שאלת קיטבג למפקדת

ע י ן

New member
אני עצובה , עצבנית ומבולבלת .../images/Emo10.gif

אני עצבנית ! הנה תשמעו סיפור ... השבוע כאמור נפטרה סבתי {אם אבי } , נסענו ללוויה , המון אנשים ...כל המשפחה המורחבת , הרחוקה והקרובה .. הבטתי באבי וראיתי עצב . בחיי שאפשר לראות עצב וכאב ...בשקט בשקט ראיתי לו את הכאב והצער. אבא שלי איש שקט וסולידי, נאה וטוב. ביומיום הוא מקושט בחיוך רחב וצחוק של מעשן....קול בס ...נעים הליכות , מעניין ...{סרטן} לא יודעת אם סיפרתי לכם כבר , הוא עזב את הבית לטובת מזכירתו כשהייתי בת 17, זה נשמע רע ...וזה רע . רק שהוא לא טיפוס פלרטטן , הוא איש משפחה , ואכן חי עמה 15 שנים . הם היו משפחה מורכבת , היא צעירה שפירקה משפחתה לטובתו ובאה עם שניי ילדיה הקטנים לקשר ואבי שעזב אישה ו4 ילדים והלך אחר ליבו. 15 שנים טובות ואוהבות היו להם , ונגמרו על רקע סכסוך כספי. אבי התעקש שהמוטבים הבלעדיים לכל רכושו {הוא היה בעל המאה מבינהם }יהיו ילדיו , כולל הבית שרכש ובו התגוררו - היא נעלבה מאוד... בתי משפט ועניינים ..הוא שילם סכום מאוד נכבד {ידועה בציבור ...} כדי שתניח לו ..במהלך שלוש שנים של מאבק בינהם - כמעט איבדנו את אבינו - היא חשפה ציפורניים והתגלתה כאדם רודף בצע לא ישר וכפוי טובה . היא עשתה כל שביכולתה למרר לו את החיים - והצליחה , והוא מפאת מעמדו , תפקידו ואופיו ...שתק. שתק וסבל נורא. הם נפרדו והוא סבל כפליים כי היה קשור אליה בכל ליבו ...לקח לו זמן להחלים מהפרידה... אבל כאמור , הוא לא טיפוס של "לבד" . ..פעם הכרתי בינו לבין חברה ...וזה הצליח להם . 3 שנים יחד , גרים ביחד , חיים נפלא ...אהבה בוגרת ואחראית. והנה למה אני עצבנית : המזכירה ניצלה את מותה של סבתי ..בכדי להראות לנו את פרצופה בלוויה {הפרצוף רק תירוץ למעשה היה חיוני ביותר להראות לכולם את החליפה החדשה של גוצ'י והנעליים של איב סאן לורן ...והתספורת הקצוצה החדשה...}אבא שלי איבד את אימו ובא לקבור אותה , חברתו האוהבת בג'ינס וטי שרט תומכת ומתרוצצת בין כולם עם מיים וטישו ..והיא- היא באה לצבוט לו עוד קצת בלב . איזו תעוזה . התחשק לי לגשת אליה ולומר לה : לכי מפה - אין לך מקום בתוכנו . התאפקתי והתפללתי שנוכחותה לא תגרום לו צער נוסף.עמדתי לצידו של אבי- כחיץ בשדה ראיה שלו מפניה ...עם גוש בגרון ... מרשעת שכמותה .היא הסבה מספיק נזק למשפחתנו ... סוף סוף היא איננה כבר 4 שנים - ועכשיו היא מנצלת אבל כדי לחזור ! - אישה רעה . יש לי רק בעיה אחת ...אני לא בטוחה שכל מה שאני מרגישה כלפיה זה באמת באשמתה ...אולי אני טעונה עדיין...עוד מגיל 17 20, 30 ...אולי לא מגיע לה ....אבל מה אני אעשה עם כל הקושי הזה ...? לו לא הייתה חוזרת כך ...היה לי יותר קל לשכוח ...לטאטא.. היום נסענו לנחם...ושמעתי שברוב חוצפתה היא הגיעה אתמול לנחם ! אלוהים , כמה בא לי לברר את מספר הטלפון שלה , לצלצל אליה ולומר : תודה שבאת ...דיברתי עם אחותי ואחיי והחלטנו להודיע לך שאנחנו כולנו מאוד מנוחמים ...גם אבא בסדר ואין צורך בביקור נוסף שלך ! אני מכירה אותה ...15 שנים אבא שלי היה בבעלותה...אני כל חוששת ששוב תעשה שימוש לרעה בנשיות שלה {השימוש היחידי שהיא יודעת לעשות בנשיותה ...}ותשבש לכולנו את החיים והשלווה שלנו... אני צריכה להירגע . יש לי הרגשה שרק אם ארגע אצליח להגיע להחלטה נבונה. איפה הסיגרית פלסטיק שלי לעזאזאל ?! מה אתם אומרים חברים ? עין. {הולכת לשבת בגינה עם כוס יין וסיגרייה<מפלסטיק>...בתקווה כנה להצליח להרגע ולהמיס את הגוש בגרון ...}

