שאלת סקר ברשותכם

מספר,

ולפעמים גם עולה שאלת המשך: "למה?"
וכאן יכולת היצירתיות שלכם צריכה לבוא לידי ביטוי

אני מניח שלחלק מהאנשים זה נראה מוזר שאנשים בסוף שנות ה-20/תחילת ה-30 היו בלי קשר רציני בימי חייהם, ולאנשים אחרים זה נראה הגיוני. פגשתי גם כאלו וגם כאלו...

היי אל תהיה ממורמר...

כי גם אותי שאלו את אותו הדבר (חרוז!)
שכחתי לצצין גם את השאלה המטומטת הזאת גם כן. אוףףףף איזה חופר זה לשאול את זה! כאילו, אם ידעתי למה אז הייתי יודעת בדיוק מה לשנות כאילו?! שונאאאאת שאנשים מעזים לשאול למה. מה הם מצפים שאענה?? שיש לי 3 עיניים, שאני שוקלת 120 ק"ג, שיש לי הפרעה נפשית או שאני אוהבת לחטט באף?? כאילו WTF??

ESPS

New member
עונה לגבי עצמי

אני לא אומר לאף אחד מה לעשות, אלא אומר על עצמי.

אני חושב שהימנעות מאמירת שקר- זה הדבר הכי טוב והכי יעיל.
ברגע שמתחילים עם שקרים, לא יוצאים מזה.

אם שואלים אותך שאלה שלא נעים לך לענות עליה- את יכולה להגיד שלא נוח לך לענות. זה לגיטימי מאוד.
לא חייבים לענות על כל שאלה.
השקר לא יקדם לך את הקשר לשום מקום. פאק באמינות- זו תכונה דוחה מאוד.
הקושי ביצירת קשרים, קיים ממילא... האמת בסוף תצא.

אין לי שום בעיה באמינות

אני אוהבת להיות כנה ושמכירים אותי כמו שאני, לא חושבת שאני צריכה להסתיר את מה שאני. כפועל יוצא תמיד אמרתי את האמת עד שהחלטתי לשנות גישה.
לי אישית זה מתאים כי אני באמת חושבת שלא חסר בי משהו מיוחד ואני יודעת שיש לי מה להציע, אז אני מעדיפה לצלוח את הנקודה הזאת, להמשיך משם (זה גם מוריד ממני את התחושה שבוחנים אותי ומחפשים מה לא בסדר כי לא הייתי בקשר רציני- וזה ידוע שמשפיע בהרבה מקרים) ואחר כך אם יתפתח משהו- להתוודות. אני ממש לא טיפוס שקרן.
לגבי זה שאמרת שהקושי ביצירת קשרים קיים ממילא- לא מסכימה עד הסוף, אני חושבת ש"השקר הלבן" הזה עוזר או לפחות מקל, אתה ניגש לזה עם פחות חששות (וכמובן שקר קל- לא להמציא מס' מערכות יחסים ארוכות וכאלה)

ESPS

New member
ולמה באמת לא היו לך קשרים?

לא חוקר אותך... אבל את נראית מאוד שלמה עם עצמך.

למה שלא תספרי את האמת וזהו ? או שפשוט תגידי "לא נוח לי לענות. לא מבינה למה זה חשוב".

שקר לבן - זה להימנע מהעלבה.

איתן eitan

New member
לעניות דעתי

שאלה אכן טיפשית
מה כני רכב שהוא שואל מי היה נהג ? כמה קילומטרים ?
ולמה אתה מוכר ?....
הנה אני מתאים טוב , לא , לא !
מה שהיה אולי עוד נדבר אם בכלל....

למעלה