שאלת מרצפן../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif
קניתי לאחרונה גליל של 1 ק"ג ALMOND PASTE בחנות הטעו אותי ואמרו שזה מרציפן. כשטעמתי בבית ,הבנתי שזה לא ממש מרציפן. בדקתי את הנושא. ומצאתי שיש מרציפן-שזה-77 אחוז סוכר,23 אחוז שקדים.ומתאים לקישוט. לגבי האלמונד פאסט מצאתי- שזה סוכר ושקדים ביחס שווה 1:1. ומתאים לאפיה. ושאלתי היא ? מה עושים עם אלמונד פאסט?למישהו יש מתכונים ? נראה לי שיש לדלל את התערובת. ומה באמת ההבדל? אשמח לעצתם של המומחים.
קניתי לאחרונה גליל של 1 ק"ג ALMOND PASTE בחנות הטעו אותי ואמרו שזה מרציפן. כשטעמתי בבית ,הבנתי שזה לא ממש מרציפן. בדקתי את הנושא. ומצאתי שיש מרציפן-שזה-77 אחוז סוכר,23 אחוז שקדים.ומתאים לקישוט. לגבי האלמונד פאסט מצאתי- שזה סוכר ושקדים ביחס שווה 1:1. ומתאים לאפיה. ושאלתי היא ? מה עושים עם אלמונד פאסט?למישהו יש מתכונים ? נראה לי שיש לדלל את התערובת. ומה באמת ההבדל? אשמח לעצתם של המומחים.