רק את הסינגלים! שלחי לי!
R redgirl2 New member 20/12/06 #191 יותר טוב מלונדון ברידג' זה בטוח! אבל לגבי זה עוד לא החלטתי אני צריכה לחשוב על זה!
T tkuihehr New member 20/12/06 #169 חרק טיפש התעופף בחדר שלי, פתאום צלל לתוך המנורה. המנורה שלי לא אוהבת חרקים והיא שורפת כל מה שמתקרב אליה [שרפתי ככה חולצה וגופייה ודפים], אז החרק הצולל התאבד אל מותו בצליה בתוך המנורה שלי ועכשיו יש לי ריח מסריח של חרק מעופף ושרוף בחדר...
חרק טיפש התעופף בחדר שלי, פתאום צלל לתוך המנורה. המנורה שלי לא אוהבת חרקים והיא שורפת כל מה שמתקרב אליה [שרפתי ככה חולצה וגופייה ודפים], אז החרק הצולל התאבד אל מותו בצליה בתוך המנורה שלי ועכשיו יש לי ריח מסריח של חרק מעופף ושרוף בחדר...
L limors2 Active member 20/12/06 #176 כשהיה לנו חנוכת הבית אז זבוב עשה את זה לתוך מנורה בסלון. וכולם ראו וקמו כי זה הסריח ועשה עשן, ודודה של אבא שלי לא הבינה למה כולם קמים וחשבה שזה בגללה וזה היה מצחיק
כשהיה לנו חנוכת הבית אז זבוב עשה את זה לתוך מנורה בסלון. וכולם ראו וקמו כי זה הסריח ועשה עשן, ודודה של אבא שלי לא הבינה למה כולם קמים וחשבה שזה בגללה וזה היה מצחיק
T tkuihehr New member 20/12/06 #182 חחחחח, ועוד בחנוכת בית ארוע משעשע, אוף, אני שונא את הריח של החרק, שיישרף בגיהנום
S Sweet Revenge New member 20/12/06 #170 בדיוק רציתי להתלונן קודם שכבר לא משמיעים את פוט יור הנדס אפ פור ת"א יותר והדר עשתה לי ממש כיף עכשיו..
בדיוק רציתי להתלונן קודם שכבר לא משמיעים את פוט יור הנדס אפ פור ת"א יותר והדר עשתה לי ממש כיף עכשיו..
S Sweet Revenge New member 20/12/06 #189 אבל הוא כזההההה טוב. אתה צריך ללמוד להסתדר לעיתים קרובות יותר..