עין יקרה וסיגרית הפלסטיק

אני מזדהה איתך כי גם לי יש בפה אחת כזאת,אז תלעסי אותה חזק כדי לא להישבר וללכת על המקורית. ולעניין עצמו,זה בכלל לא משנה מהיכן הרגשות צצים, מאמש ? או מלפני 20 שנה? הם קיימים וזאת עובדה. הגוצי ונעלי הזהב אינם מסמלים את הזהב הפנימי....כולנו יודעים שחיצוניות מושקעת מכסה על פנימיות צולעת.....בעיקר לארועים שהם לא ממש תצוגת אופנה נטו. בקשר לברור פרטים אישיים על היפיפיה ,זה ממש לא בעיה...מסר אחד וצוות בלש גשש יצא לפעולה,באפס זמן........................רק תבקשי. בקשר לאביך ,אין ספק שהוא ברגע לא קל ואם יש לו מעט רגשות ליפיפיה הם יכולים להתפרץ בדיוק עכשיו,אבל אנחנו כבר יודעים שלאחרים אנחנו לא יכולים לנהל את החיים ובודאי לא לחיות אותם במקומם, אבל להזהיר ולפתוח עיניים זה כן,אני בעד שיחה טובה עם אביך.....(לא , לא אני
) עין יקרה קחי אויר ואם יש מקום לחשוש שאבא יעשה משהו לא שפוי ,דברי איתו. שבוע טוב

ח ד

New member
איזה צירוף מקרים!!!

