שאלות !

aradori

New member
רגע רגע - לא הבנתי:

מ***** - לא מפגרת* - לא מטומטמ - לא מניאקי - לא מוזרה* - לא ? * אורי רץ במעגלים כי הוא מתחיל ללמוד מחר ב-8:00 ובמקום לישון הוא מתעסק בשטויות *

Veggie John

New member
מגעילה! מסריחה! מעוותת!

*ג´ון מצטרפת למירוץ המטורף כתוצאה מחיפוש קדחני אחר נעליים הולמות לרונלד מקדונלד הארור*

דורון ק

New member
יאללה חידון!

מה כוונת אלון כשהוא רושם מ*****? פגישת יעוץ חינם עם דיאטנית מז*************** לזוכים!

ולמי אתה מתכוון?

דיאטנית מזורביקסטנוחבסקה? כי זה ממש רחוק ואין לי כוח לנסוע עד לשם. למען האמת, לא ממש ספרתי את כמות הכוכביות שעשיתי (בפעם הקודמת, הפעם התאמתי את מספר האותיות למספר הכוכביות של דורון) אבל התשובות של ג´ון טובות למדי. *ליקוק*

דורון ק

New member
כן!לזורביקסטנוחבסקה...

מושבן של הדיאטניות ה******* וה*******!דווקא די נחמד לרשום מילים @#$% עם כוכביות.

האפשרות הראשונה שלך היא ...

נכונה. ניתן לכתוב את המילה עם י´ אחת. או להטות אותה למשקל מקוטלת ואז היא בהחלט שש אותיות.

girlcott

New member
מטופשת- ללא ספק.

(נו אלון- תסכים איתי! זה הכי מתאים וזו גם המילה האולטימטיבית) היי לכולן, אני רוני. יש כאלו שיכירו בי כחברה של טלי-מנהלת הפורום- אבל, אני גם אדם בפני עצמי מעבר לזה. מבטיחה. טלי מציקה לי זה זמן רב להיכנס לפורום--אז הנה אני. פורום חמוד יש לכן כאן. להת בהמשך אני מניחה, רוני. (ההודעה מתייחסת לשני המינים כאחד)

Gal-Mo0D

New member
אז את רוני המפורסמת...

(הודעה זו עומדת להכיל התחנפות למנהלת הפורום!) תשמרי טוב טוב על טלי, ממש אוצר יש לך שם! (רק אל תכיני לה כדורי שוקולד, כי אז יש סכנה שהיא תשמין ! [בפיקניק שהיה היא לא נתנה לאף אחד לאכול אותם!]).

Neta558

New member
רוני רוני רוני רוני! ../images/Emo13.gif

מטופשת? לא התכוונת, מטונפת?
אדם בפני עצמך? ברצינות? אז איך את מסבירה את כניסתך לפורום? האם באמת היה כאן רצון חופשי, או רצון חופשי נוסח טלי? אבל מה זה משנה, עכשיו משנכנסת, נמשיך להטריד אותך בהודעות, סקרים, מאמרים, מסרים, עדכונים שבועיים, מפגשים, טוזיגים (פיקניקים...), שירים, ריקודי סמבה סוערים עד אור הבוקר, צ´אטים סוערים לא פחות, ריצות מטורפות של אלון סביב עצמו ושאר ירקות (אבל רק ירקות!) לא תוכלי להתחמק מאיתנו! נה הא הא הא הא! *חיוך מרושע* *חיוך מרושע נעלם* *ההבנה מכה בנטע* *פרצוף מפוחד ומבועת להחריד* *קופצת מהמקום בריצה מטורפת, מנסה להתחמק מהתגובה* לא ביס...לא ביס... אה כן, ברוכה הבאה וכאלה, קבלי
!

rastotman

New member
או קיי!!

-דרך אגב, אני בת- הדיאטנית הזאת באמת מטומטמת- לפני שהגעתי אליה אכלתי *המון* טחינה מלאה, ואפילו הכנתי את עצמי נפשית ללהתחיל לאכול את העיסת דבש וטחינה גולמית שאבא שלי היה אוכל פעם, אבל גברת דיאטנית אמרה לי שעד אני אוכל את כל הסידן שאני צריכה אני אקבל צורה של טחינה אז הפסקתי. אוף- בגלל הדיאטנית הזאת כבר הספקתי לשתות הרבה יותר מדי חלב סויה שאני ממש שונאת. רררר...
.

