שאלות

• פותח הנושא nickd
  • פורסם בתאריך
ערב טוב עוד מנשה.

הושאלנו מחברת אם לחברת בת בשותפות עם חברת האם .אנחנו 43 איש .פגעו בשכרנו חד צדדי במרכיב מסויים .בחברת האם לא פגעו ,ובנו שהושאלנו פגעו .נאמר לנו שאם לא מתאים לנו ,אנחנו יכולים לחזור לחברת האם ,אבל אליה וקוץ בה ,אם נעשה זאת חברת הבת תושבת מפעילות ויגרם נזק רב ,שאנו לא מעונינים בו . אני מעוניין לדעת האם הפגיעה בנו מותרת ?רק אציין שחלק מהעובדים הם חברי קואופרטיב ,והשאר שכירים קבועים .האם האפלייה ביןהמושאלים לעובדים והחברים בחברת האם חוקית ?

Luring Monkey

New member
חבילה שבורה מחו״ל

שלום הזמנתי משחק מאתר אינטרנט (Play Asia, שנמצא בהונג קונג), במשלוח רגיל ולא מבוטח. כשהחבילה הגיעה הרגשתי שיש חלקים קטנים בתוך האריזה, כאילו משהו שבור שם. ואכן בפנים מצאתי שהחלקים שאמורים להחזיק את הדיסק במקום- שבורים, והדיסק היה חופשי לגמרי בבפנים, ולכן יש עליו גם שריטות. הם אומרים שהם מסכימים שאשלח להם בחזרה את המשחק והם ישלחו לי אחד אחר. חישבתי, וראיתי שזה יוצא 88₪ נוספים, נוסף על המחיר המלא שכבר שילמתי כדי לקבל משחק חדש. הם לא מוכנים לשלוח לי חדש או להחזיר לי מעט מהכסף (כך שהמשחק יהיה שווה ערך למשחק משומש, לפחות), בטענה שיכול להיות שזה קרה בדרך (מה שאגב, לא כל כך הגיוני, כי החלקיק היה צריך להיות משוחרר מלכתחילה כדי שיוכל להישבר, כלומר כנראה הייצור לא היה תקין). אמנם לא ביטחתי את המשלוח וייתכן שזה קרה בדרך, אבל אם הם לא מחוייבים לי לכלום מרגע שהחבילה עוזבת אותם, מה מונע מהם לשלוח לי סחורה פגומה? האם יש משהו שאני יכולה לעשות? :( אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה.

kormi2

New member
פרסום עורכי דין

התחרות בשוק עורכי דין הולכת וגוברת אני מקבל הרבה תגובות מעורכי דין שחלק גדול מהלקוחות מגיעים דרך האינטרנט, לכן פרסום עורכי דין באינטרנט היא הדרך לצבור לקוחות בראש ובראשונה אתה צריך שיהיה לך אתר האינטרנט שיציג אותך לגולשים

למעלה