שאלות !

המדריך לאיך עושים קישור

בסוף ההודעה יש אפשרות להוספת קישור , כתוב שם כתובות אינטרנט נלוות ...מוחקים את הHTTP מהמקום של הכתובת שמים את הכתובת של ההודעה (לוחצים על העיגול הקטן שליד ההודעה והכתובת של ההודעה נראה , זה פותח את ההודעה כהודעה נפרדת )העתק הדבק ויש כתובת

monkilita

New member
תודה ../images/Emo140.gif

העניין עם ה HTTP היה ברור זו רק הנקודה שנעלמה מעיני... תודה על ההבהרה

דורון ק

New member
נו...

אז תדגימי!
בהצלחה!

דורון ק

New member
ואלו היו 60 שניות על @#*)_

מידע מרתק! והנה חברה שמוכרת קונדומים של לייטקס וכל מיני-עכשיו שם מוצהר שהוא מתאים לטבעונים-זאת אומרת ללא קזאין וחומרים אחרים מן החי-מדברים שם על כך שהוא אף נבחר ל"המצאת המוצר הטבעוני" הטוב ביותר לשנת 99...עד כדי כך... אני נותן את הקישור לאתר. עכשיו ילדים-נכנסתי לאתר וממש אין לכם מה לחפש שם-ישנם אתרים עם הרבה יותר תמונות,סרטים והרדקור מזה-שם כמעט אין תמונות-אז אין בשביל מה להקליק...
והאתר(למבוגרים בלבד)-"קונדומי"(כן כן-זה השם).

guruyaya

New member
דבש

הלינק הזה יחכים אותך ואת כולנו. נ.ב. טיכעונים שאינם אוכלים דבש הם באמת מאד נדירים, נדמה לי שאפילו בין חברי הפורום מדובר במיעוט (ראה סקר פורום זכויות בע"ח).

Neta558

New member
אנחנו לא נדירים בכלל!!!!!!!

כמעט כל הטבעונים שאני מכירה אינם צורכים דבש! אני גאה לקחת מעט מהקרדיט על המנעות אנשים אלה מדבש! (לנדנד משתלם לפעמים) בין חברי הפורום שהצביעו עד עתה בסקר בנוכחי, ישנם 17 טבעונים שאינם אוכלים דבש, לעומת 7 שכן אוכלים דבש. אני אציין שהסקר אינו מייצג (בלה בלה הערות שת]פוז חייבים לכתוב), אבל מדובר בהפרש דיי גדול. בקיצור-דבש הוא לא טבעוני! בהה לכם!

aradori

New member
אין שום-דבר רע../images/Emo70.gif נהפוכו!

דבש הוא נהדר! גם ביצי-תרנגולות! וגם חלב פרה! החלב הוא תמיסה מזינה מאוד לעגל הרך וחיוני להתפתחותו התקינה. הביצים הם הפלטפורמה בתוכה (בשאיפה) מתבצעת ההפרייה ולמעשה משמשת כמפעל קטן לייצור אפרוחים! הדבש הוא מוצר חשוב מאוד שמייצרות הדבורים לצורך אחסון מזון לימי החורף הקשים. בכל הנ"ל אין שום רע! כולם מופלאים! אין להם גם שום קשר לבני-אדם - והם ממש לא מיועדים לשימושו. סולידריות טבעונית! אם אני לא טועה, הדבורים התפתחו אבולוציונית מצרעות (חיות טורפות). הדבורים התפתחו להיות טבעוניות והן מזינות עצמן מצוף ומאבקת פרחים. נו, אז אני שואל אותך... לא מגיע להם קצת סולידריות והזדהות?
טיפ: יש מוצר חביב שנקרא "סילאן". דבש-תמרים. בכל פעם שחשקה נפשך בדבש - קח לך סילאן. ממש לא הבדל גדול. אז מה אכפת לך להשאיר את הדבש לדבורים? קטן עליך.... בראש השנה הבא - תפוח בסילאן.

Veggie John

New member
אורי יקירי!

בכל פעם שאני קוראת את אחת ההודעות שלך אני חווה התרוננות-רוח שכזו

אוי ואי

אני מכיר משהו שקוראים לה סילאן (וחשבתי שירדנו מהקטע של לאכול בני-אדם
) בכל מקרה, אולי הדבש לא נוצר לשימושנו, אבל כנ"ל לגבי סויה. דרך אגב, מאוד הצחיק אותי לקרא שהכורנים הורגים דובים שלא יתקרבו לדבש! (לא, לא הצחיק אותי שהורגים דובים, אלא פשוט אין דובים בארץ)

guruyaya

New member
עכשיו, אתה צריך לענות על עוד שאלה:

האם ניתן לבשל עם הדבש הזה (נניח - לעשות ממנו עוגת דבש), וכמה הוא מועיל לגרון (דבש אורגינל - מאאאד)? יאיא

aradori

New member
מבול של תגובות: ../images/Emo124.gif

אני, כמובן - אשיב לכולם: ג´ון יקירתי, You R 2 kind
מתוקה מדבש. אסף - לגבי ידידתך: למזלך, דבש-תמרים לא "אוכלים" אלא מלקקים. נראה שאחרי ככלות הכל, לא צפויות בעיות מיוחדות עם סילאן היקרה. וגם תגובה ליאיר - 1) אני מניח שאפשר להכין עוגת-דבש מסילאן. סילאן זה לא איזה תחליף ביזארי -זה בסך-הכל דבש-תמרים. אני לא יודע אם זה יוצא טעים. אבל אני אשמח אם תדווח לכולנו איך יצא...
2) לגבי "כמה הוא מועיל לגרון". אין לי מושג. אני טבעוני. אנחנו לא חולים.

מעניין...

"אין לי מושג. אני טבעוני. אנחנו לא חולים." אני אולי לא טבעוני, אבל אני באמת אוכל רק מזון בריא כבר שנים.. ואני באמת כמעט לא חולה... סטארט-אפ..(??)

guruyaya

New member
מישהו יודע למה

אף אחד לא הגה רעיון איך להפיק דבש מפרחים, ללא עזרת העוקצות הקטנות. הרי בסה"כ מדובר בתהליך כימי של הפקת צוף מפרחים, לא חייב להיות משהו מסובך במיוחד. יאיא

chomed

New member
דוקא ניסו

אבל לדבורים יש פטנטים שאנחנו לא מצליחים לחקות. כל מיני אנזימים ושיטות שאנו לא בקיאים בכולן. אז כן, זה הליך מסובך מדי לבני האדם. מתי כבר נלמד שאנחנו לא יכולים לעשות הכל לבד וזקוקים לעזרה מדי פעם (כן, אפשר לאכול דברים אחרים ולהשאר בחיים)

למעלה