שאלת היום שלי (קצת כבדה....)

שרונס

New member
למה זה לא העלה את ההודעה למעלה?../images/Emo12.gif

מק

shelycat

New member
כדי שהודעה תעלה....

היא צריכה להיות בת יותר מ 72 שעות ושבגוף ההודעה יהיו לפחות 10 תוים למשל בניסיון ההקפצה האחרון שלך הכנת בגוף ההודעה 9 תוים.

dorlim

New member
אני דיברתי.....

ציינתי במפורש שדורון מאד ישמח אם אני אפרנס והוא יגדל את הילדים .... ולעצם העניין - אני משוכנעת שגידול ילדים זה תהליך משותף של שני בני הזוג, שבו כל אחד תורם בהתאם ליכולתו ובסיכומו של דבר הילד מקבל את צרכיו משני ההורים. מאחר ושנינו, כאמור, מתכוונים לנהל משפחה וקריירה במקביל ולשלב בין השנים אין ספק שנצטרך למצוא שביל שיאפשר לשנינו להתפתח מבחינה מקצועית ועדיין להשקיע במשפחה. איך עושים את זה
לאף אחד אין מתכון לניהול חיי משפחה ועבודה... צריך לצלול ולנסות - רק נסיון וטעיה יובילו כל זוג, לדעתי, למציאת שביל הזהב שלהם. ברור שבהתחלה זה נראה קשה ומסובך, אבל כמעט כל ההתחלות קשות ואני בטוחה שכשמוצאים את הדרך, זה הופך לתהליך נעים, מקסים ומדהים שבו שני בני הזוג משקיעים במקביל הן בעצמם ובקריירה שלהם והן בילדיהם, במשפחתיות ובזוגיות (אסור לשכוח להשקיע בזוגיות כשבאים הילדים!!!)

הילית*

New member
גם אני דיברתי על חלוקה בין בני הזוג

בהחלט שנינו מתכוונים לקחת חלק משמעותי בגידול הילדים

dili

New member
זה עדיין יכול לקרות...

אני חייבת לומר שבעלי כמעט לא עזר לי בגידול הילד מסיבה מאוד פשוטה, הוא פשוט לא היה קשור אליו! אני זו שסחבתי אותו 9 חודשים, הרגשתי בעיטות והייתי קשורה יותר לעובר שגדל בתוכי ובאופן טבעי כשהוא נולד הרגשתי קשורה. בעלי היה מנותק, היה לו קשה להתחבר אל התינוק, זה לא היה טבעי עבורו כמו שלי. רק כשהילד התחיל לקשקש ולדבר, אז בעלי גילה יותר עניין והיום, כשהילד בן שנתיים וקצת היחסים ביניהם מדהימים! הוא יכול לשבת ולדבר עם הילד וזה מה שהיה חסר לו כדי להרגיש שייך. אני מגדלת את הילד במשרה מלאה ובעלי עובד, זה נבע בין היתר מחוסר התקשורת שלו אל הילד, אבל היום הוא מכין לו אוכל, מלביש אותו אחרי האמבטיה, משחק איתו ועוד... אבל עדיין יש דברים שהוא לא עושה, כמו לקלח את הילד, להשכיב אותו לישון ואלה דברים שהוא לא עושה כי הוא לא רוצה! יש לו את האפשרות, הוא נמצא בבית בזמן הזה, אבל הוא מעדיף להשאיר את התפקיד הזה לי! יש גם אבות כאלה!

shelycat

New member
הקפצה למען שרון../images/Emo8.gif

כדי שהודעה תעלה היא צריכה להיות בת יותר מ 72 שעות ושבגוף ההודעה יהיו לפחות 10 תוים למשל בניסיון ההקפצה האחרון שלך הכנת בגוף ההודעה 9 תוים. בכל אופן ההודעה זו רק באה לבדוק משהו.

תוכי

New member
אמהות וקריירה

בהחלט יכול להיות ביחד אומנם לא קריירה חבל על הזמן על בטוח שאני יעבוד גם אמא שלי עבדה וגידלה אותי וגם אח"כ כשהאחים שלי נולדו היא התחילה לעבוד אחרי כמה חודשים

למעלה