מעניין, בדיוק גם אני הייתי בחצר, החצר השניה שלנו, עסוק באיזה עבודה לילית, ולא ידעתי שאת חצר ליידי, ועוד עצבנית ומבולבלת. אני מקווה שלא איכפת לך שאני מגיב לך כאן. את יודעת, מפליא אותי מה יש באישה הזו שאין באקסית שלי, באקס שלך, ובעוד כמה אנשים שעשו לך לא טוב בחיים. אין כמוך יודעת לסלוח, להתעלות ולהושיט יד לשלום. אין כמוך יודעת להבליג. למה דווקא במקרה של האישה הזו, מתעוררים רגשות כל כך עזים, שהסליחה והשיכחה אפילו לא מוזכרים בתור אפשרות. עוד מחשבה. לדעתי הכוח של האישה הזו להשפיע על אבא שלך כיום הוא מאוד קטן. מה שהיה - היה, ואני לא רואה סיכוי גדול שאביך, מאיפה שהוא עומד היום, יתפתה לחזור אליה, או לפעול בצורה כלשהי שתשרת את האישה הזו על חשבונו או חשבון יקיריו. אביך אדם ישר, אבל לא תמים. מה פירוש "היה בבעלותה"? "בחר לדבוק בה" - אני מבין. "נצמד אליה בכל כוחו" - אני מבין. אבל להציג את אביך בתור מי שהיה קניין שלה? למה את מתכוונת? הרי את הקניין הפיסי שלו אביך לא היה מוכן להעביר על שמה, והיה מוכן לפוצץ הכל ובלבד ש"המאה" לא תיפול לידיה. אז את אומרת שהוא עצמו היה קניין? באיזה מובן? ובאיזה מובן היא עלולה לחזור ולשלוט עליו? נראה לי שאם לאישה הזו יש היום כוח, כוחה היחידי הוא לשוב ולפתוח פצעים שטרם הגלידו באמת. פצעים פתוחים ושאלות שנותרו מאז ללא מענה: כן מגיע לה או לא מגיע לה? מה פה הרגשות שלך, ומה פה הרגשות של עוד נפגעים כמו אימך, אחייך ואחותך? אולי, אם תיבת הפנדורה כבר נפתחה, זו הזדמנות לאוורר אותה, לסדר אותה עד כמה שניתן, ואת שלא ניתן - להמשיך לקבור, כי מה נעשה, בחיים לא הכל פתור, אם כי צריך לשאוף. לסדר את הפנדורה - כדי שבהופעתה הבאה, זו תהיה סתם אישה רגילה, בת חמישים, לא אהובה במיוחד, ולא שנואה, וגם לא מפחידה, סתם חתיכה שפופה מהעבר, הרי כמה אנשים אנחנו מכירים, שהיו אי פעם חלק מהחיים שלנו, ישירות או בעקיפין, מרצון או מכורח, הנעימו לנו או ציערו אותנו, אבל היום כשאנחנו רואים אותם - הם סתם אנשים, קצת יותר שפופים ואפורי שיער, שרידים מאובקים של מאורעות עבר, עוד מוצגים במוזיאון חיינו? מה בהופעתה של האישה הזו עושה אותה כה חיונית ועזה, כולה ערוכה ומוכנה לגרום להיסטוריה לחזור על עצמה? שוב להפיל את אביך בפח קסמיה, ושוב להכאיב לו בשיפלות רוחה. למה היא לא דהויה ומאובקת, ונטולת עוקץ ומיובשת ומפוחלצת, כיאה לאנשים שהם לכל הדיעות חלק מעברנו הסגור והקבור, עומדים מאחורי דלתות זכוכית ששוב לא יפתחו? אלה מחשבותי לשעת לילה מאוחרת זו, מעניין מה חושבים שאר חברי הפורום. יקירתי, שיימס הגוש ויירגע, והגברת המגונדרת תחזור למדפה הטבעי במוזיאון חיינו. לילה טוב.

עלמה2

New member
עין, אין מקום להיות עצבנית......

אבל מעניין למה ? כל האקסיות למינהם, צריכות להראות את הגוצ'י והאיב סאן לורן......... וכל הפלסטיקה על הפרוף.... קורצות עין, נקרע להם התחת ..... עין, הרי את יודעת את זה ! זה מסכה וחיפוי על נפש עלובה ! אני לא מאמינה שאביך, אחרי מה שעבר איתה ונמצא במערכת יחסים כבר שלוש שנים, עם תומכת וכו'........... יבחר שוב לגעת בנוצץ ה- המתפוצץ
עין, אל תתני לה " כח" אפילו לא במחשבה או ברגש כלשהו כמו כעס..... הנה הוכחה - לבדידות ולמסכנות שלה, התלבשה והתיפיפה לכבוד... הפועת הבכורה? ד.אגב - מאיפה היא יודעת על ההלוויה ? קחי נשימה עמוקה........................ וכמו שחד אמר - המגונדרת תחזור למדף- תתמלא אבק, בדידות, עצב , מסכנות.. ותחפש את הארוע הבא....... ושיהיה רק שמחות.... יונה- הרגת אותי מצחוק
...... עם צוות גשש בלש.... יצא לפעולה ! אני מוכנה בהמתנה....... להוראות... אני מכירה את זה כל כך מקרוב.....האקסית רק מחפשת שיהיה איזה ארוע בכדי להראות את עצמה את הגוצי והתחת.... אחרת לי יש לה להראות, מסכנה. אבל, אני יודעת ומודעת לכל הפלסטיקה ועבודת החיפוי, ובכלל לא מכניסה את עצמי לתחרות הזאת מי נראה יותר טוב........ ואני בדר"כ, לא צריכה לעבוד קשה בשביל להראות טוב ..לובשרת את הג'ינס והטישרט ונראת - מיליון דולר! בקיצור עין, תעיפי , תעיפי אותה ממחשבותייך, היא לא שווה את זה ! שיהי יום נפלא
שבוע קסום
ובשורות טובות עלמה 123

