שאלות :

THEchosen1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo8.gif

ובקשר לתשובות שלי רנה וזינה וגבי רק כחברות טובות .. בקשר לזינה וארס אין לי בעיה איתם או בלעדיהם

ברודי

New member
אבל מההתחלה אמרתי.

"הם"
אמרו לי. חוץ מזה שמזה לדעת באופן מדויק, מה זה סיפור היסטוריוני? זה..סידרה. שכשהמצלמה נסגרת מותר לך להמציא ולדמיין מה שאתה רוצה. אני בחרתי -לדעת- שיש בינהם משו. הכוונה שאינלי ספק בכלל.. זה משעשע אותי לחשוב את זה ומה לעשות שאני באמת מאמינה בזה? אין כאן הוכחות יש סיפור ויש סאבטקסט. מתחת לפני ה..טקסט מתחבאות רמיזות ואני בחרתי להתייחס אליהם. אין צורך לייחס כ"כ הרבה רגשות שליליים לדעה שלי שני. זה לא שמה שאני אומרת קדוש או משו.

shanyz

New member
ברודי../images/Emo24.gif

מצטערת אם זה יצא לי תוקפני:) מה זאת אומרת "הם" אמרו לי...לא הבנתי למה את מתכוונת.. ממ.. זה מה שאני אומרת, שכאילו לדעתך הן נאהבות, כי את מסיקה את המסקנות שלך...אבל זה לא משהו חד משמעי..כאילו זה לא כמו זינה וארס שרואים ויודעים שהם נאהבים.. כי זינה וגבי לא יודעים, כל אחד מפרש את זה שונה- וזה ם מה שיפה.. אין לי בעיה שתחשבי ככה, ממש לא:) פשוט- את אמרת שאת יודעת שהן נאהבות כאילו שזו עובדה חד משמעית, אבל זו לא.. זו רק הדעה שלך.. הבנת מה אני התכוונתי? בכל מקרה- מצטערת אם תקפתי

ברודי

New member
שני../images/Emo4.gif

בעע..! הייתה לי תשובה ארוכה ונחמדה אבל אין לי כוח. תיראי- זה ברור לי שהן זוג ואני לא צריכה את האישור מהכותבים בשביל זה. אולי הם לא עשו את זה ברור לעין כ"כ. אבל מבחינתי זה מה שקורה שם. אז לא יודעת תקראי לזה איך שתירצי מצידי תגידי שזאת הדעה שלי. זאת באמת הדעה שלי רק שאני מאמינה בדעה שלי וחושבת שהיא נכונה נקודה מה שהופך אותה לעובדה שלי
. ולא לעובדה שלך
.

shanyz

New member
אמאלהההה

למה את ככה כותבת?
מה כבר אמרתי.. מה הקטע בתוכנית הזאת? כל אחד רואה דברים אחרים. את רואה אותן זוג ואני רואה אותן לא זוג. נקודה. אין פה בכלל מה להתווכח.. אני רק אמרתי שאין לך הוכחה שאומרת לכל העולם (לא רק לך) שהן זוג.. את רואה אותן זוג אבל זה לא הופך אותן זוג 100%. בגלל זה זה נקרא הדעה שלך! ואת לא צריכה ככה לתקוף.. אמרתי לך סליחה והסברתי לך יפה..!!!!!!!!!!!!!

ברודי

New member
אבל אבל אבל...

אני לא תקפתי
פשוט אין הרבה מה להסביר פה.. דעה.. עובדה.. אני רואה אותם 100% זוג. זה עובדה בשבילי זה מה שניסיתי להסביר לך. די בואי נפסיק את זה.

shanyz

New member
אוקי נכון

את החלטת בשבילך שזו עובדה. אבל זו לא עובדה שבקיץ חם. מבינה? זו עובדה שאת החלטת עליה. לא עובדה שקיימת באופן כללי. טוב עזבי.. באמת די.. יאלה צ'או!

gabrielle

New member
זה לא נכון שני.

אני לא סאברית אבל תאמיני לי שכמו שזינה וארס מתנשקים ככה גם גבי וזינה ורואים את זה.... דוגמא: תני לי סיבה לנשיקה ב- The Quest בעונה השניה? או לנשיקה בפין? או לנשיקה בטבעת? אני בתור... אהמ.. גביפרית יכולה למצוא לך סיבות... אבל תכלס- אפשר להגיד את אותו הדבר גם לגבי זינה וארס... זה הכל. בנוגע לשאלות... 1) רנה. 2) * לא עונה *. וברוכה הבאה לחדשה

shmez

New member
אני אסכים...

אני יודעת שאני פה רק 5 דק' בערך אבל ברודי צודקת!!!! יש סאסטקסט ועל זה בדיוק הוא מרמז!!! וזה גם מדובר ברעיונות שלהם וכאלה...

shanyz

New member
ממ...

אני לא חושבת ככה.. אוקי, יש סאבטקסט...הוא מרמז על דברים.. אבל לא תמיד כל מה שמרמז זה גם נכון.. תראי, יכול להיות שאני ראיתי רמז שמשהו קורה בין איב לוירג'יל.. אז מה? זה הופך אותם עכשיו לנאהבים כי אני ראיתי רמז? חלק מהתוכנית זה שמנסים לרמוז שיש ביניהן משהו.. אבל אף פעם לא אמרו שאופן מדוייק, רק רומזים.. ובגלל שאין הוכחות חותכות אי אפשר להגיד בוודאות שהן נאהבות..

shmez

New member
יכול להיות...

