שאלות

במקרה אני פה ,בגלל הודעה שכתבתי

ואני נזכר בימים עברו , שכמה מהכותבים שאת השמות שלהם אני מכיר, כתבו הודעות מהסוג הזה..ואיך כולנו הגבנו להם באותה דרך. יש איזה צורך, אחרי שקראת ספר או שניים (ועכשיו אתה מאגיסט מובחר כמובן) לבוא ולבקר את הדרך של אחרים לרצות להבין וללמוד, אז נכון , דרך ההתבטאות של הבחור כאן לא מלהיבה אבל העובדה שלא נתתם צ'אנס לרגע כדי לחשוב שבמקום להיות אדישים לסקרנות שלו, אולי אתם יכולים לעניין אותו בעולם שלכם, באומונות שלכם ,בדרכים שלכם, לעניין אותו באתרים , הרי בסך הכל כבר כתבתם תגובה, אף אחד לא חייב אתכם לעשות זאת, הייתם יכולים להתעלם ,אבל אתם לא מתעלמים מכל אחד שכותב כאן הודעה מהסוג הזאת ,אתם תמיד אומרים את אותו משפט ה"להאכיל בכפית כסף", תחשבו על זה , בסך הכל הפורום לא מיועד רק לדיוני האידרא רבא שלכם.

Jerald_Admonds

New member
האם חשבת לפני שכתבת את ההודעה?

אתה בא ומבקר אותנו על זה שאנחנו מעבירים ביקורת? לא ביקרתי את תום אלא הסברתי לו את דעתי בנוגע ללמה אני לא חושב שזה הגיוני עבורו לנסות לקבל תשובה(ולכעוס כשהוא לא מקבל אותה) בנוגע לנושא שהוא מאוד גדול והידע אליו נגיש בצורה שלא תאמן. אתה אפילו מודע לרקע של הנושא? לכמות הפעמים שאנשים כן הגישו לו עזרה בשמחה? אם הם בחרו להפסיק, ולתת לו להסתדר לבד- מי אתה שתבוא ותעמיד פני שופט ומטיף? עם כל ההצעות שהעלת בהודעה שלך בנוגע לדברים שיכולנו להציע לתום(לא משנה שהם מנותקים לגמרי מהנושא שעליו מדובר) לא ראיתי אותך מיישם אף אחת מהן בעצמך.

neophile

New member
Oven Ready Chaos

What is Magick? What is Magick? Several definitions float into my mind, but none of them do it full justice. The world is magical; we might get a sense of this after climbing a mountain and looking down upon the landscape below, or in the quiet satisfaction at the end of one of ‘those days’ when everything has gone right for us. Magick is a doorway through which we step into mystery, wildness, and immanence.....

gwizard

New member
תשובות

לגבי השאלה הראשונה: קרא על צ'קרות. פשוט חפש בגוגל את המילה chakra. משם כבר תבין לבד. לגבי תרגילים אנרגטיים, יש אינספור ! אני ממליץ על ספר הנקרא Modern Magick. יש בו מלא תרגילים שיעזרו לך להתקדם וגם לא מעט מניסיון של המחבר (שזה באמת שווה!). כמו כן יש מאמר קצר שבו אני מתאר טכניקה בסיסית לעבודה עם אנרגיה באתר שלי. הנה הלינק: http://www.wicca-israel.com/ar.php?id=13 בהצלחה.

תוםשפר

New member
תודה, תודה תודה תודה מה כבר ביקשתי

אני רוצה להבהיר כמה דברים: א- אני לא התעצבנתי פשוט יש לי נטיה לכתוב שאלות עם סיומת כזאת- !?!?!!? ב- מה שלא הבנתי זה מדוע לטרוח לענות בלי לענות- אתם רוצים לענות לי תודה רבה שרשרו אתם לא רוצים אל תכתבו כלום! ג- לא לכולם יש גישה לספריה נרחבת על מאגיה מדריך אישי וזמן לשוטט באינטרנט ולא לכולם יש את הכסף לזה! אני רוצה להשאיר את המאגיה לעצמי בלי לשתף את הורי וכדי לבצע זאת עליי להיות זהיר ולא להכניס ספרים ולא ללכת לקורסים.......

תוםשפר

New member
סליחה!?!

עכשיו אני באמת כועס! ממש מממש ממש ממש ממש מממש ממש ממש ממש מממש ממש כועס! אתה ממש ממש טועה אתה חושב שהגיל זה מה שמשנה!?!? תחשוב שוב! לידעתך אני חושב שאני הרבה יותר (לא חשוב אין לי כוח לזה)....

gwizard

New member
לא הבנת אותי

ההנחה שלי שלילד בן 12 תהיה גישה מוגבלת לספרים וכסף. בנוסף לכך, אתה עצמך הזכרת את עניין ההורים ואני מבין את זה כי בגיל שבו אתה נמצא ההורים שלך וודאי לא חושבים על כך שאתה מנסה להתעסק בנושא כגון מאגיה. לא התכוונתי שבגלל הגיל שלך אתה לא זכאי ללמוד, אחרת גם לא הייתי מגיב לך מלתחילה. אולי כדאי שתפסיק לכעוס על כל דבר ותתחיל ללמוד ?

