שאפו לגולשי תפוז אנשים

mcland

New member
בתאל ?

חח רציתי לשאול עם את יכולה לשם את התמונה של התינוק הזה שציירת לשיעור אומנות לבדוק משו :) היא ממש יפה P:

butbut

New member
../images/Emo126.gifXD 1)בת-אל עם מקפף-2) את המקורי או הציור

שלי? כי אם הציור שלי אז הנה הוא:

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo126.gifלכול אחת יש תאומה רעה בעולם[ציור]:

נאמ...היום ישבתי וחשבתי לי, למה לי ללמוד תושב"ע
אז נכון שיש לי בזה בגרות של 5יחידות...[!!!!!!!!!!!!!!!!..] ונכון שיש לי גם בגמרא בגרות עם כמה יחידות...ונכון שזה חלק מהדיקטטורה של הבית ספר- ונכון שאני שוכחת לפעמים שאני בבית ספר דתי, ומרגישה תקועה. אז מה בעצם קורה לתאומה שלי[עפ"י אמונה סינית\יפנית עתיקה שאומרת שלכול אחד יש עוד תאום אחד רשע\טוב בעולם, שהוא לא מכיר]...באותם הרגעים הללו?
ישבתי וחשבתי- והייתי מעוצבנת על אמא ועל החברות שלי.. וזה מה שיצא...
ילדה- שמוציאה את הלב שלה באגרסיביות, השרידים שלו עודנם קשורים אל הלב ואל ה..חזה\גוף [ווטאבר] של הילדה... הלב עוד נשם, עד שהיא פשוט דקרה אותו עם המוט הזה, והנשמה שלו עלתה השמיימה. כנ"ל לגבי התאומה שלה בצד האחרשל העולם.
כבר אמרו לי שזה חולני-וגאוני בו זמנית...התרגלתי לעובדה שטל אביב משפיעה עליXDD איך

butbut

New member
../images/Emo126.gifוהנה זה הפוך למי שהתעצלה להפוך...XD

בזמן האחרון אני מציירת המון. וואו-לי.

kelly7i

New member
אהבתי.

כל מילה וכל פירוט יהיה מיותר. חח ואגב, הצד הזה של הציור יותר יפה מאיך שהפכה בתמונה הבאה

TomiSh XD

New member
../images/Emo12.gif ווווווואאאו

איזה יפפפה את מציירת
אם הייתי מנסה לצייר את זה אפילו הלב היה יוצא לי עקום חחח (עצוב אה
)

butbut

New member
../images/Emo126.gifXD גם הלב שלי לא כזה יישר בכוונה אבל

;LOL אני חושבת שעצם זה שהוא כאילו לב בקטע של "סרטוט" מוסיף הכון. כול קו חרוט כזה...כי מוות זה לא דבר שעובר זה דבר חרוט. קיצר חפרתיXD :] ותודה

purple floyd

New member
אהבתי את הציור אבל לפי דעתי שאת מפרשת אותו,

זה הורס תני לאנשים לתרגם אותו איך שאת רוצה. ובאמת שאת מציירת יפה

butbut

New member
../images/Emo126.gifלמען האמת-חשבתי על זה וניסתי את זה פעם..

הבעיה היא שגם הציירים הכי גדולים נותנים הסברים על הציור שלהם. הבעיה האי שלפעמים אנשים לאמצליחים להבין את המשמעות של הציור. גם אני לפעמים מסתכלת על ציור ואני רואה אותו בצורה כול כך בנאלית- עד שאני קוראת את ההסבר ואז יש לי כול מיני "ואיי!! נכון...יווו...איך לא ראיתי את זה? איך לא חשבתי על זה?". מבינה? אבל פסדר אני תמיד בעד חשיבה יצירתית:] ותודה=]

m o r 1 0 2

New member
בוט,את כבר מכירה את התגובות שלי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

כרגיל,אני בשוק
עברו לי צמרמורות,אני נשבעת לך
זה פשוט מדהים,רעיון גאוני שחבל על הזמן
אהבתי כל דבר,הציור הוא כל-כל חד,הייתי חייבת להדגיש... וההשקעה,וואי הלוואי שהייתי מציירת רבע מהיכולות שלך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בוט שכחת ממני? ~מתייפחת~

פחחחחחח NOT ><" זוכרת את השיר של מנדי מור? היש מצב שמצאתיו? אם כן תעלי תוכלי בבקשה להעלות בטוב ליבך?

butbut

New member
../images/Emo126.gifלמה נראה לך אלכס?XDD אני מורידה אותו

LOL אם הייתי יכולה לשלוט במהירות של האימיול..XD

למעלה