שאלות

rachelohana1

New member
הודאה באשמת הפקרה

שלום רב, יש לי קרוב משפחה, בן 25, שלפני כחמש שנים נהג באופנוע ללא רישיונות וביטוח לאופנוע וללא רישיון נהיגה. הוא התנגש במונית. בדק מה שלום הנהג והנוסעת ולאחר שנהג המונית הזמין משטרה, ברח מהמקום. כעת הוא נאשם בנהיגה ללא רשיונות, באי מסירת פרטים ובהפקרה. האם כדאי לו להודות ולקוות לרחמי בית המשפט או האם כדאי לו ללכת להוכחות? אודה על תשובה מהירה, כי מחר הדיון תודה ויום נעים רחל

צוקובן

New member
עזרה בהבנת מושג משפטי

אנחנו בתהליך רכישת דירה דרך כונס החוזה הועבר לבית המשפט - התקשרתי לעו"ד שמטפל בתהליך(הכונס) כדי לראות איפה הדברים עומדים הוא אמר לי שהם קיבלו תגובה מבית משפט " להעביר פסיקא לשופט לחתימה" - מה זה אומר? כמה זמן זה אמור לקחת? תודה לעונים

tuvia444

New member
מקווה להגעתי לפורום הנכון

אני רוצה להקים אתר אינטרנט שיהיה אינדקס לבעלי מקצוע יהודים. יש סיכוי שאני יתקל בבעיות משפטיות? מישהו יכול לתבוע אותי על גזענות או משהו דומה? יש לציין שאני לא גזען (גם אם משתמע כך), עד לפני חודש היו לי שכנים צד"לניקים מאוד נחמדים, שהייתי בקשר טוב איתם יותר מאשר עם רוב השכנים. פעם אחת ישבתי אצלם לשתות קפה (מעולם לא ישבתי אצל אף שכן אחר בבית). אני פשוט רואה ערך לפרנס יהודי, ומוכן לעשות זאת גם אם זה אומר להוסיף קצת כסף. תודה לעונים

זקוק לחוזה או דוגמא

שלום אני צלם וזקוק לנוסח ראשוני של חוזה לצילום ארוע \טופס הזמנת ארוע... שאיתו אוכל להכין חוזה אישי אני מצלם חתונות ושאר ארועי משפחה גשמח אפילו ודוגמא מכאילה שהיתחתנו ויש ברשותם דבר דומה.... אני ממש לא מתכוון להיות נאמן למקור ואם אפשר אז זה המייל שלי [email protected] תודה מראש שרון

mesan

New member
משהו מבין בדרכון פולני זמני?

אם משהו מכם מכיר עו"ד טוב ומקצועי שמבין כיצד לחדש פספורט פולני זמני. אנא צרו קשר

מחפשת החלטת ממשלה משנת 1972

שלום, אחרי שמיציתי את כל אפשרויות החיפוש שלי, האם מישהו יודע איך/ איפה אוכל למצוא החלטת ממשלה מספר 231 משנת 1972 חוק אבטחת תעופה. כל מידע/רמז/עזרה יתקבלו בברכה! סופ"ש נפלא!

zigo99

New member
רישום דירות מקבלן

שני השאלות הינן נפרדות. 1- לשאלתך האם זכאי העו"ד לקחת "עמלה" על הוצאת אישור זכויות: התשובה היא כן אלא שהוא כפוף לצו הפיקוח על המחירים הקובע כי הוצאת אישור זכויות יהיה באותו סכום מזה של הטאבו. לכן מכיוון שהוצאת נסח מאושר בטאבו עולה היום 66 ש"ח, אין העו"ד זכאי לגבות מעל הסכום הזה בתוספת מע"ם (או בערך 75 ש"ח כולל). 2- לשאלתך השנייה (שאין לה כל קשר עם הראשונה): עליך לבדוק בחוזה המכר את התחייבות הקבלן לרשום את רוכש בטאבו. ברוב הסכמי המכר של הקבלנים הסעיף המחייב מותנה ברישום הפרצלציה )(זה אומר רישום בטאבו של אותו מגרש עליו בנוי הבית כחלקה נפרדת מכל שאר המגרשים). באזורים רבים הליכי הפרצלציה הינן ארוכים ולפעמים יכולים להימשך מעל 10 שנים (תלוי ברצון הטוב של מינהל מקרקעי ישראל). לכן ככל שאין עדיין פרצלציה לא תוכל לעשות דבר. במידה שינה פרצלציה, עליך לבדוק את חוזה המכר ולתבוע את הקבלן בהתאם להתחייבויותיו על פי החוזה, ומה הסנקציות במידה שהוא הפר.

למעלה