וגמל שירות לקוחות Online

דג סלע שלום חברת כלל פנסיה וגמל פועלת לשירותם המיטבי של לקוחותיה בכל מקום ובכל עת ותשמח לעזור בכל שאלה. קראנו את הודעתך ונשמח לבחון את טענותיו של חברך , לענות ולהסביר כל נושא שנידרש לגופו של עניין, נשמח אם אתה או חברך תפנו לאי-מייל הבא, תוך ציון של שם מלא, מס' הטלפון שלך ולינק להודעה מהפורום דרכו הגעתם ונציג של החברה יחזור אליך בהקדם : [email protected] בברכה צוות שירות לקוחות ON- LINE, כלל פנסיה וגמל

למעלה