שאלות

תוםשפר

New member
שאלות

אמרו לי שאני צריך למצוא את המקום בו יש את האנרגיה בגוף שלי.... מצאתי שהמקום הוא מרכז החזה.... מה הקשר של זה לאנרגיה המתקבלת בעין השלישית?! מישהו יכול להרחיב לגבי הימצאות האנרגיה בגוף ומקום התקבלותה ב- מישהו יכול לתת תרגילים לפיתוח השליטה באנרגיה (לפחות 2)

תוםשפר

New member
אני לא זוכר מי זה היה... אם אני לא טועה זה

מישהו מהפורום.... אז זה לא נכון אני אשמח אם מישהו מומחה יסביר אחת ולתמיד כיצד ליצור כדורי אנרגיה נכון איזה תרגילים יש לפיתוח השליטה על האנרגיה ואיך לכל הרוחות מטעינים דברים לכישוף באנרגיות.... תודה:)

PurpleFilth

New member
"איך מטעינים דברים לכישוף באנרגיות"

מה? איזה דברים לאיזה כישוף, ובאיזה אנרגיה אתה רוצה לטעון אותם? אלה שאלות רציניות, לא סתם להתגרות. אם אתה לא בטוח בתשובות, חפש שוב את המקום בו קראת על הנושא (אני מניחה שלא המצאת את זה בעצמך). מה דעתך להתאמן בראית הילות? זה יעזור לך להבין יותר טוב את כל הסיבוך שלך עם כדורי אנרגיה, ואולי גם יעזור לך בשליטה על אנרגיות.

כדורי אנרגיה זה אחד

והטענה זה אחד. שליטה באנרגיה היא אחר. ועבור זה צריך סבלנות וזהירות. ניסיון לא נכון יכול להוביל לתוצאות מצערות. בשלב מסויים, צריל לדפוק את הראש ברי עד שהוא נשבר. ראיתי שהמליצו לך על ראיה של הילות - וזה נכון. יכולת ראיה של ביטוי אנרגיה פותחת שער לשימוש בה. אתה לא תהנדס גנטית חיידק אם אין לך מושג מה הם פלסמידים, לא כן?

Fairy24

New member
../images/Emo4.gif

תקרא כמה ספרים לפני שאתה כותב פה, בעיקר לטובתך, זה מבין הדברים שאחרי שנה אנשים מסתכלים לאחור ורוצים לקבור את עצמם מרוב מבוכה.

RainBird

New member
תנסה לרואת פחות את מה שפיירי אמרה כעלבון, אלא כמו עצה. רוב השאלות שאתה שואל יש תשובה להן בספר מאגיה בסיסי. מדוע שלא תקרא אחד?

תוםשפר

New member
אתה לא מכיר אותי ולעולם לא תכיר

ספרים+ אני = אסון מה כבר ביקשתי?!!?? מישו יכול כבר לענות?!?!!??!

RainBird

New member
חבל, רוב המידע המאגי נצבר מספרים אולי תשקול להרשם לקורס בסיסי? אין צורך להיות תוקפני, פשוט מציעים לך לברר מידע שנמצא בהקדמה של כל ספר בסיסי לפני שאתה שואל שאלות נשאלו אלף פעם בפורום.

תוםשפר

New member
אוף!!!!!!!!!

למה מורחים אותי! מה ביקשתי!?!?!? פשוט תענה?!?!? במקום כל השרושור הזה יכלו פשוט לכתוב תשובה מה מטרת הפורום?! לא לענות על שאלות אלא להפנות לספרים למה שלא תכתוב רשימה של ספרים במקום פורום!@! אז פשוט בבקשה בבקשה בבקשה תענה

Jerald_Admonds

New member
מטרת הפורום לפי דעתי

היא ליצור סביבה שבה יכולים להתפתח דיונים בנושא הפורום, שבהם אנשים יכולים להעשיר את הידע שלהם ולחדד את התאוריות או נקודת המבט שלהם. מטרת הפורום היא לא לענות על שאלות ששואלים אנשים שמעדיפים שיאכילו אותם בכפית מכסף במקום ללכת ולחפש תשובות לבד. זה לא שלא עושים את זה לפעמים ובמיוחד כשזה רלוונטי, אבל התשובה לשאלה ששאלת היא באורך של ספר- איש לא מתכוון לבזבז כל כך הרבה זמן על לענות לך. תמצא מורה(נורמלי), קורס או ספר שיעשו את זה בשבילך.

RainBird

New member
ואז תתקדם עד שתיתקל במכשול הבא ותחזור לשאול לגביו. ואז מה? גם אז תתרגז כשלא ניתן לך תשובה? אתה רוצה דג, אנחנו מנסים ללמד אותך לדוג.

Mag Mell

New member
היי תום

חברי הפורום לא ניסו להעליב אותך או לזלזל באינליגנציה שלך. ההיפך הוא הנכון. הם העלו שאלות שמטרתן לגרום לך לחשוב על מה שאתה מנסה להשיג ולבדוק דרכים בהן תוכל לממש את היכולות שלך. לשם מה אתה רוצה ליצור כדורי אנרגיה? בא נאמר שיצרת כדור אנרגיה עוצמתי ביותר....מה תעשה איתו? דרך המאגיה היא דרך של שאלות, של סקרנות ותהייה על דרך פעולת היקום ועל אופן ההשפעה שלו עלינו ושלנו עליו. אנשים (רציניים) העוסקים במאגיה חוקרים את הסובב אותם בכל דרך אפשרית: קריאת ספרים, חיפוש ושיטוט באינטרנט, פורומים, קורסים, מורים והרבה עבודה וחקר עצמי. זו דרך חיים שמלווה ומשפיעה על כל תחום בחיים שלך. היא באה לאתגר אותך בכל האופנים: רגשית, נפשית,רוחנית, שכלית ופיסית. ברור לי שאתה רוצה תשובות אינסטנט אבל לא תמצא אותן פה. תבדוק טוב טוב עם עצמך מה בדיוק אתה רוצה ומה אתה מתכוון לעשות לכשתשיג את זה. חבר אמר לי פעם שהוא רוצה ליצור חפץ שישפיע על הזמן-מרחב. כששאלתי אותו מה הוא יעשה אם יצליח-הוא לא ידע בדיוק. הוא אמר שזה מגניב. כל סופר מאגיה שמכבד את עצמו יאמר לך שמאגיה נוצרת מתוך צורך. מקווה שעזרתי. Blessed be

Jerald_Admonds

New member
*נושם עם ההודעה*

תודה!

Mag Mell

New member
בשמחה שי

בשבילך עד קצה העולם
אגב, מהיכן לקוח הניק שלך?

Jerald_Admonds

New member
הו, לא זכור לי בדיוק

אך נראה לי שהוא הושפע בעצמו שפע בזמנו מהשם של סן ג'רמן.

למעלה