שאלות

neophile

New member
עד כמה שזה אולי יפתיע אותך

ההורים שלך לא בהכרח יהיו מופתעים מבן אדם שעוסק במאגיה , הם כן יהיו מופתעים מכך שהבן הקטן שלהם רוצה לעסוק בזה וכל מני תמונות של ילדים מקריבים חתולים וכו' יעלו להם אסוציאטיבית לראש . אני משוכנע שגם ההורים שלך קראו ספרים שמאוד נפוצים היום בנוגע ל"חשיבה חיובית" ,"מחשבה יוצרת מציאות" וכו' הסיבה היחידה שיש למישהו לדחות את הרעיונות האלה , זה אם יש לו רעיונות שהוא חושב שהם יותר אפקטיבים, ככה שלמעשה כל אחד יוצר את המציאות שלו ולכל אחד יש כוחות כישוף גם אם הוא לא קורא להם כך . השאלה העיקרית היא האם תשתמש בכוחות על מנת לפתח את עצמך או בשביל להשאר במקום?

neophile

New member
כי בשביל להשאר במקום

יש דרכים יותר אפקטיביות ופחות מסוכנות, כי אם כמה שאתה יכול "לעלות" עם כישוף כך אתה גם יכול "לרדת" לתהומות. זה כמעט בלתי נמנע לרדת לתהומות , בייחוד כשאתה ללא מורה . אני מבין שאתה מחפש את הכישוף המופלא שגורם לשינויים אינטנסיבים במציאות אבל אולי לפני זה..עדיף שתתמקד בכישוף השינוי העצמי כי אתה כבר מכושף בו...אתה גודל ומתפתח , יש לך הזדמנות יוצאת מהכלל ללמוד את התהליך באופן אישי ! ואת זה שום ספר או מורה יכולים לספק לך .

gwizard

New member
אני מסכים לחלוטין

כן, אני יודע שזה מאוד מוזר שאני אשכרה מסכים על משהו עם נאופיל, אבל ככה זה נראה

MetalSinagouge

New member
יש הרבה חומר טוב ברשת.

(ז"א אנשים שסרקו ספרים שלמים ומעלים אותם לשרתי ביטורנט וכאלה) אתה יכול לנסות שם וסביר להניח שתמצא משהו טוב למתחילים. למשל 21st Century Hermetics.

תוםשפר

New member
יש ספרים טובים בעברית?!

ולמה התכוונתם הקסם של הגדילה וההתפתחות

neophile

New member
יש לך עוד הרבה מה ללמוד

לדעתי אתה מחפש פתרונות במאגיה במקום להתמודד עם העולם הרגיל וזאת נקודה מאוד גרועה להתחיל ממנה מפני שאתה כבר לוקח כמה צעדים אחורה עוד לפני שהתחלת וחבל כי אתה רק תקשה על עצמך בהמשך.

יש ויש

באופן טכני יש אנרגיה בכל מקום בגוף, גם אם יש מרכזים. ניתן להזרימה ולשנותה, ולבנות ממנה - למקומות אחרים. שליטה באנרגיה, יש תרגילים.(אם הבנתי אותך נכון), כי אני מתעסקת בעיקר בבניה אנרגטית, וזה כנראה קצת שונה ממה שנעשה ע"י מי שעוסק במאגיה. התרגיל הראשוני הוא בתחושה של האנרגיה - יש הממליצים על עצמית עיניים. לאחר הרגעה משתדלים לחוש את החומר מסביב, לחוש את האנרגיה. לנסות לצייר לעצמך את הזרימה שלה. אפשר לנסות להתחיל במשהו קטן - כמו כף היד, והתמקד בתחושות שלה - ומה שאתה מרגיש הוא החומר. אחר זמן מה אולי תחוש עקצוצים או תחושה שונה, שהיא הביטוי האנרגטי. הבט בביטוי הנ"ל, יש לו מסלולים משלו בכף היד. לאחר מכן ניתן לנסות לתרגל אם מה שלא חלק מהגוף שלך, כמו נרות או לנסות לראות אנשים באוטובוס (נא לא לגעת בהם). ניתן לראות את האנרגיה הנפלטת ממשהו או זו שזורמת. חוץ מזה, באמת מה זה אמרו? זה לא אמור לבוא מיתוך הכרה פנימית בצורך?

למעלה