אבל ,איך שאני רואה את זה...יש סיבה לחשדות..אני לא חושדת..אני יודעת.. כמו ברודי..זה מה שאנחנו רוצות להאמין בו... ד"א..ברודי? מה קורה ב-2.6? חוץ מהבגרות במתמטיקה???

shanyz

New member
אוקי..

יש חדשות.. ויש סיבה מוצדקת גם לכל אלה שכן בוחרים להאמין שהן נאהבות.. כי הרמזים ברורים מאוד.. אבל אנשים כמוני, שאוהבים את זינה עם ארס, מתעלמים מהרמיזות ואלה שאוהבים אותם ביחד, מתייחסים לרמזים באופן מאוד ברור וחשוב.. :) אין בזה שום דבר רע.. אני רק אומרת את דעתי..

shmez

New member
אל תקחי את זה ככה..

אני לא תוקפת ואני לא חושבת שגם ברודי תוקפת.. זה נכון..כל אחד מאמין למה שהוא רוצה להאמין
.. חח... וחץ מזה סבבה..אבל למה את אוהבת את זה ביניהם.. אני שונאת את ארס...!

shanyz

New member
שששששששששששששש

אל תדברו ככה על ארס! כאילו- זו הדעה שלכן, אין בעיה.. אבל.. לא להשמיץ את ארס.. וירדן- הצב בין ארס וזינה וגבריאל וזינה שונה לחלוטין.. בין ארס לזינה את יכולה בודאות לראות שהם נאהבים.. תראי את אמפיפוליס תחת מצור ואיטרנל בונד והשיבה הביתה ויש עוד הרבה פרקים אין לי פשוט זמן עכשיו לכתוב כי יש לי מגן במתמטיקה ואני חייבת ללכת! בקיצור- הרומן בין ארס לזינה הרבה יותר ברור, בולט ומדוייק מאשר בין גבי וזינה. זה לא אומר שאין בין גבי וזינה, אבל זה אומר שאין לכך הוכחות חותרות! זזתי!! צ'אוו:)

Dafi the Mighty

New member
נו די

הרי כל הויכוח הזה מיותר, באמת. שני, את חושבת ככה והן חושבות אחרת. אין פה מה להתווכח, הן רואות את זה ככה ואת רואה את זה אחרת. אין לך מה להגיד להן "איך אתן יודעות? איך לזה הוכחות!" זה פשוט משהו שהן חושבות. אין משהו שתגידי שישנה את זה. כמו שהם יכולות להגיד שזינה וארס זה בזבוז זמן- זה ישנה את הדיעה שלך על זינה וארס? לא. כי ככה את חושבת וככה הן. את לא יכולה או אמורה לשנות את הדיעה שלהן על הנושא... חחח, מקווה ש"הן" לא נעלבו מזה שאני מתייחסת אליכן ככה
ושני, תאמיני לי שגם יש הרבה רמזים נגד זה שזינה וארס זוג. אפילו אני לא בטוחה שהם באמת היו פעם יחד (אולי בעבר שלהם) אבל עכשיו אני לא חושבת שהם ככה. אבל זה לא משנה את העובדה שאני חושבת שזה צריך להיות ככה. זהו נראה לי.

shanyz

New member
דפי

הויכוח באמת מיותר.. מה שניסיתי להגיד זה לא לשנות להן את הדעה שגבי וזינה לא ביחד.. לא ולא.. מה שניסיתי בסך הכל להגיד זה שאי אפשר להגיד בודאות שהן נאהבות אפשר לחשוב ככה, ובצדק!! אבל אי אפשר להגיד שזה נכון באופן חד משמעי.. לא משנה, לא ממש אכפת לי כאילו אם הן זוג או לא..זה לא כזה משנה לי.. כל אחד יחשוב מה שבא לו.. בקשר לזינה וארס.. אני גם לא ידועת אם בעבר בעבר הם היו זוג.. אבל אפשר לראות בזמן ההווה הם כן, עובדה כל הפרקים שהם מתנשקים וכמעט עושים דברים (אפילו אם זה רק תחבולות מצד זינה
) למה את חושבת שעכשיו הם לא נאהבים? אולי אני מתבלבלת, לא התכוונתי שהם זוג, התכוונתי שכאילו קורים ביניהם דברים, מין סטוצים כאלה.. זה נראה נאהבים לא? אני חושבת שהם צריכים להיות ביחד, ולדעתי (דעתי) הם כן אוהבים אחת את השני (זינה לא מודעת לזה באופן גלוי כמוהו). אבל זה לא חשוב כרגע עזבו אין לי כוח לדבר על זה. מה כבר אמרנוו.. הן חושבות שגבי וזינה נאהבות (כלומר ניהלו רומן??) ואני חושבת שזינה וארס זהווווווווווו סוף סיפוררררררררררררררררררררררררררררר ביי:)

Dafi the Mighty

New member
אני מבינה

אבל צריך לגלות פחות קטנוניות בנושא. אי אפשר בכל פעם שמישהי תגיד שזינה וגבריאל יחד מבחינתה (זה לא ניהול רומן, אלא פשוט זוג לכל דבר) שהיא לא יכולה להגיד את זה. תאמיני לי, עשיתי את זה פעם. זה פשוט לא שווה את זה. אנשים חושבים מה שהם חושבים, אין סיבה להיות קטנוניים ולהגיד להם "אתם לא יכולים להגיד ככה כי זה לא הוכח בוודאות". לא יעצבן אותך אם יגידו לך כל פעם שתגידי "זינה וארס יחד" תקבלי תגובה של "מה פתאום, כל העונה החמישית הזאת זה היה משחק של זינה. היא שונאת אותו"? זה יעצבן, תאמיני לי
יום טוב!

למעלה