שאלות :

*זינה*

New member
דיי נמאס!!!

נמאס כבר מהויכוח הזה, ואז כל אחד חייב להוסיף שבאמת יש היבטים שונים לתכנית ולכל אחד הדיעה שלו וזה... חלאס! אנחנו יודעים את כל זה!!! כמה פעמים עוד אפשר לחזור על זה?!

*זינה*

New member
ועוד משהו...

דפי – מצטערת שזה יצא כאילו תגובה למה שאת אמרת, זאת הודעה לכולם...

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo24.gif

לרגע נבהלתי

THEchosen1

New member
יאא.....

אני מתה על השיר של דניאל בדינגפילדד... and though my heart is by your sideeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ברודי

New member
נכון מדהים????

אני חולה עליו!!! אני כבר באמצע סירטון עם השיר זה פשוט דרש את זה בלחץ!!! (בשביל זה הקטע מהליקון שחיפשתי) אבל לימודים והכול..אני עדיין תקועה באמצע... ובינכה זה ישקול איזה מיליון מגה בסוף. אני אפילו המלצתי עליו איפשהוא פה לפני יחסית הרבה זמן.

gabrielle

New member
ואוווו סרטון על השיר הזה../images/Emo99.gif

* מחכה בקוצר רוח * * מתרגשת * מרגש.

Dafi the Mighty

New member
ובכן

1) לוסי 2) זינה וארס לא היה 3 מתישהו? או שזה באשמת תמר שגרמה לי לחשוב שיש 3?

THEchosen1

New member
../images/Emo58.gif זהירותתתתתתתתת

שלא יתנפלו עלייך ... נה נה נה ... בננה צהובה אוי למה תמיד האייקונים באים הצידה ולא במקום שאני מסמנת????

Ma E

New member
זינה וגבריאל לדעתי נאהבות כנסו.. :)

נכון היה את הפרק במצרים!? שזינה היתה צריכה להיות קלאופטרה!? אז שהיא התנשקה ותחרמנה עם הרומאי ההוא גבריאל ראתה אותם מהצד וראיתן איך היא הסתכלה !? וראו עליה שהיא התחרמנה מזה!!:) וזינה מתנשקת עם ארס כל פעם בשביל שישעשה מה שהיא רוצה גבריאל כבר עושה בלי קשר מה שהיא רוצה:) כי גבבריאל לא תבגוד בה!! אז למה סתם!? (כי זה יפה!!) ואממממ גםםם שכחתי.. אהההההה היו הרבה פעמים שגבי שמעה שזינה הייתה עם מישהו והיא התעצבנה!! או משהו כזה

THEchosen1

New member
אוי .. איזה דיון פתחת ..

על בליינד יהיו פה ריבים ... פוז פוז פוז... תפוז ? אוייי מה עושים שרון .. אין אייקון של תפוז

gabrielle

New member
* נאנחת *

שוב פעם הדיון הזה... הנוגע לפרק " אנתוני וקליאופטרה "- לא חושבת שגבריאל התחרמנה לראות את זינה משחקת עם אנתוני... היא פשוט היתה בשוק מזה לחלוטין וזה מסביר את הפרצוף... ( ד"א למישהי יש את השיר היפה שמתנגן ברקע בזמן הקטע הזה ? ) וגם לא הייתי אומרת שגבריאל עושה מה שזינה רוצה הן פשוט חברות וחברות ממלאות את הבקשות אחת של השניה . ומתי גבי שמעה שזינה היתה עם מישהו והתעצבנה? לאלא תזכירי לי כי באמת שאני לא יודעת...

לי יש את השיר הזה../images/Emo13.gif

איפשהו... אני אחפש, וכשאני אמצא <וכשאני לא אהיה עסוקה> אני אשלח לך... שיר מעולה...

shiri_b

New member
מדהים אותי, לכולכן נמאס מהויכוח

אבל אתן בכל זאת תענו... תראו אני לא הסכמתי עם המוווווווון דברים שנכתבו פה אבל לא כל פעם שאני לא מסכימה אני אתחיל את הויכוח מחדש. היא חושבת ככה שתחשוב ככה את חושבת ככה תחשבי ככה. אף אחד לא מכריח אותכן לשנות את הדעה. אתן כל הזמן אומרות "די עם הויכוח..... אבל בלה בלה"

למעלה