שאפו לגולשי תפוז אנשים

sweet shir

New member
אבל מה הקשר טום?

החלטה מגובשת של הלהקה+החברת הקלטה+המנהלים. למה את נטפלת רק אליו?

כי טום הוא ה"מוח".

ואני יודעת שזו לא בהכרח החלטה שלהם, אבל אני ממורמרת ><' [תביני אותי, החיים קשה-קשהXD] והם לא העיפו כבר את חברת התקליטים שלהם או משהו?

rox love BSM

New member
לא רק אחרי אלבום רביעי

שאז נגמר החוזה ועד אז כבר ישיגו חברה אחרת נראה לי

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifזה באמת אלבום? XDD כאילו אני חושבת

שכדי להחשיב רק את אלבומי הסטדיו ולא האוספים.. יעני אלבומי סטודיו נטו יש להם 3 ועכשיו יהיה ה-4

OneStepCloser

New member
חח לא יודעת..

אני זוכרת שקראתי איפושהו שנראה לי שהארי אמר שהחוזה שלהם עם החברה היה לעשות 4 אלבומים ושהוא נגמר כבר... או שמישהי מכאן כתבה את זה, לא יודעת חח

butbut

New member
../images/Emo126.gifדווקא LML מאוד נחשב...הוא די "אלבום"

למרות שהשירים שם ממוחזרים-עדיין.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifזה די אלבום רק באמריקה

לא ממש אלבום... זה לא נחשב ממש אלבום רק שם ואצלנו כנראה זה נחשב כי אין לנו נגיד את האלבומים האמיתיים עם כל השירים שצריכים להיות בכל אחד..

butbut

New member
../images/Emo126.gifאע?...זה גם די אלבון בברזיל וביפן וכנ"ל

לגבי בריטניה...אני חושבת שזה די "אלבום" אבל טוב איך נדע? האלבום היחיד שבאמת גרם להם להיהפך ל"משהו" זה ROTFF...

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifואין לשכוח את וונדר.. שהם זכו בזכותו

בכמה וכמה פרסי בריטס.. ואז עם בואו של מושן הם בכלל לא היו מועמדים....פפפ

butbut

New member
../images/Emo126.gifאוה וונדר' באמת הקפיצה אותם-וריגש המון

מעריצם..והסרט JML גם תרם את חלק...אבל לא קרו המון דברים משמעותיים כול כךך מאזXD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifכי הם איבדו קצת מהמיוחדות שלהם חחח

ובכלל ממשהו חח לא יודעת ממה אבל הרגשתי את זה על השניה שיצא מושן XDD מההתחלה לא ממש אהבתי ת'אלבום הזה

butbut

New member
../images/Emo126.gifאעאעא גם את? גמני לא הרחתי את מושן בטוב!

XDDD חשבתי שהוא בנאלי ומשעמם כזה...למרות שאלו "מקפליי" שמקפצים של בבוקסרים..עדיין היה חסר את הלהט של וונדר'... XD

ממש לא!

זה מה שנקרא "אלבום אוסף" שזה, ממש כמו שאמרת- שירים ממוחזרים. אם נניח היו לך וונדרלנד, רום און דה ת'ירד פלור ומושן אין דה אושן- לא היית קונה את GH או JML... ולא היה לך גם שום צורך לקנות. אולי היית קונה בכדי להשלים את אוסף האלבומים אבל לא יותר מזה. JML הוא האלבום הכי חסר תועלת שלהם עד כה. GH היה טוב רק כי הוא היה הבסיס לסיבוב ההופעות האחרון שלהם, שהיה מעולה- וגם כי לפי מה שהבנתי הם הרבה יותר טובים בלייב מאשר מוקלטים באלבום [וגם מבחינת החוויה שאת מקבלת- כמובן]. ואני רק רוצה לציין שאני נדה מ-מרמור לכעס על מקפליי בשנייה, כי זה פשוט לא הגיוני ולא מתקבל על הפאקינג דעת שלהקה שאני אישית מכירה אותה כבר מכיתה י' [תחשבו שאני אמורה להיות בצבא עכשיו] פשוט מתעלמת ממעריצים, וכן- הם מתעלמים מהמעריצים החו"לניקים שלהם- לא קיבלנו שום אלבומים. את JML קיבלנו רק כי זה סאונדטראק ומתקשר לJML:TM- לא בגלל שמקפליי עשו איזשהו מאמץ. זו הסיבה שאני שמחה בשביל האוסטרלים, כי לפחות מקפליי מתחילים להרחיב את נקודת הפאקינג מבט שלהם. מצטערת אם ההודעה יצאה כעוסה, אני מתוסכלת

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאבל זה לא שהם לא עושים ~כלום~

הם עושים הרבה דברים, הקלטות וכאלה פשוט לא גברים בטלויזיה\ רדיו\MTV אז אנחנו לא יודעים אבל בכללי הם כן עושים.

מכירה את האימרה- "אם לא כותבים עליך, אתה לא

קיים?" יש מצב שכרגע המצאתי אותה. יש עוד אימרה, שאם כותבים עליך בעיתון- לא משנה מה כתבו עליך, העיקר שאייתו את השם שלך נכון. אם לא נשמע עליהם- דברים יתמוססו.

למעלה