*יערית

New member
עין../images/Emo39.gif

נכנסתי לתוך התמונה הזו שהצגת בתוך הלוויה...את יודעת אני כ"כ מכירה את עצמי ואת משפחתי....אף אחד מאיתנו לא היה נותן לה להכניס רגל לבית הקברות אבל לא באתי לזרות מלח על הפצעים....אז היא נתנה את ההצגה שלה עם הגוצ'י ועם הסאן לורן......SO? זה כואב....אבל היא רחוקה ממכם פיזית ונפשית, אביך אני מאמינה אחרי מה שעבר איתה חכם מספיק בכדי לא לטעות שוב.... מה לעשות יש אנשים רעים....חשוב מאוד לא לחזור על טעויות ואת שלך את יכולה לעשות בכך שתדחפי את היחד שלהם {שלו ושל חברתו} כמה שיותר קדימה אם יש ביכולתך לעשות כך....בכדי שההיא עם הגוצ'י לא תטפטף את נשיותה מחדש עליו....אם היא שלפה ציפורניים, תשלפי גם את לשמור על אביך כמה שיותר רחוק ממנה! וזה אפשרי! בינתיים שלא תדעו צער יותר.....

ע י ן

New member
נסיון 3 להקפצה....

נסיון שלישי להקפצת השרשור באמצעות תגובה ....

rolan

New member
עין ../images/Emo10.gif

כל כך כואב לקרוא את דבריך הכנים הכאב זועק ממש בכל שורה - קראתי גם את שאר הכתובים נדמה לי שכולם כאחד אומרים לך עיזבי גוצ'י שמוצ'י זה לא עושה רושם ולא קונה... לדעתי את צריכה להתעלם ממנה לחלוטין לשוחח עם אביך לשתף אותו בהרגשתך, באיכס שהרגשת כשראית אותה (באמת, איך נודע לה?) לשמוע ממנו מה הוא חושב, מה הוא מרגיש ולתמוך בו הוא זקוק כעת לתמיכתך, לחום, לאהבה ובעיקר ממך ומהמשפחה היא תהיה מאחור, אם כך ירצה (כמו שכבר קרה... ) בכל מקרה עין יקרה משתתפת בצערכם תחזקי את אבא

blonda3

New member
עין-נשמע פשוט נורא../images/Emo5.gif

אין לי עצות, כי אין לי נסיון בדברים כאלו. לא יודעת אם הייתי מתקשרת במקומך, אבל אולי כן-בהתייעצות של האחים ואולי גם בידיעתו של אבי...או לא, לא יודעת.... מה שכן הצלחת להעביר את הסיפור ואת הסיטואציה ויש לי הרגשה שאת לא טועה לגביה. שלא תדעו עוד צער. תהיי חזקה. אולי תדברי עם אביך, אולי עם חברתו..... לפחות שידעו מה את מרגישה כלפי אותה אשה..... איכס.

ח ד

New member
מחזיקת גביע הטאקט והאיפוק...../images/Emo163.gif

ראשית המון תודה כנה לכולכן....רק עכשיו נכנסתי הביתה .ורצתי מייד לקרוא אתכן... ובכן , גיליתי שאחת האחיות של אבי, כפי הנראה שמרה עמה על קשר כלשהו וכך נודע לה על הלוויה.אין לי קשר עם דודתי...ולמרות זאת חלפה מחשבה במוחי, לצלצל לה ולהביע בפניה את הקושי והכאב שלי מנוכחותה של מיס גוצ'י ...ולקוות שתכבד מספיק את רגשותיי בכדי לבקש אותה לא להגיע לאזכרה מחר...- אבל וויתרתי...למה? - שאלה טובה ... אמרתי היום לאחותי {היחידה }שאני מרגישה אלופת העולם בלכבוש , בלהתאפק, מיס טאקט! לא להעמיד מישהו במצב לא נעים ...בדילמה...בשל הכאב שלי.. ולראשונה אני מרגישה כמה זה קשה .... בחיי שאין לי הסבר למה שתקף אותי בעניין הזה שלה... ו...כן , אתן צודקות ואני יודעת שאינני יכולה לנהל את חייו של אבי ... ונכון גם שאסור לתת לה מקום וחשיבות ... כאמור יקירותיי, אלופת העולם, מחזיקת הגביע הולכת להפגין שוב את כישוריה -מחר באזכרה .... שלא יהיה לכן ספק ...אני אהיה נורא מסכנה...אבל מסכנה שקטה. ואולי..תתקע מחר עם פנצ'ר ...או שתקרע לה החצאית מיני ...
תודה בנות... המשך יבוא...

rolan

New member
חד ועין יש לי עצה בשבילכם ../images/Emo91.gif

תבחרו שם אחד לשניכם ובכל פעם שמישהו מכם יכתוב יחתום את שמו בסוף דבריו כך לא תתבלבלו אולי.........

