שאלות

הוספה על ההודעה של טלי

The Outcast זה פיק שמספר על מה שקורה כאשר דיג´ימונים מתחילים להגיע לכדור הארץ בכמויות (התוצאה תהיה שלכל אחד יהיה שותף כמו בסוף העונה השנייה) אבל קארי מתחילה לזהור שוב כמו בעונה הראשונה. חושבים שהדיג´ימונים עשו לה את זה. ויש כל מיני תנועות אנטי דיג´ימוניות שפשוט מרביצים לכל מי שיש לו דיג´ימון או שאוהד דיג´ימון. זה מה שאתה מזכיר לנו

הלדין

New member
טוב

אני כתבתי בעברית ולכן תמהתי שאת אומרת שהאנגלית שלי לא ברורה. מנין לך עד כמה האנגלית שלי לא ברורה אם מעולם לא כתבתי באנגלית באינטרנט? לא. התכוונתי שהשער הדיגיטלי הוא פורטל בדומה ל-"תפוז" ומה שהדיג´יגורלים קוראים לו "שערים" הוא השלוחות שלו. מצד שני, אם הדבר סותר את הקו הרשמי... העונה השלישית היא קו זמן חלופי לעולם של העונה הראשונה והשנייה כשם שהעונה הרביעית היא קו זמן חלופי כנ"ל. נסכם את זה ככה. בינתיים אני אמתין עד שערוץ 1 יחליט לשדר את העונה השלישית.

star_female

New member
לא אמרתי

שהאמגלית שלך לא ברורה. ... זה בלתי אפשרי שלא כתבת באנגלית באינטרנט, בגלל שכשאתה כותב כתובות של אתרים זה כבר באנגלית. אולי התכוונת לזה שלא כתבת בפורומים באנגלית. אני לא מבינה אם זה עיקרון או משהו, אבל whatever... אל תכתוב ואני אמשיך לא להבין למה אתה מתכוון ^^ (ד"א, השאלה היתה על ההבדל בין "ראנאמון" ל"רנאמון". אני עדיין לא מוצאת שום הבדל חוץ מזה שהראשון כתוב עם א´ אחרי ה-ר´.) קו זמן חלופי, מציאות אחרת.. כל עוד אנחנו מתכוונים לאותו דבר (שזה- שתי העונות - אדוונצ´רס וטיימרס - לא מתקיימות ביחד) זה לא משנה איך קוראים לזה.

יאקומו

New member
בטח שהעונה השנייה הייתה **במציאות**

העונה השניייה הייתה **במציאות**! פשוט בסוף רואים שטי.קיי עשה מזה סיפור! הוא כאילו כתב את סיפור חייו, ואז החליטו לעשות את כל מה שרואים בטיימרס! (תוכניות, קלפים, שעשועונים...

ash 1

New member
את טועה

העונה השניה היא לאחר 4 שנים מהעונה הראשונה והעונה השלישית היא כאילו "במציאות" ושם העונה ה1 וה2 הם תוכניות טלוויזיה הספר שטיקיי כתב בסוף עונה2 הוא לא סיפור דימיוני זה היה ספר זיכרונות הספר שהוא כתב מבוסס על ההרפתקאות שהוא עבר בתור ילד עונה1-תוכנית טלוויזיה לעונה ה3 עונה2-לאחר 4 שנים של העונה ה1 עדיין תוכנית טלוויזיה בעונה ה3 עונה3-כאילו "במציאות" עונה4-לאיודע אבל ניראה לי שזה כמו העונה ה1וה2 אבל עם היסטוריה שונה כלומר--- יש עולם אמיתי ודיגיטלי אבל אין את הדיג´יגורלים וכול ההיסטוריה של העולמות הישתנתה

star_female

New member
דרך אגב...

גם בפרונטייר הם נקראים דיג´יגורלים. או יותר נכון, Chosen Chirldren. בכלל, היא הרבה יותר דומה לאדוונצ´רס מטיימרס.

עוד אחת

New member
שמתי לב בעונה השניה...

שמרגע שקן הפסיק להיות שליט דיג´ימון הקול שלו השתנה, עד שנדמה לי שדיבבו אותו בשתי התקופות שני אנשים שונים. למה זה? למה אין לו את אותו קול?

