~_~
העונה השלישית **לא** מתרחשת בעתיד של העונה השנייה. מה קשה להבין בזה? העונה השנייה קיימת בעונה השלישית בתור סדרת טלויזיה ולא בתור מציאות שקרתה. אמנם אני לא יודעת הכל על העונה השלישית, אבל בזה אני די בטוחה. ~_~ moving on... (הה, אני אוהבת את השיר הזה *-*) העונה פשוט לא הגיעה עדיין לערוץ 1 ובגלל זה הוא לא משדר אותה. אני מניחה שכשהיא תסתים בפוקס קידס, ערוץ 1 ישדר אותה והם ימשיכו לשדר אותה לסירוגין, כמו שהיה עם העונות הקודמות (אין לי מידע על זה, בכל מקרה, זאת רק השערה). אממ.. תודה זאת לא המילה המתאימה לספויילר הזה על החברה של יאמאקי. ~_~ אני כבר ידעתי את זה, אבל תזהיר לפני שאתה אומר כאלה דברים.. היית פשוט יכול להגיד שיאמאקי חושב שדיג´ימונים הם רעים. ואם אתה לא מבין מה לא בסדר בזה.. אני מצטערת, אבל אני לא יכולה לעזור לך. (בחיי, אתה מתחיל להזכיר לי את האנשים שמתנגדים לדיג´ימונים בפיק The Outcast.) אוקיי, לגבי העתיד שאתה כל הזמן מזכיר.. גם אני לא מתה על הרעיון שלכולם יש דיג´ימונים (ובכלל, יש הרבה דברים ב´עתיד´ הזה שהייתי מעדיפה שלא יהיו.. עד כדי כך שאני פשוט מתעלמת ממנו לגמרי...). אבל ככה זה. אתה מוזמן להתעלם גם אם אתה רוצה, יש מספיק אנשים שעושים את זה ^_^ ... מותר לכתוב בפורומים ישראלים באנגלית. זאת קהילה של אוהבי דיג´ימון ישראלים, אני לא מבינה למה שיהיה אסור לכתוב באנגלית.. לא נראה לי שיש מישהו כאן שלא יודע לקרוא אנגלית. (או שיש לך בעייה עם ה-moving on שרשמתי קודם?) בכל מקרה, התכוונתי שמכיוון שרשמת משהו לגבי הגייה, זה יהיה יותר ברור אם תוכל לרשום את זה באנגלית כדי שאני אבין למה אתה מתכוון ומה ההבדל. אלא אם כן אתה מעדיף לנקד את זה, אבל אני באמת לא רואה טעם ~_~ יש כל מני שערים דיגיטליים בעולם, אחד מהם זה השער בהייטון ויו, ואחד אחר זה השער במחנה הקיץ שדרכו נכנסו הילדים בפעם הראשונה לעולם הדיגיטלי. יש עוד כאלה בעולם (אחרת אין דרך שבה הדיג´יגורלים האחרים בעולם היו יכולים לקבל את הדיג´ימונים שלהם...). השער שדרכו הם יצאו בסוף העונה הראשונה... כנראה אז רק השער הזה היה פתוח ואחרים לא. לאחר מכן, לא מוסבר איך, גם שערים אחרים התחילו להיפתח. לגבי מה שג´נאי אמר, לדעתי לא כדאי להסתמך על הדיבוב בכאלה נושאים... אלא אם כן אתה יודע מה הוא אמר בגרסה היפנית, ולפי מיטב ידיעתי אין דרך לומר שערים ברבים ביפנית אלא אם כן רוצים להדגיש את העובדה שזה יותר מאחד, אל תניח הנחות שמבוססות על מילה אחת בדיבוב.