יש לי תחושה עמוקה

שמיס גוצי לא תגיע........................................... והעקב ישבר לה בכניסה...אמן ואת יקירה ,הצמדי לך לאביך והרחיקי סכנה מתקרבת..........

ע י ן

New member
צדקת יונתי!../images/Emo127.gif

היא לא הגיעה !!! בהחלט הוקל לי ...ולאחיי במהלך האזכרה ...שוחחתי עם שתיי דודות שלי ...הן בהחלט נדהמו לגלות שיש לנו רגשות כל כך קשים כלפיה ...והבינו לליבנו... זהו, נגמר... היה לי קשה ...לוגיסטית וריגשית ...הסיפור הזה עם מותה של סבתי. תודה על התמיכה. עין

noamic

New member
אחת הבעיות של האינטרנט היא

החד- צדדיות. מישהו מעלה בעיה. לרוב יש לה שני צדדים או יותר. בדרך כלל מורכבים. הוא מציג אופן טבעי את החלק הנוח לו. וממילא מקבל פידבקים התומכים בו. הצד השני נעלם ונאלם. ואני חושבת דווקא על מיס גוצ'י. לא זה לא משנה מה היא לובשת ואיך היא נראית. ממש לא. אבל אישה שפירקה משפחה למען גבר שאהבה. שנתנה לו ממיטב שנותיה. אהבה אותו, פינקה אותו, היתה איתו בטוב ורע. סעדה אותו, בישלה לו, בילתה איתו, כיבסה וגיהצה, קנתה וכו' נשים - אתן יודעות את ההשקעה. והוא אחרי 15 שנים של יחד לא מצא לנכון לשתף אותה הרכושו ??? המוטבים הבלעדיי לכל רכושו- כל רכושו - את אמרת - היו ילדיו שלו ? ומה איתה ? היא פתאום לא חלק ממנו ? אפילו לא חלק קטן או סמלי ?? מישהו חשב מקודת מבטה שלה ??? האם הגבר הזה לא השפיל אותה ורמס את כל מה שקיבל ממנה במשך השנים - גם אם קשה למדוד את זה בכסף - הביטוי הכספי מבטא ניצול וזלזול וביטול עמוק של היחד שלהם. כן אני חושבת שהוא היה צריך לתת גם לה, לפחות לשתף אותה באופן סמלי. כן אני מבינה אותה. לגמרי. כן, אני חושבת שההתנפלות שלכם עליה - לא נכונה ולא מוצדקת. נסו רגע לשנות זוית ראיה. עזבו את הגוצ'י. היא היתה הבחירה של אבא ל 15 שנים. כשזה מגיע לכסף היא אויר ??? מצטערת. לא מסכימה. לא מהנהנת. לא. לא נכון. גם לה יש מה לומר. גם לה יש רגשות. ומשום מה נראה לי שזו לו סתם תאוות בצע.

