שאלת סקר ברשותכם

סווינג

New member
אספר בהזדמנות

iba90

New member
נתקלתי בשאלה הזאת...

אמרתי את האמת...ולא שמעתי ממנה יותר (הסקתי מזה שדיברתי עם שרלילה שקופצת ממיטה למיטה ומקווה שמישהו ישתמש בה גם מעבר)

not lonely

New member
אף פעם לא שאלו אותי את זה

וגם אני לא שאלתי.

הייתי סה"כ ב5 דייטים עם בנות שונות ואף פעם השאלה הזאת לא עלתה.
לא זוכר אם בכלל חשבתי לשאול את זה.

אני הייתי שואלת

בני זוג פוטנציאליים אני תמיד שואלת את השאלה הזאת.

לדעתי היא שאלה חשובה.
אותי לא שאלו עדיין.

אריאל362

New member
מספר את האמת פחות או יותר

אני בטח לא אמציא משהו שלא קרה, אבל משתדל לברוח מהנושא, להפוך אותו ללא רלוונטי

כן נתקלת בשאלה הכה אידיוטית הזאת

מצטערת אם אני חוזרת על התשובות שכתבו לך,עוד לא קראתי מה שענו.

מה שאני עונה לשאלה הזאת ומצליחה לפעמים להתחמק (ולפעמים לא)
אני אומרת שכרגע מעדיפה לא לדבר על אקסים/יות שהיו,לא חושבת שזה רלוונטי כרגע...ואז לפעמים הולך לי ולפעמים ממשיכים לחקור..ומצליחים "לעלות עליי"

חמוד1975

New member
בטח שנשאלתי

עניתי תמיד ומיד את האמת.
לחלק זה הפריע ולחלק ממש לא.
ואני לא חושב שזו חדירה לפרטיות. העבר הרומנטי (או העדרו) בהחלט מראה משהו על הבנאדם, על יחסו לזוגיות ונסיונו בחיים בזוגיות. יש כאלו שזה קריטי בשבילם, לאחרים, ממש לא.

חמוד1975

New member
תיקון קטן...

אוקיי, אז זו כן חדירה לפרטיות, אבל לגיטימית בעיני. כששני אנשים מגששים בדרך לקשר פוטנציאלי, הם חייבים לחדור קצת לפרטיות אחד של השני. זה נקרא "יצירת אינטימיות" וכבר אמרו את זה כאן לפני. אז יש דברים שאפשר לבחור לדחות את הדיון עליהם לשלב מתקדם יותר, אבל הסתרה וחוסר רצון לחלוק לא יובילו למקום טוב.

שאלה לגיטימית

אך מעצבנת... אני אישית מעדיפה לדחות את הדיון עליה. הנקודה היא שאני חושבת שאפשר לפספס את הבנאדם כששמים עליו תוית מההתחלה. אולי תכיר למשל הרבה בנות שיש להן הרבה ניסיון אבל הן לא מתאימות לך (ואז מה שווה הניסיון) ואולי תכיר מישהי בלי ניסיון ואז תראה שהיא ממש מתאימה לך? זאת הנקודה שאליה התכוונתי

אני לא בטוחה שהשאלה הזאת נשאלת על מנת

לבדוק כמה ניסיון יש לבן אדם.
בדר"כ שואלים שאלה כזאת כדי לבדוק ש"הכל בסדר", שיושב מולי מישהו "נורמלי" שהיה במערכת יחסית בעברו. יש אנשים שנוטים לחשוב שאם מישהו לא היה במערכת יחסים ארוכה אז משהו לא בסדר איתו. ויכול להיות שבאמת משהו לא בסדר; חרדה חברתית, ביטחון עצמי נמוך, חוסר יכולת ליצור קשרים חברתיים, חשש מפני המין השני וכו'. אבל כל אלה לא מעידים על כך שהבן אדם הזה לא יהיה בן זוג מדהים.
כמו שמי שיושב מולנו מרשה לעצמו לברור את התכונות שלנו שהוא מוכן לקבל ואת אלה שלא, גם אנחנו יכולים לומר לעצמנו שמי שמנסה לדחוק אותנו לאיזושהי פינה ולקטלג אותנו - פשוט לא מתאים לנו. כמו שכתבתי כבר, אנחנו עסוקים בלמצוא חן ובלהתאים את עצמנו לדרישות של הצד השני ובכלל לא חושבים לשניה שהבן זוג המושלם עבורנו הוא מי שיקבל אותנו כמו שאנחנו.

חמוד1975

New member
יפה כתבת!

כמו שכתבת, כל הדברים שלכאורה "לא בסדר" בהחלט לא מעידים שאותו אדם לא יהיה בן זוג מדהים, אבל הפונקציה "בן זוג" לא קיימת כפרט, לכן צריך גם מישהו בצד השני שיחיה עם תכונות אלו בשלום. לא כולם כאלו, וזה לגיטימי בעיני.
ולגבי המשפט האחרון- תמיד יישמתי אותו. מעולם לא ניסיתי להיות מישהו שאני לא. בתור חבר (לא בן זוג) גם קיבלתי על כך המון מחמאות. אז זה בטוח טוב להרגשה העצמית, אבל עד היום גם לא עזר ממש (נכון שיש עוד גורמים במשוואה).

אני

אני תמיד שואלת את השאלות ששאלו אותך.
לי זה כן חשוב.

עוד לא נשאלתי על השאלות הנל.

רגע, אז מה זה אומר עלייך

אם לך זה חשוב אצל אחרים, אז מה זה אומר עלייך אם אין לך ניסיון?

אבל עכשיו כשאני חושבת על זה- אולי בגלל שאת בחורה וגם בלי ניסיון/ניסיון מועט אז דווקא חשוב לך שלגבר כן יהיה ניסיון כדי שיהיה מי שיוביל?

עליי זה אומר שאני

תלית שכולה תכלת

כן נכון
מישהו צריך להוביל בסקס
ולמשהו כן צריך שיהיה ניסיון.

משל לבעלי מקצוע
ניקח טכנאי רכב, סטודנט שלומד טכנאות רכב
הוא תחת פיקוח של מורה שמלמד אותו
עד שהסטודנט נעשה מומחה.

תראי לך 2 סטודנטים שלמדו טכנאות רכב מ ספרים, לא היה להם שום אדם שילמד אותם
ואז פתאום הם באים
לתקן את האוטו שלך!

היית נותנת להם לתקן את המכונית שלך?!
אני לא.

ככה גם לא אתן את עצמי לידיים לא מוסמכות

חחח אולי מכונית צעצוע

הרגת אותי עם המשל, רק תשימי לב שדימית אישה ל...מכונית...

למעלה