שאלות

ליזי38

New member
רק עכשיו ראיתי

מלבד רגש הרחמים על ביתו של בן זוגי אין אני מרגישה אליה דבר פשוט מאחר ואין בנינו קשר כלשהוא, דווקא בתחילה רציתי להעניק לה כל מה שביכולתי לתת. בן זוגי מתייחס לילדי כאילו היו שלו לטוב ולרע, כשצריך חיבוק, נשיקה הוא שם וכשצריך לכעוס ולנזוף הוא שם. המשותף-עדיין קטן ואני לא רואה שהוא מעדיף אותו על הגדולים אבל...... כשיגדל ימים יגידו.

מרגנית2

New member
לגילה

צריך בגרות מסוימת כדי להתיחס שווה לילד שאינו שלך. אני באמת אוהבת את בתו. וגם היא קשורה אלי. יש ביננו משהו חם וקבלה הדדית. מעולם לא עלה על דעתי לקנא כאשר הוא עם בתו. ברור לי שזה הכי חשוב. הילד הביולוגי קודם לקשר עם בן זוג.

הילד הביולוגי קודם לקשר?!

מצטערת. אני פשוט לא מצליחה להבין את ההקשר. את משווה בין הקשר שיש בין הורה לילד, לבין הקשר שיש בין אדם לבן-זוגו? אני בהחלט לא מסכימה שהילד הביולוגי קודם לקשר עם בן הזוג, כמו שאני לא מסכימה שצריך לא ליצור קשרים רומנטיים בגלל ילדים, וכמו שאני לא מסכימה שצריך תמיד, תמיד לשים את צרכי הילדים לפני שלנו. ומצד שני, אני לגמרי מסכימה שאין מה להעלב מזה שבן הזוג רוצה לבלות זמן עם ילדיו, במיוחד ילדיו שאינם חיים איתו, אפילו אם זה "על חשבון" הזמן לבד עם בן הזוג השני. יש שביל זהב בדברים האלה, אבל קשה למצוא אותו. מה שבטוח הוא שבן זוג שמנסה להפריע לבן זוגו להתראות עם הילדים, לא עושה טוב לאף אחת ממערכות היחסים האלו. (שוב אני נחרצת באי ההסכמה... אני מקווה שהנחרצות לא מפריעה לאף אחד. כזאת אני.)

למעלה