עלמה 3

New member
היי נועמיק, לא תמיד זה נראה כך כמו

שאת מתארת, חד צדדי...... אבל תמיד גם קיימת האפשרות להזמין את מיס גוצ'י, את גרגמלית, את בעלה של העין השלישית ואת התור השחור......לדיון. כאן על גבי דפי הפורום, נכנסים ושופכים את רחשי ליבנו וכאמור מנקודת מבטינו ואיך זה בא לידי ביטוי בחיינו ומה זה גורם לנו....ואיך חשים ואיך מרגישים........ ולא תמיד הפידבק - תומך ולבבי???? כשאני קוראת איזו שהוא שיתוף בפורום כמו עין ומיס גוצ'י, או כמו הדימעה שהתביישה...... אז אני מדמה ומשייכת את השיתוף, למה אם זה קורה אצלי ואולי קרה לי סיפור דומה ומפדבקת ע"פ תחושתי, ואיך אני פועלת ו/או הייתי פועלת. והנה באת נועמיק, והעלת את דעתך, וזה בהחלט לגיטמי - כל אחד ודעותיו. העלת נקודה שבהחלט חשובה מזוית הראיה שלך. ועלי זה מקובל. אבל עד שמיס גוצ'י והשאר לא יעלו לאולפן, לא נוכל לשמוע את שני צדדיו, הפורום הוא לא תוכנית - ניסים משעל. כל אחד מגיב ומפדבק מנקודת מבטו, ניסיונו השקפתו ואמנותו..... א - ב - ל, אני לוקחת את הדיון למקום אחר - ונשאלת השאלה הענקית - למה?????????? במשפחות המורכבות, כמובן, מערכות היחסים, האהבה , הקשר הנקי והכנה, מותנים בכסף ותשורות ??? לדוגמא, בין מעוף לבנו, נותק הקשר בגלל מתנת יום הולדת ! מיס גוצ'י ואבא של עין - הסתכסכו בגלל כסף. המורכב שלי וילדיו והגרגמלית, ניתקו קשריהם בגלל כסף ורכוש יונה כואבת בגלל הסבתא וה- 200 ש"ח. האם אתם חושבים כך חברים יקרים - שמערכות היחסים מתחילות ונגמרות ותליות בכסף ???????!!!!!!! האם מערכת יחסים כל שהיא בין אם /אב לילדיו צריכה להיות מותנת בממון, כסף ותשר??????? למה מיס גוצ'י נעלבה שהוא לא רשם אותה כמוטב.....למה לא יכלה גם להסתפק במערכת יחסים הנפלאה הטובה והאוהבת. מה אהבה תלויה בכסף ??????? וואווו , כמה שאלות........ ואיזה ארוך????? עלמה 123

וואו 1.2.3.

רגע רגע חייבת לקרוא כמה פעמים אבל הכביסה בחוץ ממתינה לי שאתלה אותה אז מיד שבה.

טוב התייבשתי בחוץ אז חזרתי

יותר מהר. כתבת יפה עלמתי שאלת שאלות מאד חשובות ומעניינות הקשורות בבסיס קיומינו. בדרך כלל מערכות מורכבות מתחילות באיזה שהוא מקום באמצע הדרך או לפחות לא בהתחלה,אנשים מגיעים עם ממון או נכסים שאספו בייסורים לא פעם ,הכסף מסמל לא פעם בסיס קיומי אשר לא פעם,יש מערכות שלא נגמרות בגלל אי יכולת חלוקה ולא פעם הנקמות הטובות ביותר הן פגיעה ברכוש. לפעמים בין הורים לילדים בגיל הבגרות הקשר היחיד הוא דרך הכיס וגם בבתיםטבעיים, שם ההורים חיים יחד,ילדים נכנסים ויוצאים בקושי רואים אותם אבל הם עוצרים לרגע כדי לבקש עוד כסף. במקרה של מעוף ושל עוד אבות כמותו הרגישות היא מעל הכל והצורך להרגיש שהוא לא רק כספומת חשוב ביותר ,אני בהחלט מבינה שאף אחד לא רוצה שירצו אותו רק בגלל כספו וזה כמובן כללי בלי קשר למורכבות. כן עלמתי היכן שיש כסף יש בעיות ,והיכן שאין כסף יש הרבה עצב וכעס... דבר אחרון,אני בטוחה שהכסף הוא סימפטום לבעיית תקשורת......... שוב יוצאת לנוח ................

נעמיק

אם הוא כל כך השפיל אותה וזלזל בה ולא נתנה לה את שמגיע לה ,מה יש לה לחפש שם שוב? את צודקת לכל דבר שני צדדים .ואני באמת חושבת שאישה אחרי 15 שנה מגיע לה משהו,אבל זה לא המקום או הזמן לדרוש זאת. היא באה לא מתוך כוונה טובה לנחם ,היא באה להוציא עיניים ולדעתי אין לה מה לחפש שם במעמד זה............ יום נפלא

למעלה