דורון ק

New member
סידן וטופו

הסידן הוא המינרל המצוי ביותר בגוף. הסידן נמצא בשפע בצמחים,מקורות לסידן כוללים:טחינה(מלאה!),עלים ירוקים,מולסה,שקדים,חלק מהפירות היבשים,כרוב בוק-צ´וי,תאנים מיובשות,ברוקולי,חמניות,חלק מהקטניות ועוד. וכן-גם טופו שהוכן עם סידן מהווה מקור מצוין למינרל,חלב הסויה לכשעצמו אינו מהווה מקור טוב לסידן אלא אם הוא מועשר בו,קטניית הסויה עצמה מהווה מקור לא רע לסידן גם כן. אכן ברזל לא ניספג בצורה טובה בנוכחות גבוהה של סידן אך אין זה אומר שאסור לשלב מינרלים אלו באותה ארוחה-בכל זאת במידה וזאת המלצת הדיאטנית על פי נתונייך-תדבקי בהמלצתה. התצרוכת היומית המומלצת לסידן היא כ-1000 מיליגרם לאנשים בוגרים אבל זאת ההמלצה לאוכלי בשר-טבעונים כנראה צריכים הרבה פחות על מנת לשמור על מאזן סידן חיובי. בקשר למולטי-ויטמין-אני לא יודע אם יש לך צורך בו או לא אך במידה שאת מתכוונת ליטול מולטי-ויטמין תבדקי כי אין בו רכיבים מן החי-לרוב המוחלט של המולטים יש רכיבים שלא מתאימים לטבעונים. בקשר לנושא של סידן,אוסטאופרוזיס וחלב-זה נושא מאוד שנוי במחלוקת-אכן המחקר שערכו וולטר ווילט וחבריו מהארוארד-Am J Publ Health 1997;87:992-7הראה כי נשים ששתו שלוש כוסות של חלב פרה ליום היו בסיכון מוגבר לאוסטאופרוזיס לעומת נשים ששתו חלב לעיתים רחוקות-ישנם עוד כמה ממצאים התומכים בטענה על קשר שלילי של חלב הפרה ומוצריו על בריאות העצם אך כפי שציינתי הנושא מסובך ושנוי במחלוקת.

כן אבל

נפט זה לא מחיות שהרגו בשביל המטרה הזו, אלא זה נוצר עם הזמן, לא על ידי האדם. ככה שזה לא הרג, זה רק גועל. אבל בכלל, לאטקס לא עשוי מגומי שמפיקים מצמחים?? ואז מה הקשר לנפט? ואם כן יש קשר, אם ככה יש פה אנשים שלא מתמשים בפלסטיק? אז איך הם מתשמשים במחשב?????

אז בקונדומים אין בעיה זה כל הקטע

ממה שאני מבין לא מתעללים בחיות זאת פשוט חיה שמתה , ויש קשר לגומי קונדום עשוי מגומי גומי עשוי מנפט ושוב אולי אני טועה אני לא הכי חכם בעולם ולא מתיימר להיות

guruyaya

New member
מדובר בחומר אחר ששחכתי את שמו

שמשמש מרכיב בקונדום. להזכירכם - קונדום לא מורכב רק מגומי, אלא מחומרים נוספים.

guruyaya

New member
משהו שמתחיל בב´ ואח"כ נ´

בקצב הזה, תהיה תשובה עוד שלושה ימים.

monkilita

New member
דיון בעמוד השלישי של הפורום

שמסביר הכל ושם גם התחיל כל העניין.. אז תגשו לראות איך עושים לינק לשירשור? נשגב מבינתי. אשמח לקבל תשובה..

תודה :)

והקישור הוא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=301&msgid=7986614 ולכל מי שלא ניסה...אז קונדומי אוונטי (נו או איך שלא קוראים להם) הרבה יותר טובים ממילא מהרגילים מלאטקס....גם לגבר (מרגיש יותר אמיתי) וגם לאשה (לא מייבש ולא משפשף)...רק מה....המחייייייר (50-60 ש"ח ל-5 קונדומים!!!!!).

למעלה