שאלת התעניינות לבעלי טאבלטים שלא לומר סקר...

YosMan1

New member
נקסוס 7 (2012) משמש בעיקר לצפייה בסרטים בחדר

כושר. מאד מוצלח בתפקידו זה.
לעיתים משמש לגלישה ופייסבוק מול הטלויזיה. לא הרבה.
זהו פחות או יותר.

z1george

Member
מנהל
מתבייש לומר, לא מתחבר לקונספציה

יש בבית אייפד2 ושני טבלטים סיניים "7 (ממש הגיעו מסין בדואר) מהסוג היותר טוב
השימוש שלי בהם הוא אפסי . לא נוח להסתובב בבית , לא נוח לשים בכיס,
לא נוח להחזיק ביד אחת , עוד פחות לכתוב הודעות.
אני לא מוצא בהם שום יתרון על פני הסמארטפוןשרובם אתרים ובלוגים טקסטואליים, טוויטר וכו'.
אנחנו עם עידן פלוס בלבד, בבית . וכן , אני מודע לזה שאפשר לצרוך את תכנים בחינם ברשת .
פסולת היא פסולת, גם אם היא בחינם...

metrocard

New member
אמרתי שאנחנו מקבלים את כולם

כבר כתבתי, טאבלט בעיני לא צריכים. טאבלט רוצים.
הוא מכשיר הרבה פחות הכרחי ממחשב, ובאותו סולם של הכרחיות הוא משתרך מאחור גם מאחורי השחנבונים למיניהם.
היתרון הוא אחד בעיני וזה השילוב של גודל המסך עם יכולת הניידות. מכיר את השריר הזה בין הגבות שמורגש אחרי שימוש ממושך שעיקרו קריאת מאמרים בשחנבון ? אז בטאבלט הוא מתנוון.
יותר נוח לשקוע ב THE VERGE או בבלוג האהוב עליך, לקרוע את האספלט ב NEED FOR SPEED, לבהות בזרם הבבל"ט האינסופי בפייסבוק או לצפות בתעלולי החתולים ביוטיוב במסך שהוא קצת יותר גדול מהסמארטפון ושוקל לא יותר מה"7 ימים" של הסופ"ש.
נוחות זה כל העניין. ונוחות היא עניין סובייקטיבי לחלוטין.אם מספיק נוח לך עם השחנבון, גם אני לא רואה צורך מעבר לכך...

אגב, יש לך המלצה על סיני 7 ראוי ? אני מחפש משהו לאימי בעיקר לצורכי קריאת ספרים באפליקצית קינדל, וקצת מיילים עם התמונות של הנכדים בתקציב של עד 500.

z1george

Member
מנהל
חצי המלצה

הטאבלטים היו של חברת Pipo דגם S1 pro. ארבעה ליבות , שני מצלמות גרועות, מסך חד ובהיר, רזולוציה 1024x600 , סוללה 3200. הפלסטיק בגב, נסבל בהחלט , שחור מט.
אנדרואיד 4.2 עברית out of the box.
הם עלו 89$, כל אחד.
למה חצי המלצה? כי אחד משניהם הלך אחרי 3 חודשים. הפסיק להטעין.
אני לא מתבייש לבקש אחריות יצרן. אבל הם בסין. כתבתי מייל לשירות לקוחות עם סרטון של הבעייה. הם נתנו כתובת לשלוח. שלחתי, אין לי מה להפסיד. הם עוד לא לקחו מהדואר. אבל אמורים לתקן או להחליף או לתת זיכוי.
הם מנסים להיות בסדר לדעתי. המרחק והזמן משלוח לא אשמתם.
מנסה לחשוב אם תייר סיני היה קונה טאבלט בארץ ופונה במייל לקרביץ , נניח , שהמכשיר לא מטעין אחרי 3 חודשים...

BobboVilla

New member
שאלה - ניסית להטעין מחיבור USB?

אצלי גם כן טאבלט סיני הפסיק להטעין מהמטען הרגיל, אבל עדיין היה אפשר להטעין דרך חיבור USB.

da^Lord

New member
הטבלט שלי מלא במשחקים

אבל אני משחק רק בקאנדי קראש.
לפעמים כשאין כוח להדליק מחשב ורוצים לגלוש בפייסבוק בלי לבזבז את הסוללה של הנייד שלי, אז גולש לפייסבוק בנקסוס 7 2013 שלי..
שימוש נוסף ,לשמוע שירים מ jungo

אבל כל זה כשאין כוח להדליק מחשב.
כשהמחשב דלוק אז הטבלט לרוב בצד.

motti261

New member
נקסוס 7 2013

קניתי אותו לפני כחודשיים ונהנה ממנו מאוד.
גולש איתו באינטרנט, יש כמה משחקים שקניתי, וגם התקנתי את אפליקציית קינדל ומתלבט אם לקנות את הספרים שאני רוצה בגרסת הקינדל או בגרסה המיושנת, זו עם הנייר והכריכה

ואם אתם מחפשים משחק כיפי לחלוטין, שהוא גם בחינם (כן, אפשר לזרז עניינים ולקנות מטבעות ודברים נוספים בכסף,אבל זה לא הכרח, אני מתקדם בו יפה בנתיים בלי לרכוש כלום), אז נסו את המשחק הזה, אני נהנה ממנו מאוד:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.pvz2_row

למעלה