שלום רב, רציתי לדעת איך אפשר לעשות הסכם שלא ניתן לעקוף שבו אחי מתחייב להעביר אליי זכויות על הדירה שאני גרה בה ללא שום התחייבות מצידי. (הוא נשוי + ילדים,) הדירה רשומה על שמו ומוסכם ביננו כי הדירה שייכת לי וביום מן הימים תעבור על שמי - כרגע אני לא יכולה להעביר אותה על שמי בגלל הסתבכויות שטרם נפתרו. איזה הסכם צריך וניתן לעשות?
עבדתי שנה וחצי ברשת מזון גדולה בארץ בחודש 12 של 2008 סיימתי לעבוד שם. השאלה היא בעצם לאחר כחצי שנה נכנס החוק החדש אשר מחייב את כול המעסיקים להפריש פנסיה וכו' ... האם יש מקום לתביעה אם טווח החוק שנכנס הוא בעצם ממש קצר מהטווח שבו אני התפטרתי? אשמח לתשובות תודה לעוזרים
שלום! אני עובד במקום עבודה בו ניתן לומר כי יש נגדי ונגד כל העובדים אלימות מילולית- כאשר העובד והמנהל נכנסים לחדר ומעבירים שם משוב אישי לעובד . השאלה שלי היא- האם זה חוקי להקליט את השיחה שלי עם אותו מנהל שלי מבלי שהוא יודע שאני מקליט אותו, וכן מהו הגבול שממנו והלאה אני יכול לתבוע את אותו מנהל? תודה מראש!
שלום רב, הוגשה נגדי תביעה בסדר דין מהיר, הגשתי כתב הגנה בצרוף כתב תביעה שכנגד ושילמתי את האגרה בגינו, אני מעוניין לבטל את כתב התביעה שכנגד האם ניתן מבלי לפגוע בכתב ההגנה ? האם אני זכאי להחזר האגרה ? כיצד אני מבצע זאת ? תודה
שלום. זו הפעם הראשונה בחיי שאני בכלל חושב להגיש תביעה נגד גוף צרכני ורציתי להתייעץ אם בכלל כדאי ואם כן כיצד ואיך לחשב את הפיצוי. מתנצל מראש על אורך התיאור... בתאריך 5.8.10 רכשתי מחברת ענק המזגנים בסניף אשדוד 4 מזגנים. נאמר לי שמועד האספקה הינו 5 ימי עסקים. בתאריך 15.8 שהמזגנים לא הגיעו דיברתי עם מנהלת הסניף ונאמר לי שעקב השרב הכבד ששורר יש להם עומס ושאצטרך להמתין עוד כמה ימים ובטוח יגיעו עד סוף השבוע (היה זה יום ראשון) ביום חמישי של אותו השבוע ששוב לא קיבלתי את המזגנים שוחחתי איתה שוב והיא אמרה שבים שלישי, 31.8 הם יגיעו בשעות הבוקר. רק בשעה 4 אחה"צ הגיעו המזגנים (מיותר לציין שהפסדתי יום עבודה) אך פה לא תמה הסאגה. המתקינים הגיעו רק עם 2 מזגנים ולא 4 מזגנים. המתקינים אמרו שפשוט חסר במלאי אך אם ארצה אוכל להוסיף עוד 400 ש"ח ולקבל מזגנים מדגם אחר אך אם לא ארצה הובטח לי שעוד לפני ערב ראש השנה אקבל את 2 המזגנים הנוספים. ראש השנה עבר וגם כיפור. גם סוכות וגם שמחת תורה... שבוע שעבר הובטח לי שאקבל את המזגנים היום (19.10.10) בשעה 8 בבוקר. שוב לקחתי יום חופש מהעבודה. בשעה 11 שאיש לא הגיע דיברתי שוב עם מנהלת הסניף והיא אמרה שהיא בכלל לא זכרה שדיברו על אספקה היום כי אין במלאי.... מיותר לציין שנשבר לי. האם יש לי עילה לתביעה? מה יכול להיות טיעוני? עוגמת נפש וכו' מה אוכל לדרוש בתביעה?