שאלות

rolan

New member
דווקא נורא אהבתי

את הכינוי שהדבקת לעצמך - זינה אולי תחליפי ניק
תשאלי את עלמה ויערית מה זה ז'ינה....

עלמה 3

New member
גמני , מאד מאד אהבתי , זינה הלוחמת

וז'ינה - זאת יפה וחיננית...
וגם זינה הנסיכה הלוחמת יפיפיה........ יאללללללללה שחר, זינה מתאים ביותר

כן,

אני באמת אוהבת את בנו של בן זוגי עוד אין לנו ילדים ביולוגיים אך אני מאמינה כי לא תהיה אפליה מפני שלא אוכל להרשות לעצמי אחרי מה שאני עברתי.

יש לי אהבה והיא מנצחת

בוקר טוב גילה בוקר טוב לכולם, הפעם ברשותכם אחבוש את כובעו של המורכב. ובכן מנשואי הראשונים יש לי בת שאצה רצה לה לגיל 19 .יש בי אהבה עמוקה לביתי ,ללא סייג ללא תיחום , עד אין קץ. היא קסם של נערה והדבר היחידי ש"מצער" אותי היא העובדה שהיא גדלה לי מהר מידי ובנסיבות היותה גם בשרות צה"ל גורמת לי לראותה מעט מידי – לטעמי. לזוגתי שתחייה בן ובת בוגרים ,יש בינינו קשר נהדר שמ' הייתה בחו"ל התגעגתי ,שנפרדה מחברה הייתי אתה בעצב , שסיימה קורס קצינות עמדתי דומע עם כל המשפחה , ושא' קיבל צל"ש הייתי גאה וכשאשתו הייתה בבדיקת אולטרסאונד נכחתי [טוב ,בין היתר זה בגלל היות החבר שלי הרופא ]. מה הם מרגישים כלפי .... דברים שאמרו במסיבת יום ההולדת ה - 50 שלי [ שאגב הם היו שותפים פעילים בהכנתה] העידו יותר מכל , ולא אפרט. וזוגתי שתחייה וביתי האור של חיי בריקוד מתמיד של מערכת יחסים תוך כבוד הדדי , ברגישות ובחום ונגיעה בנושאים שאינם מענינו של אבא [ועפ"י ההתלחשויות נראה שיש כאלה ] מזוגיותי העכשווית יש לי נכד ...... בשבילו אני "סבא יוסי" הרבה נחת ,הנאה כיף ו... עם רגעים כואבים [שהפספוס תולש לי שערות מהחזה....] יוסי

oehhe

New member
יוסי, תמשיך ככה

ואל תיתן לנכד להתרגל למרוט לך שערות, זה לא יגמר בחזה, ראה הוזהרת. oehhe אוחחחחחחחחחח כואב

פרח 11

New member
../images/Emo6.gif מזכיר לי שערות בחזה

זה התחביב של הבן שלי. הוא רק רואה את אביו בלי חולצה, ישר הוא מגיע למקום הרגיש הזה נקרא שערות בחזה ועושה לו מריטת שיער יותר טוב משעווה.

שאלה שצריך לשאול את אישתו של....

הגרוש שלי.... וזה באמת מעניין, אם זו באמת אהבה או צביעות... אני רק מקווה שהילד שלי יקבל יחס מאבא שלו כמו עכשיו גם כשיהיו לו ילדים מהאישה החדשה שלו... מתפללת שהגרוש לא יזניח אותו בגללה.

עלמה 3

New member
יש לך כאן תגובות כנות מאישתו של...

אני לא יכולה לקרוא לזה צביעות.... ואין תחליף לאהבת אם, אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא...

rolan

New member
פילוסופיה או מציאות../images/Emo35.gif...

אפשר להתפלסף על המושג אהבה, כל היום... יש לפנינו מציאות - ילדי הזוגיות העכשווית שלנו, אלה החיים איתנו, או אלה הבאים לביקורים. אצלנו - אצל אוהי ואצלי, ילדיו באים לביקורים, קצרצרים ולא קבועים. אני יכולה לומר, שיש לי חיבה עמוקה אליהם, אם אידרש אעשה למענם, כפי שהייתי עושה למען בנותיי. אין לי מושג אם אני אוהבת אותם, זה בכלל לא חשוב. החשוב הוא - מערכת היחסים הטובה בינינו, שבנויה על כבוד, הערכה, סימפטיה, אמפטיה ועוד דברים שנוח וטוב איתם. אוהי, להבדיל ממני, חי עם הסייחה יומיום, מטפל בה כמוני, פוגש את השבלולית מדי שבת כשמגיעה מהצבא ואף מקפל את כביסתה... מה הוא חושב
.... תשאלו אותו...

bflygirl

New member
צריך להפנות את השאלה לאשתו של אבי

אבל אפשר לאמר שעם השנים והזמן בסוף היא למדה לקבל אותי לפני שבאמת אוהבים את הילדים של... חשוב קודם ללמוד לקבל אותם אם אין קבלה גם אין אהבה

עלמה 3

New member
דפ', אמרת משהו מאד חשוב, ../images/Emo45.gif

את צודקת - חשוב ללמוד לקבל, וכשיש קבלה יש אהבה. וברוכה הבאה , לצל קורתנו

בונוסית

New member
מקשה בשאלה../images/Emo2.gif

למה למה למה כול כך קשה לנו לאהוב אותם??? את הילדים של בן זוגנו. אנו משתמשים במילה חיבה, יכולת נתינה, סובלנות, הבנה.... אבל את המילה אהבה, שכול כך קל לנו להגיד לאחרים, לאחינים שלנו, לבן המקסים של החברה שלנו, לתינוק המתוק של השכנה .... למה אנחנו יכולים "למות" על האחינים שלנו ולחנוק מאהבה ילדים של חברים ולא את הילדים של בני זוגנו???