Morphia

New member
זה אותו בנאדם

אבל הוא מעוות את הקול כשהוא שליט דיג´ימון, ואחר כך הוא השתמש פחות או יותר בקול הרגיל שלו...

mbarsh

New member
למה שינו לקן את הקול

זה נכון בגלל שקן נהיה טוב החלטנו ללכת על קול של ילד נורמאלי(עמוס שוב דרך אגב) ולא רשע מטורף (עמי מנדלמן) שהיה קצת זקן לתפקיד ילד טוב הבמאית

pokegirl

New member
ידעתי!!! ידעתי!!!!!!!!

שי, ידעתי שזה לא יכול להיות שזה עוזי המעוות שלא יודע לשיר!!!!!!! ידעתי שתקוותי היא לא לשווא!!!!!!!!!!!!! *רצה ערומה ברחבי הבית*

עוד אחת

New member
ומה שאני עוד לא מבינה

זה למה ברגע שהוא הפסיק להיות שליט דיג´ימון ה-IQ שלו ירד מ-250 לפחות ממידת הנעליים שלי (עכשיו הוא אינטליגנטי קצת פחות מדייויס).

Goggle Girl

New member
>< בלי bashing!

רגע רגע רגע, אני יודעת שדייויס הוא לא איזי (בייחוד לא בגירסא המתורגמת) אבל זה לא אומר שהוא מטומטם! אנא, כמעריצת דייויס (לא רואים מהניק החדש?
) אני לא אומרת שהוא גאון, אבל למה להעליב?!?!?!

יאקומו

New member
גם אני מאוד אוהבת את דיוויס!

גם אני אוהבת את דיוויס, ובכל זאת, עם כל הכבוד, לא להעליב אותו! אומנם הוא דיי שוויצר/שחצן/יהיר, אבל הוא גם נורא שטותי/מצחיק/חמוד! אני מתה עליו! איך שהוא מדבר על/אל קארי! (כאילו גם כשהוא מדבר איתה וגם כשהוא מדבר עליה, למי שלא הבין...) הוא כל-כך... מטורלל! (עכשיו אני מבינה למה הוא אח של ג´ון!)

עוד אחת

New member
גם אני נמנית עם מעריצי דיוויס!

יש לנו אישיות דומה, לפחות כך אני מקווה. אף-פעם לא אהבתי איך שיורדים עליו. אבל הוא פשוט לא גאון(לא שאני כזאת...)!

הלדין

New member
ביטחון עצמי

האיי.קיו. שלו לא היה כל כך גבוה מלכתחילה והוא עדיין גבוה יותר מזה של דייויס אבל ההבדל הוא ששליט דיג´ימון היה בעל אגו בגודל פלנטה בעוד לקן יש אגו בגודל כדור בייסבול. הבעיה היא שברגע שקן התגבר על נבג האופל שלו הוא גם וויתר על עמוד השדרה שלו. קן פשוט מתקשה להתרכז מרוב ייסורי הנפש המטופשים שלו אבל הוא עדיין פוטנציאלית נבון יותר מדייויס.

Digi Lista

New member
דיוויס התותח!

כמו שציינתי בעבר אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש(זה לא נגמר...)אוהבת את דיוויס- הוא מצחיק, הוא חמוד, הוא יודע לאהוב(כשמדובר באקרי...), הוא זה שהציל אותם מהאשליות והוא פשוט אדיר! אישית לא אכפת לי באיזה גודל האיי.קיו שלו כי מה שחשוב זה לא רק מי שחכם מבחינה לימודית נניח אלא גם חוכמה פנימית, נכון לדיוויס אין בדיוק שפע של חוכמה פנימית אבל העובדה היא שהוא הציל אותם כמה וכמה פעמים, והירידות שלו על טיקיי בכלל אדירות(מצטערת לפגוע במעריצים אבל טיקיי מעצבן אותי),למעשה דיוויס וקן הכי שווים לדעתי בעונה השנייה(שבאופן אישי היא לא הכי מוצלחת לדעתי)...בכלל אם כבר מדברים אז אני אוהבת אופי כמו של טאי ,דיוויס וטאקויה(עונה4) כי לפעמים גם אני כזאת קריזיונרית(אם כי אני מנסה לשלוט בזה)לדעתי חוץ מטקאטו שדיי הורס את תדמית ילד המשקפת(אבל הוא חמוד,להירגע)אין כמו ילדי המשקפת...וכמובן כמו הזאבים הבודדים(קוג´י, ריקה, קן ומאט...)...

למעלה