שאלות

חיפוש משרות לעורכי דין - איפה לחפש?

שלום, אולי תוכלו לעזור לי - יש גופים העוסקים בהשמת עורכי דין? האם יש אתרים טובים שניתן למצוא בהם משרות לעורכי דין? מבחינת האתרים אני מכירה רק את "קודקס" תודה מראש

lolobe

New member
את עזרתכם ../images/Emo45.gif

רבים הם הפעמים ילדים שאומצו נתקלו בבירוקרטיה אשר גרמה לעוול נפשי ומוסרי לא בחרנו להיות ילדים מאומצים, אך המציאות הביאה אותנו לכך. אנחנו לא חולים ולא מצורעים אנחנו בני אדם כמו כולם ורק רוצים להיות שווים בחוק כמו כולם. כל קול משפיע אז אנא כנסו לעצומה והתחילו להצביע תודה מראש ובתקווה שבעזרתכם נצליח לעשות צדק
נ.ב אם תוכלו להפיץ את זה הלאה לכל מי שאתם מכירים נודה

פיטורים

העבודה ככל הנראה החליטה לבטל לי חל"ת שגרם לי לקנות כרטיסי טיסה לתאילנד לטיול ארוך (הם לא אומרים את זה אבל עקב זה שהגשתי תלונה לסמנכ"ל החברה) אם אני טסה למרות שמבטלים לי את החל"ת ומחליטים לפטר אותי עקב זה,זו עילה לביטול פיצויים? אני עובדת כמעט 3 שנים בחברה (בפברואר יהיה 3 שנים)

עזרתכם בבקשה

האם כדי להוציא פסק דין הצהרתי אני צריכה עו"ד או יכולה לפנות באופן עצמאי. באיזו עלות מדובר פחות או יותר? תודה מראש למשיב\ה.

alsid

New member
איך מוצאים קוד בית משפט

ערב טוב זכיתי בתביעה בבית משפט ויש לי טופס הוצאה לפועל למלא בטופס עצמו יש למלא סעיף שנקרא "קוד בית משפט " ואין לי מושג איך למצוא את זה ומה זה באמת אשמח לקבל עזרה התביעה הוגשה בבית משפט לתביעות קטנות בראשון לציון כמו כן איך אני יודע מהו סוג התיק תודה מראש לעוזרים

עצמאי10

New member
רכישת מניות ע"י החברה

שלום רב, חברה פרטית של בעל מניות אחד (הוא גם בעל השליטה היחידי) הוקמה השנה. בהליך רישום החברה, נרשם בטעות הון מוקצה של 10,000 מניות במקום 100 מניות. החברה ובעל המניות חתמו על הסכם לקניית 9900 מניות ע"י החברה בשווי הנקוב שלהן כך שלבעל המניות אין רווח או הפסד מהעניין. השאלות: האם צריך לדווח על העניין לרשם החברות ? האם מלבד ההסכם יש פרוצדורה נוספת ? תודה לעונים

tom231

New member
הסכם שותפות לדירה (מחיה עם חברה)

שלום,אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל בכל זאת אני אשמח מאוד אם תעזרו לי. אני גר בדירה שלי עם חברתי כבר תקופה של שנה. ההורים שלי מודאיגים מעניין של "מודעת לציבור" שכשאם נפרד היא תוכל להפעיל תביעות נגדי ונגד הבית ולא תרצה להתפנות או תרצה סכום כסף מהנכס. יש חוזה או הסכם כלשהו שאני יכול להחתים אותה עליו?

מחפשת עורך דין הכי טוב ואמין בארץ

בנושאי הוצאה לפועל -משפחה, כפליטה של מספר עורכי דין ,שלא עשו או לא ידעו לעשות ולא הודו, מחפשת עורך דין שכל התמחותו בנושאים של הוצאה לפועל ומשפחה להעברת זכויות בדירה תמורת מזונות שלא שולמו. לא חשוב מהיכן בארץ , אודה לכל המומחים לנושא לכוון אותי. יום מקסים

יש כמה

מבחינת אתרים יש את Jobnet ויש את Alljobs אבל הוא בתשלום חודשי מבחינת חברות השמה זו הדרך המומלצת ביותר - יש את Glawbal ויש את A-One כמו חן לחבר הון אנושי יש את חבר ליגל ויש את מינה פליג Law Jobs

יואב1010

New member
אני לא בטוח שהבנתי נכון

דבר ראשון לא הבנתי מה זה מבטלים לך חל"ת. אי אפשר ככה בשניה לבטל חל"ת. דבר שני על פניו מגיעים לך הפיצויים אבל השאלה קצת לא ברורה וחסרים המון נתונים כמו האם יש לך הסכם עבודה איתם? האם בהסכם כתוב משהו לגבי חל"ת, פיטורים, פיצויים, שלילת פיצויים וכו'.

לאחר שהגשתי תלונה על מישהו פתאום אני מקבלת

הודעה שהחל"ת שלי בסכנה מדובר בחברת תקשורת גדולה בישראל,שהוגדרה מונופול (אך לא ננקט בשמה) בתחומה. הסכם עבודה בטוח שיש למרות שלא זכור לי שחתמתי על משהו אבל לך תזכור,עברו 3 שנים. השאלה היא מה התנאים הכתובים בחוק לשלילת פיצויים?

אתה ניגש למזכירות בית המשפט לתביעות קטנות

סוג התיק הוא תביעות קטנות ולגבי הקוד ימסרו לך במזכירות

פסק דין הצהרתי רצוי מאוד על ידי עו"ד

יתקיים גם דיון בנדון וחשוב להיות מיוצג. הליך כזה לא זול האגרה די גבוהה כ3000 שקלים ושכ"ט עו"ד לא נמוכה. אם תרצי פני במסר ואנסה להפנות

תגובה

יש צורך לדווח לרשם החברות כך שיהיו רשומים שני בעלי מניות האחד הוא בעל המניות המחזיק ב100 מניות והשני הוא החברה המחזיקה ביתר המניות הן מניות רדומות

asaflevi23

New member
יש לי שם של עו"ד מעולה להמליץ לך

לאחר שגם אני התייאשתי מטיפול של עורכי דין שאולי יודעים לשכנע אבל מאוד לא מקצועיים בתיקי הוצל"פ שהיו לטובתי,שמעתי מחבר טוב על עורך דין בשם אבי בן-אדיבה שמתמחה בתיקי הוצל"פ. העורך דין מאוד מקצועי ויחסית לא יקר, הוא גובה את השכ"ט בעיקר מהסכומים שהוא גובה מהחייב, הייתי מאוד מרוצה מהטיפול המהיר והיעיל שלו ומההצלחה שלו לגבות את הכספים שמגיעים לי באופן מהיר.מס' הנייד שלו הוא 052-3720585, אשמח אם תמסרי לו שאסף לוי שלח אותך אליו. בהצלחה

למעלה