Swicca

New member
ארממ..

אולי במקום להתחמק מלענות פשוט תיתן לו תשובה :p או אם הוא רושם שאין כסף ואין גישה לכלום.. אז למה לא לשלוח לו כמה קישורים שלדעתך מתאימים וזהו? :p ולא. לי אין כאלו. :)

gwizard

New member
כבר עשיתי את זה

לפני שאתה קופץ אולי כדאי שתקרא את ההודעה הראשונה שלי לתום שם נתתי לו קישורים ועזרה. ולך אין שום זכות להטיף לי מוסר. אני בטוח שאתה יודע למה.

Swicca

New member
בלה בלה

"כל פעם שתגיד משהו שאני לא אוהב אני אזכיר לך מקרה..." אז זהו שלא. :S לא תקף כלל.

Swicca

New member
ועכשיו ראיתי :)

אבל אם תשים לב לא אמרתי שום דבר מעליב.. אז תרגע. את דעתי תשמע הרבה, בין אם תרצה או לא. תתרגל. ^^

gwizard

New member
זה בסדר, דרוש יותר מזה כדי להעליב אותי ../images/Emo13.gif

תוםשפר

New member
אלון....

הייתי בטוח שהתכוונת שאני ילדותי ובגלל זה התעצבנתי.... פשוט בכל כך הרבה מקומות מחשיבים אותי לילד קטן ומצפיה במבוגרים מסויימים אני לא מרגיש מאחור..... אני מקווה שתסלח לי...... הקישור סבבה אבל נתת תרגיל אחד שאני לא אוהב וספר שעולה 150 ש''ח! זה חודשיים בלי לקנות כלום בשבילי..... אז אולי אם יש לך רעיון לעוד תרגילים... חיפשתי ולא מצאתי....

gwizard

New member
חפש בגוגל

חודשיים בלי לקנות כלום למען ללמוד מאגיה.....בוא נראה.....מה אני הייתי מעדיף......נראה לי שמאגיה. אם זה היחס שלך אז אין לי שום רצון לעזור לך יותר.

תוםשפר

New member
תראה אין לי בעיה לקנות דברים, באמת!

אבל אין לי דרך להגיע למקומות שמוכרים ספרים כאלו! אם אני יבקש טרמפ אז הורי ישאלו למה ומה אני יגיד כשאחזור עם ספר שכתוב עליו "כישוף"?!?! הייתי קורא באינטרנט שעות על גבי שעות אבל למרות שהאנגלית שלי ברמה גבוה הקריאה באנגלית מקשה את ההבנה של החומר! הייתי קונה ממישהו בכיף אבל הורי היו חושדים...... תבינו הורי חסרי אמונה באופן מוחלט, אני לא יודע מה תהיי התגובה שלהם אם הם היו יודעים.... זה ממש מניעה של הליכה בדת/דרך חיים אחרת.......

RainBird

New member
עצה מעומק ליבי תראה, שיטות ללימוד מאגיה הן מגוונות אבל נוקשות. השיטה האידיאלית היא למצוא מורה, אבל רוב המורים שאני מכיר לא ילמדו אנשים מתחת לגיל 18 (ויש גם בעייתיות חוקית עם זה מכיוון שזה עוסק במערכת אמונות אישית זה יכול בקלות ליפול תחת המרת דתו של קטין, דבר שעונשו מאסר בארץ) מה שגם האישיות לא עוצבה לחלוטין בגילאים האלו, והרגשות יכולים לסחוף את האנרגיה בצורה מאוד לא נעימה. השיטה השנייה שחלק חושבים שהיא פחות מומלצת היא מספרים. הספרים נותנים את הידע וההנחיה ואתה מבצע את התרגילים. החיסרון? שאין לך אף אחד לשאול שאלות, וזה בעייתי כי אתה צריך למצוא את התשובות בעצמך, או להתעייץ במכשפים שאינם המורים שלך ושעשויים לתת בצורה כבדה את ראיית עולמם. ללמוד מאגיה מהאינטרנט ומכמה מאמרים זה בלתי אפשרי, אני מתנצל. גם אם תיפול בטעות על כל האתרים הטובים ביותר בנושא, זה עדיין לא יחליף את ספרי הלימוד הנחוצים כ"כ בגלל שיש בספרים שלבים ובאתרים לא כ"כ. מאמר מתקדם על קבלה מתערבב עם וויקה 101, חוסר ביקורת איכות עלולה ללמד אותך שוויקה זה בעצם מאגיה ושטויות אחרות שעשויות למלא לך את הראש. חכה כמה שנים, אם עדיין תרצה אותנו, אנחנו כאן. ארדן.

gwizard

New member
זה לא קשור לקניית דברים, אלא לגישה

מצידי אל תקנה בחיים שלך ספר, אבל אני כן מצפה ממישהו שלומד מאגיה להתאמץ ולהיות מסוגל להקריב למען הלמידה. כאשר יש רצון - יש דרך. כאשר אין רצון - יש תירוצים. ובנימה קצת יותר בוגרת ואחראית....אם אתה כל כך חושש מתגובת הוריך אז אולי כדאי שתשאל אותם ? או לחילופין, כמו שארדן הציע, תחכה כמה שנים ?

למעלה