שאלת ריח ...

• פותח הנושא ebony
  • פורסם בתאריך
סחתיין על השאלה ../images/Emo45.gif

מה אני מעדיפה להריח על הגבר שלי? בעקרון אין ריח מסויים כי על כל גבר ריח זה או אחר מתבטא בצורה שונה. לא אוהבת ריחות יותר מידי נקיים. על עצמי אני אוהבת אורגנזה ומון בלאן ויש עוד כל מיני בשמים בהתאם לאירוע. בעקרון, לא יודעת איך זה עובד אבל כל הריחות מריחים טוב עליי. היה לי ידיד פעם שאחרי שנתיים של ידידות גילה לי שתמיד הוא מחבק אותי כדי להסניף את הדאודורנט שלי [ממש ניצול תמימות
], ועוד חבר טוב שהיה מזהה אותי לפי הריח.

אוקיי אז ככה...../images/Emo26.gif

$ הבושם שאני מעדיפה להריח על הגבר שלי הוא "פאי" של ג'יוונג'י. הוא פשוט מדהים, וכמה שיותר...יותר טוב. ולפעמים אני אפילו משפריצה מעט על עצמי חח :) $ הבושם שאני אוהבת להריח על עצמי הוא "נועה", "ז'אדור", ו"פלאוורס" של קנזו. לריח יש מאוד חשיבות בעיני. גבר שיריח טוב- יעיד על טיפוח עצמי ואסטטיות, מאשר גבר שלא יריח טוב או שלא יריח בכלל. אין כמו לעבור ליד גבר בקניון או בכל מקום אחר ולנשום את ריחות בשמייו. השוטרת.

../images/Emo142.gifריח של כביסה....

עליו אני הכי אוהבת ריח של כביסה, של השמפו.... ברחוב, בושם שאני מריחה יכול לשגע אותי ולהפוך את הבחור להרבה יותר מושך פתאום...."יופ!" מדהים או רושאס! אני חולה על ריח של וניל וקוקוס, אוהבת את בולגרי! יש לי הרבה בשמים, אבל הם נמאסים מהר... אז קונים אחר!!!!

preetyxgirl

New member
החבר שלי....מת על קנזו.../images/Emo20.gif.

הוא חולה על רייח נקי של שמפו ומרכך אחרי אמבטיה.... מעניין שכל פעם..הוא שואל "מה הפעם לא שמת בושם?" ואני כן שמה בושם.....אז הוא נמשך בטירוף...ומחבק אותי....ואומר: "וווייי מה זה הריח הזה?".....חחחח אבל אני מעדיפה שעל הגבר שלי יהיה ריח רענן...ושל דאורדורנט...ועדיף שלא ישים בושם....כי חונק....אבל אני לא אתנגד שישים ריחות עדינים של בושם.....למרות שלא איכפת לי..אם זה ריח שיחזור אחרי כדורגל או משהו..אבל אחר כך קשה לחבק אותו....כי כולו סחוט זיעה.....

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני מעדיפה ריח רענן להריח על גברים... בושם שמעיף אותך לעננים בשאיפה אחת
לדוגמא: HUGOBOSS (ניראה לי הראשון ביותר שיצא), BENETTON SPORT (שאגב, לא עולה כל כך הרבה! ממש לא...) ואחרון חביב שעולה לי לראש הבושם ה-אחד וה-יחיד: SILVERLIGHT (אני לא בטוחה אם השם כתוב מחובר או בניפרד)
אני אוהבת בשמים קלילים - אם גבר מריח אותי הוא לא ירצה ללכת.... (אפילו בנות! כשאחת מהחברות שלי באה לתת לי חיבוק-אז היא לא עזבה אותי
) לדוגמא: PURPLE (שאגב נורא מזכיר את ANGEL אבל פחות יקר, ממליצה בחום!), ULTRAVIOLET, ואחרון חביב שהוא הכי אהוב עליי.... משהו מטריף ובאתה קליל ולא חזק: ESCADA
אני מחזיקה תמיד בושם אחד ולא קונה חדש עד שהוא לא נגמר (כמובן יש יוצאי דופן: כשנותנים לי בושם במתנה
)
הריח שאני הכי אוהבת בעולם ואולי אפילו יותר הוא ריח של אהוב שלי, כשאני מחבקת אותו ומנשקת אותו.... לריח הזה יש הרבה משמעות בשבילי והוא מזכיר לי בעצם את אותו אחד שאני הכי הרבה אוהבת בעולם

חשיבות כבירה

אם מישו יפיוף העונה ומריח רע - תפסתי מרחק. אם הוא לא (יפיוף )ומריח רע לא אתחרב אליו יותר. לבנים- לולליטה למפיקה לגבר ריח טוב. עליי -וויט מאסק.

למעלה