סליחה. מרוב מאמץ למצוא תרגום נאות
ל-mandelgries -כ "סולת שקדים" נשמטה לי הכמות. מאחר ונראה לי שהקהל היחיד לענין הו שתינו, לא אתפוס מקום הוסף ולא אעביר את המתכון המתוקן. לגבי עיסת מרציפן - תרגמתי מהספר, - שדפיו הסרוקים צורפו עלידי בהודעתי לע"ל. אם תפתחי, בודאי תוכלי לבדוק אותי מול המקור, הרי שחלק מהמונחים הם מובנים לכל. ב foodlover's companion כתוב, כי ההבדל בין מרציפן לalmond paste הוא במתיקות, ובהיותו יותר גס במרקמו - ז.א. השקדים גרוסים. גס יותר. אז נראה לי כי בתור אשפית שחזור, תוכלי לאלטר משהו. בהצלחה
ל-mandelgries -כ "סולת שקדים" נשמטה לי הכמות. מאחר ונראה לי שהקהל היחיד לענין הו שתינו, לא אתפוס מקום הוסף ולא אעביר את המתכון המתוקן. לגבי עיסת מרציפן - תרגמתי מהספר, - שדפיו הסרוקים צורפו עלידי בהודעתי לע"ל. אם תפתחי, בודאי תוכלי לבדוק אותי מול המקור, הרי שחלק מהמונחים הם מובנים לכל. ב foodlover's companion כתוב, כי ההבדל בין מרציפן לalmond paste הוא במתיקות, ובהיותו יותר גס במרקמו - ז.א. השקדים גרוסים. גס יותר. אז נראה לי כי בתור אשפית שחזור, תוכלי לאלטר משהו. בהצלחה