מורכב

New member
בונוסית יקרה

קחי את כל הילדים החמודים האלו של השכנה, של האחות, של החברה ותכניסי אותם אליך הביתה לגור ואז נראה כמה זמו יהיה הבן של החברה מקסים כמה זמן תחנקי מאהבה את האחינים זה שונה לגמרי שונה הילדים של אחרים שאין לך כל אחריות עליהם מלבד לראות אותם

gila411

New member
אולי בגלל

שאיפה שהוא בראש מנקרת המחשבה שהילדה שלו היא פרי האהבה של הבן זוג וגרושתו אולי בגלל שבתור אישתו אני רואה מהצד כמה הוא אוהב ומעריץ את הבת שלו ובאיזשהו מקום אני מקנאה אולי בגלל שאני מרגישה כל שבת שנייה זנוחה מצד הבעל אולי בגלל שכל זמן פנוי שלו מוקדש לבת שלו: מחשבות מה ואיך לעשות לה יותר קל וטוב מצד אחד והתנצחויות בלתי פוסקות עם הגרושה מהצד השני , כשכל הזמן הזה היה אמור להיות מוקדש לבניית המשפחה החדשה אולי בגלל הקושי של כולנו בגלל המצב בו אנו שרויים אולי אני נשמעת ילדה קטנה ומפונקת אבל ככה אני מרגישה ועם זאת מה שנאמר כאן על נאמנות דאגה וכו תמיד יהיה מיושם מצידי בשבילה

אני מסכימה איתך בהחלט...

הקינאה... היא זו שגורמת לנו, להתחרות... וכן, להתגונן מילד קטן, שבסה"כ מקבל את אבא שלו מס' שעות מעטות בחודש. אך אנו חייבים לזכור, איך שהוא מתנהג עם ילדיו, כך הוא התנהג עם ילדינו, בפרט עם ילדים משותפים... זה המדד, לדעת אם לקחת אדם או <אין לי אפילו מושג מתאים לגבר שזונח את ילדיו מקשר קודם>.

אני לא יכולה לענות על השאלה

מפני שכן קל לי לאהוב את בנו של בן זוגי. כשהוא מתנהג בצורה מסויימת אני משווה את ההתנהגות הזו לצורה בה אני התנהגתי כשהייתי במצבו למרות שיהיה ביננו הפרש של שנים. דברים שהוא עושה, בין אם הם טובים או לא אני מקבלת בהבנה. כמובן שאני מאוד אוהבת את האהבה והחיבה שהוא מרעיף עלי שכחתי גם רצון להראות לי כל מיני דברים ובקשת עזרה בדברים פעוטים ואני גם מקבלת את החלקים הפחות נעימים מפני שאני יודעת שני דברים. א.כפי שהוא מתנהג אלי, כך הוא גם היה יכול להתנהג לאימו הביולוגית. ב.כשאני עשיתי את הדברים הללו ולנוכח הצורה בה החיובי מתבטא אצלו אני יודעת שזה לא נעשה מתוך כוונה רעה אם כי מפני שהוא ילד. ונכון שלא תמיד קל להבין את הדברים הללו אך למזלי ואולי לרעתי עקב זאת שחוויתי על בשרי גם התנהגות וגם תוצאה של מעשי אני יודעת כיצד להתמודד ומרגישה שיש לי הרבה יותר כלים מאדם שבא ממשפחה בה המקשה הזו של הורים יחד לא התפרקה כמובן שאין לי כאן כוונה לפגוע באף חבר פורום מפני שהורים גרושים לאו דווקא יגרמו לאדם שנמצא בקשר עם אדם שילדיו הם אינם שלו ידע איך להתמודד. בקיצור, אני מתכוונת לכך שעקב חוויותי אני מרגישה שהיום, אני יודעת כיצד להתמודד ולהגיב בצורה הטובה ביותר לפי דעתי כלפי הבונבון.

pikov

New member
את מתחתנת עם גבר שהוא גם אב

ככל שתצרי קשרים טובים יותר עם ילדיו כך נישואייך יהיו מוצלחים יותר. ככל שמערכת היחסים שלך עם הילדים תהיה קלוקלת, הדבר ישפיע על יחסייך עם בעלך. אולי המילה אהבת אם לא מתאימה אבל צריכה להיות הרבה אמפטיה, סימפטיה, פירגון ונכונות לקבלם כמות שהם, תוך שאת זוכרת תמיד שהם ילדיו של בעלך.

החתולית

New member
אני מן הסתם אאלץ לחכות

עד שאוכל לענות על השאלה הזאת, או בעצם על חלקה :) היות שבן זוגי הוא רווק, אין לו ילדים. תני לי שנה וקצת, גילה, ונדע גם מה ההבדל בין יחסו לילדון שלי לילד/ה המשותף שלנו :)

למעלה