שאלת ריח ...

• פותח הנושא ebony
  • פורסם בתאריך

GraspOfAir

New member
ואם היום לא בא לי? ../images/Emo8.gif

לענות? סתם, סתם, בלי מכות, עניתי יותר למטה. ובקשר ל-ב'....יש דברים שג'נטלמן לא מפרט אותם לפני ליידי, בטח לא בפומבי. ואיך את באפריייייייית? (מבטא ערבי) הקיצור שלי הוא אויר לנשימה, אויר, אוירון, וכל הטייה דומה.
אויר לנשימה

Sefy

New member
אז אני מבקש סליחה על הטעות שלי

אבל מכיוון שלא רשמת מראש למה את מתכוונת, לא יכולתי לנחש אותך מראש. הכוונה היא במשפט ההוא, שאני מעדיף ריח טיבעי שלה לפני שהיא שמה את כל הבשמים למיניהם או קרמים. כי הריח שלהם דוחה לדעתי. במקלחת יש רק ריח טבעי של בנאדם. עם מ-ק-ס-י-מ-ו-ם ריח של סבון שנודף מהר יותר.

GraspOfAir

New member
../images/Emo11.gif שוב פעם...

ענינים שעליהם ג'נטלמן לא יכול לדבר לפני ליידי, ובפומבי (ראי תגובה קודמת שלי בשרשור הזה). בואי נגיד שבתור חיפושית זה יספיק לך....אני מקווה
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
../images/Emo12.gif איך ידעת?

דו ספרתי, מתחיל ב 2 , וזה באינצ'ים! עכשיו נראה אותך לא בורחת.
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
"ברצינות ../images/Emo3.gif" ?

אל תדאגי בובעעעע.....אני אשמור עלייך שלא תיחנקי.
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
להיחנק מגודל ההפתעה...תרתי משמע

לכאן
או לכאן
על מה חשבת שובבה שכמותך? ולמה להתחיל עם האלימות? (אלא אם זה הקטע שלך
)
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
../images/Emo25.gif לתמימות שלך

נראה כמה זמן היא תחזיק מעמד |חיוך זדוני|. ועוד
....על הכיף להשתרשר אלייך, אני צריך לעשות את זה יותר
.
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
והטעם שלי הוא...

ריח שלא יהיה מתוק מדי, שתהיה בו קצת ממממ...לא יודע איך להגדיר את זה, רק להריח: ריח ספורטיבי, עוקצני, שובב. לא יודע לתת שמות, לא מכיר. שלא יהיה עליה יותר מדי או ריח חזק מדי...שיהיה אפשר "להסניף" אותה ממרחק אפס בלי להיחנק. גם עלי...אותו סוג של בשמים. כרגע משתמש רק באחד, אבל יש בבית עוד.
אויר לנשימה

הוגו בוס

מריח הכי טוב על כולם, וכל החמוצים למיניהם. בושם טוב יכול להוסיף אחוזי משיכה לבחורים בסביבתי.. על עצמי אני אוהבת להריח בשמים אקראיים מהסופרפארם, כי בשמים שלי תמיד נמאסים עלי. הריח שאני הכי אוהבת בעולם זה ריח של חמסין, ואם אפשר, משולב בריח של "על האש", זה השילוב המושלם מבחינתי. ריחות הם גם טריגרים הכי חזקים לזכרונות.

ronibh

New member
תשובות:

אני מאוד אוהבת ריח של בושם על בנים: הריח המועדף עליי הוא הבושם "הוגו" לבנים, ברגע שמישהו שם אותו אני מתחרפנת! על עצמי אני מאוד אוהבת את הבושם "ראלף", וגם את "בודי שופ". אני מחזיקה בדיי הרבה בשמים, לפי מצב רוח חח:) לידיד טוב שלי יש את הריח של הכביסה הכי נעימה בעולם... וזה גם אחד הריחות האהובים עליי. הריח הכי נעים בעולם זה של "בודי שופ"- וויט מאסק. לריח יש חשיבות אבל לא יותר מידי, כשאוהבים מאוד אז זה לא כזה חשוב:)י

למעלה